o kakvom ovo skladistenju prirodnog gasa govore

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I ja sam to procitao danas, ako to urade fkt nisu normalni.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:jedno off topic
Hoce sarajlije da negdje skladiste plin,pa hoce nama da ga uvale,da se mogu grijat...al njonjo..njima je potreban..neka ga skladiste ispod svog grada..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:jedno off topic
Zabija ga Ahmo!Coraco je napisao/la:
idemo babaaaa![]()
Ako iko moze pruzati dobre partije bez ikakvog pritiska, znaci najstabilniji fudbaler u Slobodi(mislim na financije) to je bas on. Ne mora razmisljati, kako se financijski osigurati i za koga potpisati da se osigura na novcanom planu. Tek danas cujem info da je tuzio ove Ruse koji su ga htjeli izraditi za cash. Podnio tuzbu Uefi koja ih je pocijepala ono bas momački.Coraco je napisao/la:
idemo babaaaa![]()
Sviđa mi se, al' mi sad' žao što nisam poslao svoj dizajn.wobly92 je napisao/la:
De pokaži nam šta si napravio?NKMramor je napisao/la: Sviđa mi se, al' mi sad' žao što nisam poslao svoj dizajn.
Sta se cudis Staragarda,tako je oduvjek,pa Stevanovic ako dobije poziv nece to biti nista cudno.bruka jeste ali sta mozemostaragarda je napisao/la:zahirovic i stevanovic danas u posjeti ovom lafo fudbalskom savezu![]()
....pa Boze,hoce li ikad ova drzava na zelenu granu,jbt
![]()
![]()
....sigurno su posjetili savez ONAKO
![]()
...moj mesa,i njemu je izgleda Bosna od bascarsije do ilidze
![]()
Mars sa teme ...miretm je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Sta se cudis Staragarda,tako je oduvjek,pa Stevanovic ako dobije poziv nece to biti nista cudno.bruka jeste ali sta mozemostaragarda je napisao/la:zahirovic i stevanovic danas u posjeti ovom lafo fudbalskom savezu![]()
....pa Boze,hoce li ikad ova drzava na zelenu granu,jbt
![]()
![]()
....sigurno su posjetili savez ONAKO
![]()
...moj mesa,i njemu je izgleda Bosna od bascarsije do ilidze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
miretm je napisao/la: Pozdrav i vidimo se ubrzo![]()
PLACGorki je napisao/la:miretm je napisao/la: Pozdrav i vidimo se ubrzo![]()
De ba druže ti Sarajevo ne vidiš kako treba,da se vidiš samnom/na Tušnju.
upravu siGorki je napisao/la:miretm je napisao/la: Pozdrav i vidimo se ubrzo![]()
De ba druže ti Sarajevo ne vidiš kako treba,da se vidiš samnom/na Tušnju.
wobly92 je napisao/la:De pokaži nam šta si napravio?NKMramor je napisao/la: Sviđa mi se, al' mi sad' žao što nisam poslao svoj dizajn.
P.S.
A kralja
[youtube][/youtube]
Jel ovo Tony Soprano glumi Neskuwobly92 je napisao/la:De pokaži nam šta si napravio?NKMramor je napisao/la: Sviđa mi se, al' mi sad' žao što nisam poslao svoj dizajn.
P.S.
A kralja
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.