klasik je napisao/la:1:34sloboda72 je napisao/la:
Drina -Sloboda 1:2 ,18.10.2015god.
Kostić brat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedna si jedina,kaže njihov neki levat "jesu je*em im sunce"
i što kaže prije našeg gola na kraju "jače breeeeeee"
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
klasik je napisao/la:1:34sloboda72 je napisao/la:
Drina -Sloboda 1:2 ,18.10.2015god.
Kostić brat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Pripreme u Antaliji bile su pun pogodak. Imali smo izvrsne uslove za rad, a kontrolne utakmice pokazale su uspon forme. Najzadovoljniji sam utakmicom protiv Dinama iz Minska, ne toliko zbog pobjede (2:0), nego što je bila zaista igra sa puno trčanja – kaže za Fenu trener Slobode Husref Musemić.
Što se utakmice s Borcem tiče, Musemić ističe da će to biti teška utakmica, sa neizvjesnim ishodom.
– Nama su bodovi potrebni da ostanemo na vrhu tabele, Borac se bori za opstanak i želi pobjedu. Bit će to teška utakmica. Nadam se povoljnom ishodu. Uostalom, trenutno smo prvi i zašto titula prvaka ne bi došla u Tuzlu – navodi Musemić.
Što se sastava Slobode tiče, tu se manje-više sve zna. Trenera Tuzlaka raduje oporavak Amera Ordagića, koji je danas normalno trenirao s ostalim igračima.
– Sastav koji je počeo utakmicu sa Dinamom iz Minska trebao bi početi utakmicu s Borcem, naravno ukoliko se ne dogodi neka nova povreda – zaključio je Musemić.
doživjeli smo i to da će protivnički igrači dobit' premije za pobjedu protiv nasZodiac je napisao/la:Priča se da su spremne premije za igrače Borca u slučaju da pozitivnog rez protiv nas.
Meni najljepse sto se desilo jeste sto volim tuzlansku Slobodu.ultrasstyle_tz je napisao/la: i nesto lijepo da se desi
Tu sam ja.SARS je napisao/la:Zlajci druze dobro dosao nazad dugo nam te nije bilo a sto se tice beclije vcrs ga je nesto prenijelo ocigledno hehehzlajci je napisao/la:Ti i zvanicno nisi uracunljiva osoba.Agamemnon je napisao/la:De ba reci otvoreno sta imas i reci sta mislis gukni golube da ce Sloboda biti zakinuta u korist Sloge,
Da ce se fuzionirat progovori otkrij se
Pa mislim da je i dijete iz predskolske skontalo sloboda72
pa njima treba pobjeda bez premija .. ali sa premijama im je plus ..ko im to daje pareZodiac je napisao/la:Priča se da su spremne premije za igrače Borca u slučaju da pozitivnog rez protiv nas.
Biban25 je napisao/la:Ekipa i stručni štab = armirani beton
Reprogram, stadion, glavni sponzor = nula bodova
Imas PPSloboda1919 je napisao/la:@emirzlaTu
jel sutra salovi dolaze i koliko ce kostati, i jel ono do 17h radi FFC ?
Bice nam sladja pobjeda,podcjenjuju nas od pocetka sezone,obice im se od glavu.Suljo20002 je napisao/la:Citam ovaj banjaluka.com forum i ljudi su toliko ubjeđenji da ce nas glatko dobit...
Jos ocekuju od naredne 4 tekme 10 bodova (Dolazi im Drina i mi,gostuju Olimpicu i Travniku ...)
Opet kazem nije nemoguce da nas pobijede ali me ovo stvarno pocinje nervirati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.