Iz tvojih usta u Bozje usiJohnCleese je napisao/la:Predvidjam da veceras Bayern nece dati gol, ako se moje pretpostakve i predvidjanja ispostave tacnim onda slobodno poslije vecrasnje tekme mogu reci da je Juventus prosao.
Drugu vecerasnju tekmu suvisno je komentarisati
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Champions League 2015/16
Veceras na djelu trenutno 4 najjace ekipe iz 4 najjace lige 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kako se uopste odredjuje kad ce ko igrati? Mislim, koji dan? Jer, sto se tekme vise blize, ja sam se sve vise pitam kako su uspjeli dvije 'najjace tekme' staviti u isti termin... A, imali cetiri na raspolaganju 
Valjda ne mogu igrati dvije ekipe iz iste države u isti dan.SlevinKelevra je napisao/la:Kako se uopste odredjuje kad ce ko igrati? Mislim, koji dan? Jer, sto se tekme vise blize, ja sam se sve vise pitam kako su uspjeli dvije 'najjace tekme' staviti u isti termin... A, imali cetiri na raspolaganju
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Uvijek ste imali najbolju vutru što jest jest.anell je napisao/la:Pa nismo ChelseaRajaz je napisao/la:
Ovako je to Milan u vakat radio

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta večeras gledat? Glup raspored, Barca se mora gledat a gleda mi se i Juve Bayern,
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
A spremio se i koreo. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Juventus do finala.
Prva 0:0, u Minhenu 1:1.
Arsenal 1X, nisam siguran.
Jest mi žao što obe igraju večeras, ne znam šta da gledam kuknjava kuknjava kuknjava
Arsenal 1X, nisam siguran.
Jest mi žao što obe igraju večeras, ne znam šta da gledam kuknjava kuknjava kuknjava
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: Odg: Champions League 2015/16
Pa generalno Barcelona i Arsenal igraju atraktivniji nogomet tako da je izbor ocit ako zelis gledat golove.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Juve - Bayern normala 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rijetko koji fudbaler kad uđe u godine ne počne da lupeta svašta.L'Avvocato je napisao/la:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- bianconeros
- Kontakt:
Re: Odg: Champions League 2015/16
Sve zavisi kako se kome sta svidja. Netreba znaciti da ce bas u toj utakmici biti vise golova.Lillard je napisao/la:Pa generalno Barcelona i Arsenal igraju atraktivniji nogomet tako da je izbor ocit ako zelis gledat golove.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Zar i Leicester City igra večeras?Ramsey16 je napisao/la:Veceras na djelu trenutno 4 najjace ekipe iz 4 najjace lige
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
KayserSose
- Kontakt:
U Torinu se navija samo da Mandžo zapapri Pepu. Tko će proći bmk, bitno je da će netko ispasti.
Gleda se dakako žogu bonito iz Londona. Ako Mezut bude pravi i ako obrana Arsića odigra kao u transu, samo tada imaju šansu.
Gleda se dakako žogu bonito iz Londona. Ako Mezut bude pravi i ako obrana Arsića odigra kao u transu, samo tada imaju šansu.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Ocekivano hahahha msm dvaput smo ih pobjedili oni prvi na tabeli valjda smo onda najjaci po tom mom nekom razmisljanjujose je napisao/la:Zar i Leicester City igra večeras?Ramsey16 je napisao/la:Veceras na djelu trenutno 4 najjace ekipe iz 4 najjace lige
Svaki normalan simpatizer ce da gleda Juve - Bayern, jer ova druga vecerasnja tekma nema potrebe ni da se igra 
Sto se plavci javljaju
nije valjda da necete za nas navijati?
i normalano da navija za bajern koji brani cast fudbala i istine,za razliku od tamnih mafijaskih sila iz torina prevare od kluba.Frankie je napisao/la:Svaki normalan simpatizer ce da gleda Juve - Bayern, jer ova druga vecerasnja tekma nema potrebe ni da se igra
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- bianconeros
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.