Ja sam ovo kopirao sa cometa kartone za ovo kolo sto pise. Tako da ne znam da li postoji neka greska.Pappy je napisao/la:Ja koliko znam Redžić, Predragović i Radinović nemaju pravo nastupa. Tako su mi bar ovi što prate Borac rekli.Beduin je napisao/la:Na nasoj temi Slobode neko je nedavno napisao kako Borcu nece igraci 3 igraca, cini mi se, a sad Arelinho postavio samo da je 1 igrac suspendovan. Da nije neko od novih igraca takodjer suspendovan ili...?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Redzic je dobio crveni protiv Mladosti (dva zuta), Predragovic je nakupio zute tako da njih dvojica sigurno pauziraju
sto se Radinovica tice on ima pravo nastupa protiv Slobode (barem koliko sam ja upucen) 
Sloboda Tuzla
Jbm i tebe i onog ko ti je dao pristup tome.arelinho je napisao/la:Ja sam ovo kopirao sa cometa kartone za ovo kolo sto pise. Tako da ne znam da li postoji neka greska.Pappy je napisao/la:Ja koliko znam Redžić, Predragović i Radinović nemaju pravo nastupa. Tako su mi bar ovi što prate Borac rekli.Beduin je napisao/la:Na nasoj temi Slobode neko je nedavno napisao kako Borcu nece igraci 3 igraca, cini mi se, a sad Arelinho postavio samo da je 1 igrac suspendovan. Da nije neko od novih igraca takodjer suspendovan ili...?
Radinovic igra a mozda je bolje da ne igra,imace status kao Babovic u Partizanu sto je imao
.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Imat će bolji status od slijedeće sezone, dok se za titulu bude borio.Grk1234 je napisao/la:Radinovic igra a mozda je bolje da ne igra,imace status kao Babovic u Partizanu sto je imao.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
I ovo sto je svaki treci zuti suspenzija je malo previse, 4 bi bilo sasvim OK. U Njemackoj na 34. kola svaki peti je suspezija.
Jedan grad, jedna ljubav!
Nece on igrati kod nas sledece sezone....Imat će bolji status od slijedeće sezone, dok se za titulu bude borio.![]()
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
sljedeće*Grk1234 je napisao/la:Nece on igrati kod nas sledece sezone....Imat će bolji status od slijedeće sezone, dok se za titulu bude borio.![]()
Pa nije lud da igra u drugoj ligi kad ima kvalitet za puno veće domete. FK Borac postade filijala FK Zeljezničar.
Niste vala svakako ni za šta drugo.
@Chin
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 22 feb 2016, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.
nije slijedeće, nego sljedeće
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
- amazon
- Kontakt:
sjedeci
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ja mu i zelim da igra drugu ligu,a koliko ima u glavi vjerovatno ce tamo i zavrsiti, a ne brini se ti za Borac,a kod nas u Republici Srpskoj se kaze sledece, mi nismo mijenjali jezike,ostali smo i fudbalski klub ako znas sta to znaci ,znam da ti pratis nogomet i navijas za nogometni klub zeljeznicar...
Ima ovih kolektora na svakom koraku

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
1.Grk1234 je napisao/la:Ja mu i zelim da igra drugu ligu,a koliko ima u glavi vjerovatno ce tamo i zavrsiti, a ne brini se ti za Borac,a kod nas u Republici Srpskoj se kaze sledece, mi nismo mijenjali jezike,ostali smo i fudbalski klub ako znas sta to znaci ,znam da ti pratis nogomet i navijas za nogometni klub zeljeznicar...
Još reci da nema u glavi, iz razloga što hoće momak da se bori za titulu, da igra europske utakmice, da prima platu redovno, da ima mogućnost da se iz Zelje, inače sokerskog kluba, proda negdje vani. Uostalom, kada bi on htio ostati kod vas, u tom slučaju bi ti se zelja i ispunila;
2. Ne brinem se, štaviše, čekam da onih deset miliona ili mozda čak i više dođe na naplatu;
3. Zivis u Bosni i Hercegovini, ali nećemo o tome;
4. Znam da praktikuješ ijekavski;
5. Soker pratim, mi smo sokerski klub;
6. Malo je ključ u bravu, umjesto Radinovića vam šaljemo poklon iz Zvorničke, tj. katanac da se ne morate opet zaduzivati.
Tako je brale.Grk1234 je napisao/la:Ja mu i zelim da igra drugu ligu,a koliko ima u glavi vjerovatno ce tamo i zavrsiti, a ne brini se ti za Borac,a kod nas u Republici Srpskoj se kaze sledece, mi nismo mijenjali jezike,ostali smo i fudbalski klub ako znas sta to znaci ,znam da ti pratis nogomet i navijas za nogometni klub zeljeznicar...
Voli svoje, poštuj tudže i neće nam biti kraja
tuzlanska Sloboda
-
narodniheroj
- Kontakt:
@zlajci, de nam reci šta jedu ovi vaši pa onako deru sve redom ?
Ako vam se poklope rezultati sad za vikend šanse vam drastično rastu, mada ste u svakom slučaju po meni glavni favoriti za titulu
Ako vam se poklope rezultati sad za vikend šanse vam drastično rastu, mada ste u svakom slučaju po meni glavni favoriti za titulu
Po nacinu tvog pisanja vidim da si poprilicno mlad vjerovatnoo i maloljetan tako da ovde zavrsavam,laku noc....1.
Još reci da nema u glavi, iz razloga što hoće momak da se bori za titulu, da igra europske utakmice, da prima platu redovno, da ima mogućnost da se iz Zelje, inače sokerskog kluba, proda negdje vani. Uostalom, kada bi on htio ostati kod vas, u tom slučaju bi ti se zelja i ispunila;
2. Ne brinem se, štaviše, čekam da onih deset miliona ili mozda čak i više dođe na naplatu;
6. Malo je ključ u bravu, umjesto Radinovića vam šaljemo poklon iz Zvorničke, tj. katanac da se ne morate opet zaduzivati.
Sta je to Ugljesa nesto u svađi sa upravom Borca jer na ljeto ide plavima ?
Nisam siguran na koje deranje misliš.narodniheroj je napisao/la:@zlajci, de nam reci šta jedu ovi vaši pa onako deru sve redom ?
Kažu da Krpić može dva put bez vadjenja.
E sad, stari ljudi kažu da med, bademi i orasi uvijek pomažu!
tuzlanska Sloboda
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Znam kako sam dočekan tamo jednom prilikom, znam šta se mojim drugovima dešavalo, znam šta se desilo u Oborcima, znam koga veličate, znam kako se deklarišete, znam kako je himna drzave dočekana tamo i šta je uslijedilo nakon iste.. Šta mi više treba ?Grk1234 je napisao/la:Po nacinu tvog pisanja vidim da si poprilicno mlad vjerovatnoo i maloljetan tako da ovde zavrsavam,laku noc....1.
Meni je dovoljnoGrk1234 je napisao/la:Sto prije naviknete lakse ce vam biti,do tad grizite muda sta da vam kazem,Banja Luka je glavni grad Republike Srpske i nama ce nasa Republika otpisati dug.....
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 22 feb 2016, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Zalio se ,trazio da mu se uplate doprinosi,pa trazio raskid ugovora,malo je plicak u glavi,poslusao nazovi menadzere,naravno odbili ga jer je dobio sve jednu platu pa ce morati ostati jos pola godine u Bl....Sta je to Ugljesa nesto u svađi sa upravom Borca jer na ljeto ide plavima ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.