FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
K'o da gledam da je Jakupovic u Mostaru.
Ma bit ce uriniranja kako god okrenes, samo se nadam da necemo pisati uz vjetar..pasica je napisao/la:Pripremamo se, ne znam za vas, al ja pijem sto vise vode. Naravno da mozemo sto vise pisati.joker90 je napisao/la:Gdje danas ta euforija? Hocemo li ispisavati ili urinirati za 5 dana? Poraz nije opcija!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
SkakićLakoste je napisao/la:K'o da gledam da je Jakupovic u Mostaru.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Skakic nas je zguzio u listici, zelim mu sve najgore.Ado76 je napisao/la:SkakićLakoste je napisao/la:K'o da gledam da je Jakupovic u Mostaru.
Ma znam,zajebavam se,zato sam i pomenuo njega,jer ga bije glas da je nasLakoste je napisao/la:Skakic nas je zguzio u listici, zelim mu sve najgore.Ado76 je napisao/la:SkakićLakoste je napisao/la:K'o da gledam da je Jakupovic u Mostaru.
Svi u napad jedan je Hase!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jesa govori samouvjereno, a i kako ce neko ko je trener cirka 20 god. i gotovo uvijek je radio pod pritiskom. Mislim da, ako uspije igrace naŠpanovati, imamo sanse da ne izgubimo dole. U suprotnom, izgledacemo kao da ne znamo igrati lopte..dovoljno da neko malo zabrlja, i nervoza se lako prenese na ostale igrace.
Mislim da ce lopta biti vise kod domacih, a mi cemo da koristimo svaku priliku da damo loptu Deniju u for
PS. imam osjecaj da bi 8ekic mogao zaigrati prije Okica, sad desno ili lijevo nebitno.
Mislim da ce lopta biti vise kod domacih, a mi cemo da koristimo svaku priliku da damo loptu Deniju u for
PS. imam osjecaj da bi 8ekic mogao zaigrati prije Okica, sad desno ili lijevo nebitno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Oprass sa ovim gejem 132 ebe,Rustem na prirodnoj poziciji!
Zna on kakvi su stanovi po ciglanama sad ce mo kvadraturu samo da povecamo.
Steta sto veleza sjebase izgleda gasenje im negine. Neznam glupo mi izgleda da grad/drzava gura samo jedan klub, i to klub za koji niko u bosni i hercegovini nije cuo do 1998 godine a gase klub koji je bio medu 8 u ex yugi.
Steta
Steta sto veleza sjebase izgleda gasenje im negine. Neznam glupo mi izgleda da grad/drzava gura samo jedan klub, i to klub za koji niko u bosni i hercegovini nije cuo do 1998 godine a gase klub koji je bio medu 8 u ex yugi.
Steta
Odite na temu mađarskog Zrinjskog. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ti izmoliš da ti se skine ban i obećaš da ćeš pisati samo o Sarajevu, a onda prozivaš okolo i šalješ ljude po drugim temama. Tražiš podršku i sagovornike u prepucavanju kojem nije mjesto na našem forumu.High je napisao/la:Odite na temu mađarskog Zrinjskog.
I kad te trajno banujem, vjerovatno ćeš se smatrati ugroženim jer smo mi plavi (ustaški, četnički... biraj) portal i forum.
ovo ti je posljednje, javno upozorenje.
Ograniči pisanje na temu, a ne prozivaj svaki klub protiv kojeg igrate u narednom kolu i ne pokuavaj isprovocirati nacionalističke prepirke u svakom drugom postu.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hahahhaah,admin te pobio argumentima hahahah
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 23 feb 2016, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja koliko vidim oni su poceli prozivati Higha i nas pdf i ne vidim nista lose sto je High napisao da odemo na njihovu temu i pogledamo sta pisu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pošteno. Ako se ne smije spominjati politizacija tog kluba kojem je to tradicijska matrica, onda valjda obrišete opise FKS kao kluba za kojeg pišu ono što nije. Svi su za taj tretman. Uostalom, onaj što je pisao o neonacizmu dobio je ban od 7 dana. Hipokrizija.admin je napisao/la:Ti izmoliš da ti se skine ban i obećaš da ćeš pisati samo o Sarajevu, a onda prozivaš okolo i šalješ ljude po drugim temama. Tražiš podršku i sagovornike u prepucavanju kojem nije mjesto na našem forumu.High je napisao/la:Odite na temu mađarskog Zrinjskog.
I kad te trajno banujem, vjerovatno ćeš se smatrati ugroženim jer smo mi plavi (ustaški, četnički... biraj) portal i forum.
ovo ti je posljednje, javno upozorenje.
Ograniči pisanje na temu, a ne prozivaj svaki klub protiv kojeg igrate u narednom kolu i ne pokuavaj isprovocirati nacionalističke prepirke u svakom drugom postu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Izađi malo, nemoj skroz gore ulaziti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hahahhaah,admin te pobio argumentima hahahah
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo opusteno na istoj smo straniHigh je napisao/la:Izađi malo, nemoj skroz gore ulaziti.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hahahhaah,admin te pobio argumentima hahahahSrećom pa ti mogu vidjeti postove i odmah znati o kakvom je kesedžiji riječ.
Samo ja jos nisam bio u Banovicima hahahahah
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- EmersonCezar
- Kontakt:
Emerson: Dođite u sto vecem broju u Mostar, treba nam vasa podrska!
Za tu malu bi dao bubreg rustema i radovca odma !MortemHz je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Pitar6785 i 38 gostiju.