narodniheroj je napisao/la:zlajci je napisao/la:narodniheroj je napisao/la:Ako ti nešto znači ja sam željovac, nema to veze za ovu raspravu.Odgledao sam ove dvije pripremne vaše a i neke druge ekipe pa sam procjenio da ste još jači nego jesenas, tako djeluje na osnovu odgledanog.Ili su drugi lošiji

imam osječaj da ste uigrani i da vas samo neke nečiste rabote mogu omesti, možda još Zrinjski može, oni su opasni ali ih nisam gledao tokom priprema.
Pa kako mi neće značit. Još Zeljevac
Nisam nikoga drugog gledao tako da ne mogu uporedit.
Da moram racionalno staviti pare bio bi to Zrinja.
Ali je nezahvalno prognozirati dok ne vidimo kako ekipe stoje u takmičarskom terenu.
Prvo kolo može puno toga odnijeti ili donijeti pojedinim ekipama. A posebno nama u slučaju remija u Mostaru.
Željo je ovim akvizicijama istupio na čelo kandidata za kup, ali treba sačekati da počne pa da vidimo gdje, šta i kako.
Slažem se da je nepotrebno prognozirati bilo šta, ali sam ipak prijatno iznenađen vašim nastupima, jbg volim istaći nešto pozitivno.Čak iako je momentum u pitanju, nije to slučajno, to je plod dobrog rada sa ekipom, dobre atmosfere i ostalog što ide uz rezultat.
Mi smo konačno zadovoljni radom u klubu i potajno se nadamo kupu, al ko se može osloniti isključivo na kup.Čak i ako ne uspijemo izboriti Evropu, koja se nama uvjek nameće kao obaveza, neće biti "smak svjeta" idemo dalje , vjerujemo da smo na pravom putu.Ne volim euforisati, volim vidjeti djela i rezultate, uvjek će biti zadovoljstvo kad se vratimo navikama, duple krune i te stvari.Jbg, mi smo Željo...
Primjetio sam da odmah iz protivničkih tabora ide priča, evo konkretno vezano za vaš prelazni rok "a šta ako ne uspijete ništa, raspadate se, nezadovoljstvo" itd.
Eh kad bi navijači više pomagali svom klubu neko tražili dlaku u jajetu suparnicima svima bi bilo bolje.
Evo ja smatram da je dovođenje Stevanovića i Zahirovića extra potez. Vi ste u ovom trenutku imali financisjku konstrukciju koja to može zatvoriti, a vaši u klubu vjerovatno imaju viziju da bi nešto od cijele priče mogli i naplatiti. Tu je fokus na viziji. Bez vizije sviraj kuycu do zore.
Drago mi je ako naše igre plijene pozitivnu pažnju.
Npr. mene oduševaljava Pehar. Gledao sam ga u par utakmica ovu jesen, jednom i uživo, čovjek je nezaustavljiv. Al bukvalno.