Presidente je priznao da nema velikog uspjeha bez trošenja 100-150 M eura i tako iz godine u godinu.rope11 je napisao/la:Ma yebo ih talijanski milan, gledaj igrače po njihovoj kvaliteti, a ne nacionalnošću. Da je to neka vanserijska generacija, pa ajde, ali ovo malo kvalitetnih talijana su pokupovali drugi, a mi za Veratija nismo primamljiva destinacija tako da ti ostaje ravno nula opcija.
Imaju Rom, Jack, Vaskez, Monto, Abate, Antoneli, Gigi i brdo drugih na klupi...i više nego previše. Podržavam to da imamo domaćih igrača i ne sviđaju mi se primjeri Intera i Rome, ali ovo je sasvim dovoljno.
Naša realnost su Soriano, Tonelli, možda Candreva od talijana. A ja bih radije Ghazija, Witsela, Rabiota i recimo Glika.
Ja se stvarno nadam da će se do ljeta riješiti sve sa pčelicom, a ona rečenica da Milan puca na finale LŠ možda nagovještava da će stvarno doći do velikog preokreta i ulaganja.
Pa da dovedu 3 kvalitetna igrača, kako bi nam samo značilo, a kamo li skockati ekipu za stotinjak miliona.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sutra vjerovatno Bertolacci i Kucka od prve minute u veznom redu. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa moze li jos gore?
Sta je sa Montom?
Joj jest ovaj Vaskez grohno, ne znam jel' pametno dovoditi ga za onolike pare, da ne bi ne daj boze ispao Markizio 2.
Znam da je dobar igrac, ali ali ali...
Joj jest ovaj Vaskez grohno, ne znam jel' pametno dovoditi ga za onolike pare, da ne bi ne daj boze ispao Markizio 2.
Znam da je dobar igrac, ali ali ali...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije Vasquez grohnuo već je Palermo katastrofa, a kad je čitav tim loš onda i najbolji igrač djeluje loše.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma znam da je i do lose ekipe, ali pitanje koliko je njega Dibala ustvari pravio klasom jer mu je ova sezona bas tanka.
Fazon je sto ce se za njega morati platiti nekih 20 miliona sro je za nase uslove mnogo, a nemamo taj luksuz da ponovo ofulamo i bacimo novce u prazno.
A nije vala ni u cvijetu mladosti pa da kazes da ce napredovati, dvadesetsedma mu...
eh, da je nekako ici po matu ili pastorea

Fazon je sto ce se za njega morati platiti nekih 20 miliona sro je za nase uslove mnogo, a nemamo taj luksuz da ponovo ofulamo i bacimo novce u prazno.
A nije vala ni u cvijetu mladosti pa da kazes da ce napredovati, dvadesetsedma mu...
eh, da je nekako ici po matu ili pastorea
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
U zadnjih 15 god samo smo jedom slavili na san paolu 2010 god 1-2 msm da je vrijeme da tu statistiku malo popravimo bas kad se svi najmanje nadamo mozda nas iznenade 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedna od onih utakmica gdje ne očekuješ ništa drugo do veliku borbu i zalaganje, pa na kraju šta bude.Jer Napoli je kvalitetniji tim i ta razlika je osjetna, ovdje sam bodove unaprijed prežalio, i ako uvijek ima mala doza optimizma pred ovakav meč.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prošli meč bez Romagnolija su nam ljudi uvaljali 4 lahka komada, valjda ne bude ista situacija. 
- muha milanez
- Kontakt:
Joj Berle izjave za Balu, kaže možda se previše sunca hahahha 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Šta je sa kapitenom, zašto ne igra? Vezni red nam je komedija sa Kucom i Bertom.
Opušteno ću da gledam tekmu, ne očekujem ništa i ako nas nabiju to će biti sasvim normalno.
Nije valjda debil ovakvu izjavu dao, jao koji kreten
Opušteno ću da gledam tekmu, ne očekujem ništa i ako nas nabiju to će biti sasvim normalno.
Nije valjda debil ovakvu izjavu dao, jao koji kreten
Forza Milan!
- Romagnoli13
- Kontakt:
O mogućem sastavu sam čitao na minimalno pet sajtova, i nigdje niti jedan sajt ne piše da Montolivi neće igrati.
Ma igrat' će, što nam bolan paniku unosite
Ma ja vala ne očekujem baš ništa večeras, bitno je ostaviti dobar utisak, ne nadrljati kao prošli put i sve im je oprošteno. Žao mi ovog niza bez poraza, al' yebat ga.
Ma ja vala ne očekujem baš ništa večeras, bitno je ostaviti dobar utisak, ne nadrljati kao prošli put i sve im je oprošteno. Žao mi ovog niza bez poraza, al' yebat ga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
gambler1899
- Kontakt:
Nadam se pobjedi, ali misljenja sam da je vcr X.
- Beduin
- Kontakt:
Ja kao navijac Milana se uvijek nadam pobjedi i to prizeljkujem, ali sa bodom bih bio sasvim zadovoljan. Idemo napadacki kao i zadnjih utakmica, idemo ih odmah iznenaditi, pa sta bude.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- suptilnirocker21
- Kontakt:
jel danas dan kada zvanicno milan ostaje bez evrope 
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0
Ajmooooooooooooooooooo momciiiii
Forza Milan
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ideemooo nasi! 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
gambler1899
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.