kad se samo sjetim henmana,i uvjek mi bude zao kako nikad nije osvojio wimbldon,a mnogo je praktikovao servis-voleysarajlija89 je napisao/la:Mister No je napisao/la:Impresije Gorana Ivaniševića o stanju u današnjem tenisu.
"Fizički je tenis danas puno jači, brži. Ali tehnički nije bolji. Ne izlazi se više na mrežu, nitko osim možda Federera ne usudi se. Nema ni potrebe, svi su dobri s osnovne crte, nema više igrača kao što je primjerice Mario. Kada sam prije Mastersa trenirao u Londonu, vidio sam kakve voleje imaju neki igrači iz Top 10. Neću ih imenovati, ali njih osam - pa to je smiješno. No, sport se općenito mijenja, nije to stvar samo tenisa. Kada sam prije finala Wimbledona zagrijavao Federera za meč s Nadalom, pitao sam ga zašto ne ide više na mrežu. Rekao mi je da ukoliko ne odradiš savršen ulazak, jednostavno ne ide. Lopte su sporije..."
jbt kad se nekad sjetim svih tih igraca koji su preferirali servis-voley igru....ljepota je bilo gledat![]()
goran jedan od njih svakako....
pa i sam federer je reko da su sve to udaraci cija se igra bazira na osnovnoj liniji....soderling,del potro,murray...i ostali....
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: Grand Slam
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ispadoše i Đoka i Fedex, još samo da Nadal izleti 
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Bravo Schiavone 
Taj film nećemo gledatiAulleTa je napisao/la:Ispadoše i Đoka i Fedex, još samo da Nadal izleti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Revolveraški obračun između Soderlinga i Berdycha se nastavlja, 2-2 u setovima, odličan meč.......Šteta što neko mora ispasti, mislim da bi Soda trebao ovo riješiti u svoju korist radi prošlogodišnjeg iskustva kada je u polufinalu spašavao meč loptu protiv Gonze i prošao nakon 5 setova......
Der Mann für die entscheidenden Tore.
I sad je prosao.Hare_BvB je napisao/la:Revolveraški obračun između Soderlinga i Berdycha se nastavlja, 2-2 u setovima, odličan meč.......Šteta što neko mora ispasti, mislim da bi Soda trebao ovo riješiti u svoju korist radi prošlogodišnjeg iskustva kada je u polufinalu spašavao meč loptu protiv Gonze i prošao nakon 5 setova......
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Jako bih volio da Robin osvoji, ali šanse su mu male.
- sarajlija89
- Kontakt:
kako sam i pretpostavljo ovaj melzer je zaluto u polufinale
sreca u zdrijebu i cinjenica da je djokovic sam sebe pobijedio..doveli su ga tu...al definitivno zaluto...nedo bog vise ovako da se ponovi
fali mi del potro...on mi je najdrazi poslije rogera
Edit: samo sto sam ovo napiso melzer se dize iz mrtvih da me demanutuje...nemam nista protiv
al tesko...
sreca u zdrijebu i cinjenica da je djokovic sam sebe pobijedio..doveli su ga tu...al definitivno zaluto...nedo bog vise ovako da se ponovi
fali mi del potro...on mi je najdrazi poslije rogera
Edit: samo sto sam ovo napiso melzer se dize iz mrtvih da me demanutuje...nemam nista protiv
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Melzer je izbacio Davida Ferrera sa 3:0 i samim tim nipošto nije zalutao. Đokoviću je skinuo ko zna koliko linija, tu nema slučajnosti, čovjek je zasluženo tu gdje jeste.
-
jasko_juve
- Kontakt:
bog-nadal 13.00 1.05
ps.nemojte se vijernici nac uvrijedjeni
ps.nemojte se vijernici nac uvrijedjeni
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
ma...jbg kad hoce hoce,imo je dobar turnir istina..sta ces....al nije on kvalitet za nesto vise...jednostavno postoje takvi trenuci...Willy je napisao/la:Melzer je izbacio Davida Ferrera sa 3:0 i samim tim nipošto nije zalutao. Đokoviću je skinuo ko zna koliko linija, tu nema slučajnosti, čovjek je zasluženo tu gdje jeste.
njemu cestitke i sve najbolje
ko sto rekoh juce 3-0 sigurna oklada
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Pa, i nisu toliko male.Willy je napisao/la:Jako bih volio da Robin osvoji, ali šanse su mu male.
Jest, Rafa je s druge strane mreže. Jest i to da je Robin odigrao danas pet setova, i kako i sam kaže izmorio se pošteno protiv sjajnog Berdycha, ali on je dosta odlučan u svom naumu, i ja mu iskreno želim da uspije u tome.
Zašto ne? Dobio je sjajnog Federera, na taj način se osvetio za predhodnih 12 mečeva, uključujući finale prošle godine. Sad je vrlo moguće da dobije i glavnog favorita Rafu. (Rafa je to bio od početka, bez obzira na branitelja titule Rogera.) I da dobije svoj prvi Grand Slam. Sretno mu.
Kad već neće Roger podići titulu, neka to bude onaj koji ga izbacio.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nadal je odavno prekucao ovu igru.
Robin hud nema šansi protiv kralja šljake.
Robin hud nema šansi protiv kralja šljake.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Kad se igraju GS turniri redovno neko iz drugog plana iznenadi, dođe bar do polufinala. Ovog puta su Melzer i Berdych ušli, za Soderlinga neću reći da je iznenađenje, očekivao sam da dobije Rogera i ode bar do finala.
Kod žena su sve najbolje rangirane igračice rano poispadale i u finalu igraju dvije igračice koje nisu među prvih 10.
Naravno, u finalu su apsolutni favoriti Nadal i Stosur.
Kod žena su sve najbolje rangirane igračice rano poispadale i u finalu igraju dvije igračice koje nisu među prvih 10.
- sarajlija89
- Kontakt:
ma zene su cirkus zivi..uopste to ne igram na kladionici..kod njih svako svakog u principu moze dobit..jer nijedna nije dovoljno jaka da drzi svoj servis
volio bi schiavone da uzme jer je talijanka al sanse su minimalne protiv igracice koja je izbacila jednu henin..al eto vidjecemo
volio bi schiavone da uzme jer je talijanka al sanse su minimalne protiv igracice koja je izbacila jednu henin..al eto vidjecemo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nadal ubica. Turnir je definitivno njegov.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Willy je napisao/la:Kad se igraju GS turniri redovno neko iz drugog plana iznenadi, dođe bar do polufinala. Ovog puta su Melzer i Berdych ušli, za Soderlinga neću reći da je iznenađenje, očekivao sam da dobije Rogera i ode bar do finala.
Što Stosur ?
- sarajlija89
- Kontakt:
pa brate izbacila je jednu henin i jankovic a i generalno je bolja igracica sigurno od schiavone....fizicki jaca,ima dobar dvorucni backhandNeutral je napisao/la:Willy je napisao/la:Kad se igraju GS turniri redovno neko iz drugog plana iznenadi, dođe bar do polufinala. Ovog puta su Melzer i Berdych ušli, za Soderlinga neću reći da je iznenađenje, očekivao sam da dobije Rogera i ode bar do finala.
Što Stosur ?
4-1 je medjusobni omjer cini mi se,igrali su 2 put na zemlji i dvije pobjede ima stosur...prosle godine je pobjedila u prvom kolu RG sa 2-0
nemora to nista znaciti,7 i 17 igracica svijeta...al stosur je u formi vec par mjeseci od posljednja 4 turnira ovo joj je 3 finale
Ja gajim simpatije prema Talijanki 
Samanta igra kao kakav muskarac,kako je fizicki pripremljena to je cudo.Iako je jedno finale ovako velikog turnira veoma tesko za prognozirati mislim da ce Samanta ipak dobiti.
Sto se tice muskaraca Nadal favoriti protiv Robina.Mislim da je danasnji mec Soderlinga poprilicno iscrpeo i da ce to upravo biti presudno.Mislim da ce mu moci uzeti jedan set ali je to sve sto ce uradeti.
I na kraju ocekujem jos jedan trijumf Zikia u dublu na RG ove sezone.
Sto se tice muskaraca Nadal favoriti protiv Robina.Mislim da je danasnji mec Soderlinga poprilicno iscrpeo i da ce to upravo biti presudno.Mislim da ce mu moci uzeti jedan set ali je to sve sto ce uradeti.
I na kraju ocekujem jos jedan trijumf Zikia u dublu na RG ove sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.