FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

suptilnirocker21
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la suptilnirocker21 » 18 feb 2016, 23:46

https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 18 feb 2016, 23:58

Negdje sam procito da ce nas gledat protiv Sampdorije. Mancini je isto tako dolazio prije nego je preuzeo ekipu, nadam se da je razlog isti :pray:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 feb 2016, 00:02

Protiv Sampdorije dolazi Favre sa maskom Mourinha.

Izbori :kafa:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 19 feb 2016, 19:38

Da se ne nadamo dzaba :)
Jose Mourinho: "Ja cu biti jedan dan u Milanu i zahvalan sam mom predsjedniku Morattiu sto me pozvao. Sa prodicom Moratti razgovarao sam o sastanku prije tri sedmice, sutra cemo ga odrzati na rucku, a nakon toga otici cemo na San Siro, u nadi da ce Inter pobijediti za mene. Biti ce to velike emocije, San Siro, navijaci Intera, ali zelim jedno da razjasnimo: Necu biti trener Intera sledece sezone. Erick Thohir i Roberto Mancini rade dobar posao i moja zelja je da se njihov projekat zavrsi sa velikim uspjehom. Zelim ponovo vidjeti dobar Inter i nadam se da ce to sutra biti".

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 feb 2016, 09:15

Jel ovo Banega napokon nas?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 23 feb 2016, 13:01

Tritolone je napisao/la:Jel ovo Banega napokon nas?
jos jedan box to box midfilder :roll:
ne kazem da nije upgrade za trenutni roster ali bio je i kondogbia pa mu brozovic uzeo minutazu. interu treba malo vise kreacije u sredini od onoga sto banega moze da ponudi

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 feb 2016, 13:13

Siguran sam da ce dovesti jos nekoga na ljeto, samo nema bas puno onih koji bi nam odg. kao recimo Kova, a ni mi nemamo bas novaca :D Mislim ds ce Banega biti upgrade u odnosu na nase vezne igrace, i to poprilican, a i besplatalno dolazi sta je veliki plus.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 feb 2016, 18:21

Nemoguce da smo i mi uspijeli naci nesto kvalitetno, a besplatno...Nadam se onda nasoj vezi sljedece godine sa njim, Kondom i Brozom ili Sorianom ako Broza uvalimo za 20+ mil, onda sam za Soriana, a drugacije nikako...

Treba nam desni bek, jedan stoper i desno krilo ili sta vec, bilo sta sto moze igrati desno, jer imamo 7 tih napadaca ili cega vec, a samo je jednom prednost desna strana i to najslabijem od svih...Bravo uprava za ovo...

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la JoseeMourinho » 24 feb 2016, 07:44

suptilnirocker21 je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Jel ovo Banega napokon nas?
jos jedan box to box midfilder :roll:
ne kazem da nije upgrade za trenutni roster ali bio je i kondogbia pa mu brozovic uzeo minutazu. interu treba malo vise kreacije u sredini od onoga sto banega moze da ponudi
Bgm banega nije btb nego kreativac ;)

suptilnirocker21
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la suptilnirocker21 » 24 feb 2016, 11:17

JoseeMourinho je napisao/la: Bgm banega nije btb nego kreativac ;)
Super onda. Ja zadnji put pogledao mec primere prije pet godina i tad mi se cinio kao btb

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 24 feb 2016, 13:40

Ma jok u Sevilli igra AMC-a kreatora godinama, iza njega dvojca defanzivnijih su uvijek tu ;)

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 25 feb 2016, 11:04

Banjega je savršeno pojačanje, em je tip igrača koji nam treba, em je klasa, em je besplatan, em je Argentinac. Još kad bi i Fegulija tako uspjeli dovest onda bi imali love da otkupimo Ljajića i Tellesa prije svih a ja se nadam i Jovetu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 feb 2016, 22:32

Odlicno.Mancini je priznao gresku s prodajom Kovacica i sad se dovodi Banega,a evo vec se pocelo i "pretjerivat" pa se i Moutinho spominje.Sad odjednom nisu dosta mesari,nije dosta jedan kreativac nego Manciniju trebaju 2,3,4,5 tko zna.Fantasticno nesto kako nitko u ovom klubu nema pojma šta radi.Korak naprijed pa dva nazad.Vec sam sam sebi dosadan,ali moram opet rec kako ovdje nema kruha s mediokritetima na klupi taman da sutra tri top 20 igraca svijeta dovedu.Precesto zaboravljamo da je nogomet timska igra,a nogometna utakmica šahovska bitka dok je,kako bi poljski komentatori rekli,"Roberto Mancidiego" samo olinjani penzioner koji u staračkom domu ponekad zaigra šah s kolegama penzićima.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 25 feb 2016, 22:37

Fakat imamo vagon igraca bez zrna mašte u glavi. Sve sami kopitari :facepalm:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 11 mar 2016, 20:35

Ausilio o Manciniju, nekim novim imenima, Kondogbiji, Icardiju
“He wants to stay, and we want to continue with him regardless of whether he comes third,” Ausilio told Libero. “It's false that he has total control. At Inter we all work together, club, Coach and players.

“Every decision is pondered with the Coach and approved by the President. There is no Mancini dictatorship.

“We considered Soriano together with Mancini, but at that time the team was having trouble in the box. Se we chose Eder, a marvellous player who immediately integrated himself within the group.

“We're still observing Soriano, and I'm in good terms with [Sampdoria President Massimo] Ferrero. I can't say anything about [Ever] Banega, he has a contract with another club.

“[Fenerbahce's Caner] Erkin is one of the players we're interested in signing as a free agent. We already had a chat with the Coach about the renewals, and no decision will be taken before May 15, the championship's last day.

“After that, we'll have time until June 30 to enforce our rights. This is true of [rumour of Stevan leaving] Jovetic as well. He's a serious professional and he's training well. He hasn't been playing because of his injury.

“We already targeted a player for next year. He's in Serie A, he's an attacking player and he's versatile.

“Juventus-Inter? I was so mad after that game. I love my footballers like children, and if they get a bad grade in school, you warn them the first few times but after a while you lose your temper.”

Ausilio then discussed Geoffrey Kondogbia, who was Inter's greatest investment last summer.

“Geoffrey costed us €31m, plus €6m in bonuses. It's the same amount we made by selling [Mateo] Kovacic [to Real Madrid], and we're pleased with our investment.

“The fact that the media disagree is grotesque. Sometimes Mancini and I discuss Kondogbia after the game and we agree he did well, then we talk with journalists and they say he played another bad game.

“People are biased when evaluating his performances because of his price, which could have been cheaper. We'd agreed €27m with Monaco, but Milan joined the fray and we had to raise the bid.

“The lad was uncertain as he could have made more money with the Rossoneri, but in the end he kept his word and so did the club. After all, we'd been following him since he played for Sevilla.

“Mauro Icardi? He is an exemplary professional, among the first to come to the pitch and among the last to leave. He thinks about playing and spending time with his wife and four kids. He has no other concerns.

“He's been saying for months that he wants to stay with Inter for a long time. We want to invest in him for the next ten years and for this reason he's been given the captain's armband, and yet people keep repeating that he's not serious and that Inter plan to sell him.”
Toliko o tome da smo Kondogbiju ukrali Milanu

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 25 apr 2016, 13:04

navodno dolazi Anwar El Ghazi iz Ajaxa iskreno nemam pojma kakav je igrac
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 apr 2016, 17:44

zamorano1plus8 je napisao/la:navodno dolazi Anwar El Ghazi iz Ajaxa iskreno nemam pojma kakav je igrac
Ako Mancini ostaje nebitno je taman i da Messi dolazi.A ovako bi bilo vrlo dobro pojacanje.Samo ne znam šta će Manciniju kad ovaj ni sa Shaqirijem nije znao.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 maj 2016, 23:02

Izgleda da je Tonny Vilhena novi igrač.Free.Prije koju godinu jedan od najvećih talenata nizozemskog godina.Nisam ga od tada pratio pa ne znam gdje je zapelo.Centralni vezni.Možda najbolja usporedba mi je s Guarinom,samo se nadam da nije šupalj u glavi.Al sviđa mi se ovaj transfer ako je riješeno.21 godinu tek ima,treba probat.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 12 maj 2016, 10:08

kod mancinia ne mogu igrati mladji od 30godina, on vise voli hadalje ko melo, palacio, nagatomo....tog moka treba poslat na posudbu negdje gdje ce igrat, pa ga onda vratit, nesto kao bayern u borusiu sto salje igrace :D
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 12 maj 2016, 14:39

De Boer podnio ostavku u Ajaxu. Možda bi trebali razmislit o njemu jer ako uđemo u novu sezonu sa Manciom piši propalo. Imamo relativno mladu i talentovanu ekipu i dobar trener koji igra moderan fudbal bi mogao uraditi velike stvari.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.