AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Al kako Abate pretrca onog napolitanca ukliza pobjeze mu, ustade i u 15 metata ga presprinta ko da stoji, kakav kralj bravo! Zapata i Alex odlicni, Bona beton. Pipita od nemoci poceo udarati Zapatu haha. Svi su bili odlicni osim Monte koji je bio horor. Napad je bio odsjecen tako da vise nista nisu mogli. Menez ocekivano trebati ce vremena da se vrati. Ali kakva borba trka pozrtvovnost presing... svaka cast Mihi vadi maksimum od ovih vecinom poluigraca. Bod ko kuca ali 3. mjesto jako daleko.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svi smo sumnjali u Sinišu a čovjek je uveo red, rad i disciplinu.Otjerao je otpad, i dao šansu nekim omladincima. A fizički smo vjerovatno najmoćnija ekipa u ligi, a kompaktnost i timski duh rastu iz meča u meč.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Juventinisimo
- Kontakt:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
e yebo majku, covjek koliko god bodova da osvoji, mi ni dalje ne mrdamo sa ovog sestog mjesta

ali dobro je, bit' ce ludnica za LS, cetiri ekipe ce se morati do krvi pobiti da dodju do treceg mjesta.
Ma dobar Sinisa ispade, citam na poluvremenu svi kritikuju igru, a meni se bas svidjelo kako je postavio ekipu, nije ni moglo bolje.
Takticki napreduje iz utakmice u utakmicu, a od onakvog Milana od prije pola godine gdje su nam igraci disali na skrge na poluvremenu, uspio je napraviti fizicki (naj)mocniju ekipu u Italiji uz Juventus i na tome mu svaka cast. Kad smo dosegli fizicki vrhunac, tada je poceo niz dobrih igara jer uspjevaju ispratiti ideje i naredjenja svih 90 minuta, pa nas tako niko ne uspjeva nadigrati.
carpi, verona, bologna, genoa

edit: i udineze kuknjava
ali dobro je, bit' ce ludnica za LS, cetiri ekipe ce se morati do krvi pobiti da dodju do treceg mjesta.
Ma dobar Sinisa ispade, citam na poluvremenu svi kritikuju igru, a meni se bas svidjelo kako je postavio ekipu, nije ni moglo bolje.
Takticki napreduje iz utakmice u utakmicu, a od onakvog Milana od prije pola godine gdje su nam igraci disali na skrge na poluvremenu, uspio je napraviti fizicki (naj)mocniju ekipu u Italiji uz Juventus i na tome mu svaka cast. Kad smo dosegli fizicki vrhunac, tada je poceo niz dobrih igara jer uspjevaju ispratiti ideje i naredjenja svih 90 minuta, pa nas tako niko ne uspjeva nadigrati.
carpi, verona, bologna, genoa
edit: i udineze kuknjava
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 22 feb 2016, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
joj majko samo da balo nije budala onolika, kakav bi to igrac bio
- LegendKiller
- Kontakt:
Realno je da smo imali dosta sreće, meni ovo nije ličilo na dobru organizaciju, vezni red nije postojao, a u odbrani je puhalo naročito na strani Antoninia, očekivano obzirom da su bili pod stalnim udarima. Mada treba našim u odbrani odati priznanje za borbenost, borili su se i ginuli za svaku loptu, pogotovo Abate, odigrao je prejaku utakmicu.
Ja se samo bojim da nam se ovi promašaji Napolia ne vrate u nekoj narednoj utakmici, gdje očekujemo 3 boda!
Ja se samo bojim da nam se ovi promašaji Napolia ne vrate u nekoj narednoj utakmici, gdje očekujemo 3 boda!
-
celikmilan
- Kontakt:
Čestitke odbrani ali ostatak je bio užasan osim gola. Znam da su morali ovako igrati ali svaku loptu vraćati odbrani bez obzira gdje se nalaze je totalno sramotno. A o broju pogrešnih dodavanja ne treba ni trošiti riječi. S druge strane svaka čast na požrtvovanju. Bod je važan ali je važnije dobijeno samopouzdanje.
A nek' smo vala i mi nekad imali srece, poslije svih onih silnih kikseva. Vakat je bio da i njih sreca pogleda.
Ne znam bas sta ste ni vi ocekivali, dolazis na megdan kvalitetnoj ekipi u usponu koja puca na skudeto i koja je osjetno kvalitetniji tim od Milana i ocekujete neku vrhunsku igru. Pa kako, majku mu?
Ja sam zadovoljan kako su odigrali, malo je ekipa koje su pruzile ovakav otpor kao Milan.
sad nam slijede dvije tekme, meni licno jedne od najmrzih, sasulo i torino
da si u ne znam ti kakvoj formi, ove utakmice su uvijek faktor iznenadjenja.
Ne znam bas sta ste ni vi ocekivali, dolazis na megdan kvalitetnoj ekipi u usponu koja puca na skudeto i koja je osjetno kvalitetniji tim od Milana i ocekujete neku vrhunsku igru. Pa kako, majku mu?
Ja sam zadovoljan kako su odigrali, malo je ekipa koje su pruzile ovakav otpor kao Milan.
sad nam slijede dvije tekme, meni licno jedne od najmrzih, sasulo i torino
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovaj ne igra za Milan već par godina.LegendKiller je napisao/la:Realno je da smo imali dosta sreće, meni ovo nije ličilo na dobru organizaciju, vezni red nije postojao, a u odbrani je puhalo naročito na strani Antoninia, očekivano obzirom da su bili pod stalnim udarima. Mada treba našim u odbrani odati priznanje za borbenost, borili su se i ginuli za svaku loptu, pogotovo Abate, odigrao je prejaku utakmicu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Napoli dominirao, sasvim ocekivano - Sinisa je to postavio jako kvalitetno, a momci su ginuli, svaka cast.
Montolivo jedini koji je totalno zakazao, prodao gomilu lopta, izgubljen.
Bez obzira, odlican rezultat uz dozu srece, znali smo da je kvalitet na strani domacina, ovo ce momcima dati krila.
Bravo Miha!

Montolivo jedini koji je totalno zakazao, prodao gomilu lopta, izgubljen.
Bez obzira, odlican rezultat uz dozu srece, znali smo da je kvalitet na strani domacina, ovo ce momcima dati krila.
Bravo Miha!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Igračina, ali je sam sebi kriv što onaj potencijal nikada neće iskoristiti.ahmad_tz je napisao/la:joj majko samo da balo nije budala onolika, kakav bi to igrac bio
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Romagnoli13
- Kontakt:
3 mjeseca smo već bez poraza u gostima. 
Jarane nikako se ne slazem s ovim a mislim da nas ima jos koji se ne slazu. Napoli jeste imao inaicijativu ali nikakve promasaje nekih sto postotnih sansi itd. Bas smo im zatvorili prilaze golu i taj vezni red je uradio ogroman posao u defanzivi... itd itdLegendKiller je napisao/la:Realno je da smo imali dosta sreće, meni ovo nije ličilo na dobru organizaciju, vezni red nije postojao, a u odbrani je puhalo naročito na strani Antoninia, očekivano obzirom da su bili pod stalnim udarima. Mada treba našim u odbrani odati priznanje za borbenost, borili su se i ginuli za svaku loptu, pogotovo Abate, odigrao je prejaku utakmicu.
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ostati ne porazen na ovakvom gostovanju je svakako uspjeh sa ovim sastavom igraca. Bravo momci i bravo Miha
Idemo dalje,samo pozitivno i opusteno,pa ako bude sanse ikakve potuc' se za to trece mjesto pa sta Bog dragi da.
Forza Milan!!
Idemo dalje,samo pozitivno i opusteno,pa ako bude sanse ikakve potuc' se za to trece mjesto pa sta Bog dragi da.
Forza Milan!!
- Beduin
- Kontakt:
Nego, koliko je Seria A daleko od toga da ponovo vrati 4 tima u LP? Cini mi se da sam prije par mjeseci negdje cuo/procitao kako bismo u sezoni 2017/18 mogli vratiti to jos jedno mjesto u LP, ako se nastavi ovim intezitetom (ili cak naredne sezone)!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad je do skora mrtvi Abate postao jako pouzdan bek, onda je to dokaz koliko dobro se radi otkako je Miha tu. Ako ga one budale otjeraju na kraju neka se ubiju obojica.
Dobra borbena predstava nasih igraca,Vezni red dobar samo me Montolivo nervirao sa prodatim loptama i napamet nabijenim gore.
Cetvorka pozadi dobra Zapata dobro odigrao njega sam se najvise bojao.
I po meni nepotrebna izmjena uvodjenje Meneza umjesto Bacce bolje bilo da je Princea ali haj dobro je ispalo na kraju.
Da su nam nekih zicera i sansi aman zaman napravili nisu osim stative Mertensa jalova inicijativa i to je to.
Elem idemo dalje Miha je ovo fino skockao koliko toliko kompaktno i borbeno ide ako nista.
Cetvorka pozadi dobra Zapata dobro odigrao njega sam se najvise bojao.
I po meni nepotrebna izmjena uvodjenje Meneza umjesto Bacce bolje bilo da je Princea ali haj dobro je ispalo na kraju.
Da su nam nekih zicera i sansi aman zaman napravili nisu osim stative Mertensa jalova inicijativa i to je to.
Elem idemo dalje Miha je ovo fino skockao koliko toliko kompaktno i borbeno ide ako nista.
Sve zavisi od rezultata u Evropi, ali sumnjam da ce se regulisati do iduce sezone, prije bih rekao da bi se to moglo desiti tek za dvije sezone. Ali pod uvjetom da nastave sa dobrim igrama u Evropi, a englezi sa losim tako da je tesko unaprijed prognozirati.Beduin je napisao/la:Nego, koliko je Seria A daleko od toga da ponovo vrati 4 tima u LP? Cini mi se da sam prije par mjeseci negdje cuo/procitao kako bismo u sezoni 2017/18 mogli vratiti to jos jedno mjesto u LP, ako se nastavi ovim intezitetom (ili cak naredne sezone)!?
ma imali su 19 suteva, a samo 4 u gol...osim sretnog gola i stative, ne mozes reci da su pruzili nesto vise od jalove inicijstive koja je bila razumljiva jer su igrali na svom stadionu.
milan izdominirao, dovidjenja
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Miha: ''The deflected goal? If Gigio couldn't save it, then no other GK would have done it.'' 
aaaa PrejakoooRomagnoli13 je napisao/la:Miha: ''The deflected goal? If Gigio couldn't save it, then no other GK would have done it.''
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Č Z !
NGG Za Čelik !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 1 gost.