FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim da je krajnje neozbiljno ovo od strane kluba, pod hitno jednog covjeka treba zaposliti samo za sportsport forumase da se iz dana u dana daju informacije vezane za klub ! Upm, pa eno vam u avazu danas intervju sa zebom sta hocete vise samo za vas izjave ??
1919 <3
Ljudi moji imal iko sa foruma da ode do stadiona da se malo raspita u ime naviaca na primjer ko vodi fb stranicu ili stranicu kluba nek se javi jedan dobrovoljac ja bih otisao ali nisam u Tuzli 
Poubijat ce se ljudi od neizvjesnosti hahha 
Otac mi radi u Opstini,bio je covjek 18 mjeseci na bolovanju jedva se izvuko,evo kreno na posao od proslog ponedeljka molim ga da obidje kancelarije i upita stosta,svaki dan isto jbg zaboravio. ..
Evo sad mu pisem na skajp kaze jbg sutra.I on me handri.
Evo sad mu pisem na skajp kaze jbg sutra.I on me handri.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako nije dao intervju...pa prije 4 dana je dao intervju kad je bilo žrijebanje za KupSkver je napisao/la:Jel ovaj Vugdalic u konspiraciji....covjek odkad je u Slobodi nije dao intervju.....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Golemi napredak.....staragarda je napisao/la:Kako nije dao intervju...pa prije 4 dana je dao intervju kad je bilo žrijebanje za KupSkver je napisao/la:Jel ovaj Vugdalic u konspiraciji....covjek odkad je u Slobodi nije dao intervju.....
Edit: Po zvanicnon Slobodinom sajtu nasi su jos u Antaliji....
-
dzekooooTz
- Kontakt:
http://tzsport.weebly.com/vijesti.html
Evo imate intervju sa Hamzabegovićem povreda mu hvl bogu nije ozbiljnija
Evo imate intervju sa Hamzabegovićem povreda mu hvl bogu nije ozbiljnija
FB vodi naš čovjek sa ovog foruma . . .adnan27 je napisao/la:Ljudi moji imal iko sa foruma da ode do stadiona da se malo raspita u ime naviaca na primjer ko vodi fb stranicu ili stranicu kluba nek se javi jedan dobrovoljac ja bih otisao ali nisam u Tuzli
- Beduin
- Kontakt:
U subotu se igra i derbi u Srbiji: Partizan - C. Zvezda, masa momaka iz Banja Luke ide na tu utakmicu, to je i nasa prilika da odemo u sto vecem broju i da se nasi igraci osjecaju kao domacini, ili barem ravnopravno da se borimo i na tribini. Ovo moramo iskoristiti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nemam ja brate vremena da odem na stadion i da se raspitujem i ganjam ih, ganjam svoje poslove jbg...Tuzlak04 je napisao/la:FB vodi naš čovjek sa ovog foruma . . .adnan27 je napisao/la:Ljudi moji imal iko sa foruma da ode do stadiona da se malo raspita u ime naviaca na primjer ko vodi fb stranicu ili stranicu kluba nek se javi jedan dobrovoljac ja bih otisao ali nisam u Tuzli
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Komšije, sretno u nastavku lige, želim vam od srca da izborite Evropu, potpišete reprogram, izgradite stadion koji zadovoljava kriterije za igranje evropskih utakmica i da učestvujete u poboljšanju kvalitete lige i popravka koeficijenta 
Beduin je napisao/la:U subotu se igra i derbi u Srbiji: Partizan - C. Zvezda, masa momaka iz Banja Luke ide na tu utakmicu, to je i nasa prilika da odemo u sto vecem broju i da se nasi igraci osjecaju kao domacini, ili barem ravnopravno da se borimo i na tribini. Ovo moramo iskoristiti.
Ako mi vjeruješ to sam isto htio da napišem ali nisam stigao danas.Iskreno se i ja nadam da će tako biti
Hvala komšija,Bujrum na Tušanj. :cheers:SiouxLukavac je napisao/la:Komšije, sretno u nastavku lige, želim vam od srca da izborite Evropu, potpišete reprogram, izgradite stadion koji zadovoljava kriterije za igranje evropskih utakmica i da učestvujete u poboljšanju kvalitete lige i popravka koeficijenta
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Beduin
- Kontakt:
Malo sam citao po netu o Borcu, pa ovako:
- Redzic i Predragovic ne igraju 100%, znaci centralni i ofanzivni vezni ce im faliti, sto je sigurno veliki hendikep za njih i njihovu sredinu terena, gdje smo mi itekako jaki.
- Ugljesa ce igrati vjerovatno umjesto suspendovanog Redzica, a citam komentare da nisu uopste zadovoljni njegovim zalaganjem na pripremnim, da je vec duze vrijeme pao u formi i izgleda nezainteresovano.
- Izgleda im skripi na lijevom beku, tanki skroz (na TM gledam, nemaju ni jednog klasicnog lijevog beka), a nismo ni mi vala toliko jaki sa ovakvim Haurdicem, ali bi to mogla biti nasa utjeha, da ce i Haurda (il ko vec bude igrao) lakse probijati njihovu lijevu stranu.
- takodjer, generalno nisu zadovoljni sa trenutnim golmanima, a negdje sam procitao da im je povrijedjen i Mance (ne znam jel on standardan kod njih).
- beogradski derbi se igra u subotu (vec sam gore spomenuo) i tu ce izgubiti dosta publike (sto onih koji idu u BG, sto onih koji ce ostati radije u kuci gledati tekmu na Tv: Partizan - CZ).
I na kraju, vecina ih je sigurna u 3 boda protiv nas, osporavaju i nase pobjede u pripremnim utakmicama, a to mi je veoma drago.
- Redzic i Predragovic ne igraju 100%, znaci centralni i ofanzivni vezni ce im faliti, sto je sigurno veliki hendikep za njih i njihovu sredinu terena, gdje smo mi itekako jaki.
- Ugljesa ce igrati vjerovatno umjesto suspendovanog Redzica, a citam komentare da nisu uopste zadovoljni njegovim zalaganjem na pripremnim, da je vec duze vrijeme pao u formi i izgleda nezainteresovano.
- Izgleda im skripi na lijevom beku, tanki skroz (na TM gledam, nemaju ni jednog klasicnog lijevog beka), a nismo ni mi vala toliko jaki sa ovakvim Haurdicem, ali bi to mogla biti nasa utjeha, da ce i Haurda (il ko vec bude igrao) lakse probijati njihovu lijevu stranu.
- takodjer, generalno nisu zadovoljni sa trenutnim golmanima, a negdje sam procitao da im je povrijedjen i Mance (ne znam jel on standardan kod njih).
- beogradski derbi se igra u subotu (vec sam gore spomenuo) i tu ce izgubiti dosta publike (sto onih koji idu u BG, sto onih koji ce ostati radije u kuci gledati tekmu na Tv: Partizan - CZ).
I na kraju, vecina ih je sigurna u 3 boda protiv nas, osporavaju i nase pobjede u pripremnim utakmicama, a to mi je veoma drago.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mogu oni laprdat šta hoće,ali poraza ih jedino može spasiti SUDIJA i to je to 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Danas je trening kasnio.JU je namijenila pomoćni teren za trening.Stvorio se tu i Vugdalić , fudbaleri su se načekali.Na kraju je pobijedila Sloboda.Fudbaleri su prešli žutu traku i ušli u teren.Sa pomoćnog terena donešen je pokretni gol sa mrežom.Lijepo je vidjeti naše fudbalere na Tušnju nakon 15-tak dana.Iz Turske su se vratili raspoloženi , vedrog duha.Trening je potrajao do mraka, radilo se sve pomalo.Na kraju lopte na dva gola.Tečno i precizno.Bilo je i dosta raje, željne da vidi svoje fudbalere.Jedini koji su se načekali su rekreativci .Nije im pomjeren termin.
U prvom proljetnom kolu Vitez-Velež, Slavija-Olimpic. Vitez (+5) a Slavija (+7) u odnosu na Borac.
Kad je utakmica u Banja Luci u pitanju,očito je da razgovori o njoj unaprijed, ne pomažu.Samo odlazak Slobodaša u Banja Luku i to u što većem broju,bit će Slobodi od pomoći.Oni koji ne mogu neka srcima budu uz naše momke.
Čujem da su danas karte za prvi autobus "planule".To je dobro.
U prvom proljetnom kolu Vitez-Velež, Slavija-Olimpic. Vitez (+5) a Slavija (+7) u odnosu na Borac.
Kad je utakmica u Banja Luci u pitanju,očito je da razgovori o njoj unaprijed, ne pomažu.Samo odlazak Slobodaša u Banja Luku i to u što većem broju,bit će Slobodi od pomoći.Oni koji ne mogu neka srcima budu uz naše momke.
Ja volim FK Tuzla City
Jesi cuo sta za reprogram.I renoviranje stadiona.sloboda72 je napisao/la:Danas je trening kasnio.JU je namijenila pomoćni teren za trening.Stvorio se tu i Vugdalić , fudbaleri su se načekali.Na kraju je pobijedila Sloboda.Fudbaleri su prešli žutu traku i ušli u teren.Sa pomoćnog terena donešen je pokretni gol sa mrežom.Lijepo je vidjeti naše fudbalere na Tušnju nakon 15-tak dana.Iz Turske su se vratili raspoloženi , vedrog duha.Trening je potrajao do mraka, radilo se sve pomalo.Na kraju lopte na dva gola.Tečno i precizno.Bilo je i dosta raje, željne da vidi svoje fudbalere.Jedini koji su se načekali su rekreativci .Nije im pomjeren termin.
**** trening.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
sloboda72 je napisao/la:Danas je trening kasnio.JU je namijenila pomoćni teren za trening.Stvorio se tu i Vugdalić , fudbaleri su se načekali.Na kraju je pobijedila Sloboda.Fudbaleri su prešli žutu traku i ušli u teren.Sa pomoćnog terena donešen je pokretni gol sa mrežom.Lijepo je vidjeti naše fudbalere na Tušnju nakon 15-tak dana.Iz Turske su se vratili raspoloženi , vedrog duha.Trening je potrajao do mraka, radilo se sve pomalo.Na kraju lopte na dva gola.Tečno i precizno.Bilo je i dosta raje, željne da vidi svoje fudbalere.Jedini koji su se načekali su rekreativci .Nije im pomjeren termin.
Lijepo je viditi da neko izvjestava sa treninga, jos da ima neko da nas obraduje odgovorima na pitanja za Azmira, reprogram, stadion, itd
Kad sam ja još tebi rekao da se Tuzla brani u Simin Hanu."POMOGNI TI MENI ,POMOGNUT ĆU I JA TEBI".Tišu - mišu.Agamemnon je napisao/la:Mozda .zna isto kosto "zna"zasto ljudi renoviraju korito jale u Simin Hanu.Skver je napisao/la:Mozda @Sloboda72 zna dokle se doslo sa reprogramom.....i da li je bio danas trening.....Agamemnon je napisao/la:Jos jedan ponedeljak bez reprograma![]()
Pffff
Nebitno cjenim ga zbog drugih stvari opet se potrudi i oko treninga i izvjesti nas.respekt.
Svi koji me znaju ovdje bilo na forumu,ili licno,znaju da sam veliki optimista i koliko volim ovaj klub.kao i svi vi ovdje....
Ali neide ovo ovako idemo iz krajnosti u krajnost.
Kao da zivimo u S.Koreji **** ga ja.
Sramota je to kluba da se tako ponasa u najvaznijim momentima za nas klub i da nema ni rijeci,ni slova o krucijalnim stvarima za nas klub.
Ali eto nema veze,ko sam ja da im sudim, samo iznosim misljenje izvinjavam se ako smeta nekome,stvarno nemam losu namjeru barem me toliko poznajete ali treba biti umjeren u svemu,ali nasi Idu iz krajnosti u krajnost.
Kad misle usminkati stadion za 20 dana jeli....
Jbg
Ja volim FK Tuzla City
Rekoše komšije sa stadiona da su geometri već bili na Tušnju.Mjeri se .To je, de fakto, prva faza posla.
Ja volim FK Tuzla City
De ba reci otvoreno sta imas i reci sta mislis gukni golube da ce Sloboda biti zakinuta u korist Sloge,
Da ce se fuzionirat progovori otkrij se
Da ce se fuzionirat progovori otkrij se
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.