FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

svetastrana
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la svetastrana » 22 feb 2016, 19:58

BLU SKY je napisao/la:
dzekooooTz je napisao/la:oj 140.000 eura za velkoskog a govorili o cifri 500.000 eura + :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote
Ma dobro im ovi iz uprave rade pa nije ni cudo sto im je brko poslao svog revizora i zavrnuo pipu .

.....rece navijac malenih koji u 21 vijeku koriste AGREGAT za reflektore :clap: :clap: :roll: :roll:

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 22 feb 2016, 20:00

VelikiKemo je napisao/la:
svetastrana je napisao/la:big Kemo , dosta je vise , proslo je 20 god , red je da se jednom obradujes , samo jednom u zivotu...ali i ta eventualna titula nece ti donijeti nista dobro, sloboda je jedini klub koji nije potpisao ugovor sa Poreskom Upravom o otplati duga....postoje razne info a po jednoj dugujete za porez oko 3 mil KM...znaci (opet) nista od evropske price , jer 100% necete dobiti licencu
pozz big kemo[/quote

do 31.3, nam je rok da potpisemo reprogam...laganini care moj....znam da ces tada povraćati al uzmi reglan koji,cimetidin itd
pojma nemas , finansisjki fer plej se komisiji za licenciranje u savezu prijavljuje do 15 marta , ako tada ne mozes poslati "stanje" bez dugova...pushis ga...ocigledno se tjesis ali tvoj , vas problem

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 22 feb 2016, 20:02

svetastrana je napisao/la:.....rece navijac malenih koji u 21 vijeku koriste AGREGAT za reflektore :clap: :clap: :roll: :roll:
Agregat je uslov na svim stadionima sirom svijeta u slucaju nestanka struje ili nekog kvara, ne samo za reflektore nego generalno osvjetljenja stadiona ili bilo kakvih stvari sto trebaju struju za rad. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2016, 20:04

Dobro je da si prestao glumiti navijaca Sarajeva :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 22 feb 2016, 20:06

svetastrana je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:
dzekooooTz je napisao/la:oj 140.000 eura za velkoskog a govorili o cifri 500.000 eura + :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote
Ma dobro im ovi iz uprave rade pa nije ni cudo sto im je brko poslao svog revizora i zavrnuo pipu .

.....rece navijac malenih koji u 21 vijeku koriste AGREGAT za reflektore :clap: :clap: :roll: :roll:
To je onaj vrbanjusa lupio, sta kaze da manje trosimo struju, agregat cemo upalit, i necemo placat eletroprivredi :lol: :lol:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 22 feb 2016, 20:11

MortemHz je napisao/la:Dobro je da si prestao glumiti navijaca Sarajeva :D
Uvjek bio i ostao. ;)

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 22 feb 2016, 20:14

Ja koliko znam krste je otišao čistih papira, al et ispast ce da je milion u pitanju ;)

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 22 feb 2016, 20:21

JoseeMourinho je napisao/la:Ja koliko znam krste je otišao čistih papira, al et ispast ce da je milion u pitanju ;)
nije ovo zeljeznicar da nam ispadaju kojekakvi milioni kad poreske dodju i slicno :kafa: :geek:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 22 feb 2016, 20:30

JoseeMourinho je napisao/la:Ja koliko znam krste je otišao čistih papira, al et ispast ce da je milion u pitanju ;)
Mozda si sjedio sa njima , kad su odlucili da ode free . Mitomanija all over golubarnik

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 22 feb 2016, 20:39

add ....vama racuni jos blokirani ,jel ??
...statut , investitor...??
...novi dug od 2,2 mil KM ??
i ti doso vamo pricat bajke

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 22 feb 2016, 21:04

stipu prošlost, nego ako si već tako informisan i pratiš sve u klubu, reci nam da li i kada stiže Delač? :kafa:

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 22 feb 2016, 21:07

Sarajevo je mali grad, mahalski grad, i mnogi od vas su isto čuli al hajde očigledno to niko neće da napise ;)

A ovaj novi pokemon pokušaj to drugačije formulisat, jbg jest raspada o se plata nema došli svi igraju radi ljubavi :rol:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 22 feb 2016, 21:18

Jest otisao je free i svako laze ko kaze da nije :lol: :lol: :lol: :opaopa:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

High

Post Postao/la High » 22 feb 2016, 21:24

Neozbiljno i nezahvalno je tvrditi da se zna za koliko novca je otišao Krste, peti i deseti. To je jedan od mračnijih poslova u fudbalu, tako da ne znam kako možete vjerovati u nešto što čujete. :shock: Pogolem je to prostor za manipuliranje, a vi zbog toga lomite koplja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 22 feb 2016, 22:07

Rikardo je napisao/la:Glume neku silu do jucer nisu mogli centar preci protiv Slavije da izbore opstanak.
Nisu mogli izgubiti jedan razlike da ostanu u ligi, i sad pricaju o Evropi ni reprograma ni LP.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 22 feb 2016, 22:19

]

.....rece navijac malenih koji u 21 vijeku koriste AGREGAT za reflektore :clap: :clap: :roll: :roll:[/quote]

To je onaj vrbanjusa lupio, sta kaze da manje trosimo struju, agregat cemo upalit, i necemo placat eletroprivredi :lol: :lol:[/quote]
Zna vrbanjusa sve nije lupio on je stari insajder!

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 22 feb 2016, 23:32

svetastrana je napisao/la:
VelikiKemo je napisao/la:
svetastrana je napisao/la:big Kemo , dosta je vise , proslo je 20 god , red je da se jednom obradujes , samo jednom u zivotu...ali i ta eventualna titula nece ti donijeti nista dobro, sloboda je jedini klub koji nije potpisao ugovor sa Poreskom Upravom o otplati duga....postoje razne info a po jednoj dugujete za porez oko 3 mil KM...znaci (opet) nista od evropske price , jer 100% necete dobiti licencu
pozz big kemo[/quote

do 31.3, nam je rok da potpisemo reprogam...laganini care moj....znam da ces tada povraćati al uzmi reglan koji,cimetidin itd
pojma nemas , finansisjki fer plej se komisiji za licenciranje u savezu prijavljuje do 15 marta , ako tada ne mozes poslati "stanje" bez dugova...pushis ga...ocigledno se tjesis ali tvoj , vas problem
nemas ti pojma...jesil čuo da uvijek postoji doza tajnovitosti postupka za licenciranje???i da ekipe nikako ne smiju komentarisati sam postupak licenciranja...
pushis ga ti uskoroooo
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 23 feb 2016, 02:10

Ma glupo je da zbog licence ne idu u europu,ako je vec zasluze na terenu,ne zelim to nikom,borit nam se svima,niko nije siguran,tako ko god je zasluzi na terenu treba je i igrati :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 23 feb 2016, 06:55

BLU SKY je napisao/la:
Pa nakon Amarovih bravura sa transferima, a i ovih iza njega sto su doosli, imas obraza ikom ista reci?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 23 feb 2016, 08:32

RedEvil je napisao/la:Ma glupo je da zbog licence ne idu u europu,ako je vec zasluze na terenu,ne zelim to nikom,borit nam se svima,niko nije siguran,tako ko god je zasluzi na terenu treba je i igrati :salut: :thumbup:
Moram na ovo replicirati, jer jednostavno griješiš.Nije lično protiv Slobode ili bilo koga drugog, ali nije uredu da tvoje Sarajevo izmiruje sve obaveze na vrijeme a neko drugi ne izmiruje.Navešću malu usporedbu, imaš firmu i radiš po svim zakonima, plaćaš sve što treba na vrijeme i jedva sastavljaš kraj s krajem. Imaš preko puta konkurentsku firmu koja se bavi istom djelatnošću i taj gazda ne plaća ništa, dužan i Bogu i narodu, ali vozi najbolji auto, putuje po svjetu i hadžija se.
Nije u redu, složit češ se ?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Jaled7, Mostarska i 25 gostiju.