FK Slavija

Pappy
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Pappy » 11 feb 2016, 19:10

Eisenbahner1921 je napisao/la:Ponudi se da im ti pišeš volonterski tekstove o Slaviji. Svima dobro, a tebi nije strano :D
Zašto raditi volonterski nešto, kad možeš za pare. :? :urnebes:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 11 feb 2016, 19:13

Pappy je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Ponudi se da im ti pišeš volonterski tekstove o Slaviji. Svima dobro, a tebi nije strano :D
Zašto raditi volonterski nešto, kad možeš za pare. :? :urnebes:
Pa šta se onda žališ kad nema tekstova o Slaviji, ko vam je kriv što nemate insajdere u redakciji ss.ba. Para vrti gdje burgija neće hehehe :urnebes: :mrgreen:
Životni saputnik! 1921

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 11 feb 2016, 19:40

Imaš me u prijateljima na fejsu, svaki dan na mom profilu možeš vidjeti najmanje dvije vijesti o Slaviji. Zar vam treba bolja PR služba ? Naravno malo prepravite tekst i fiju na portal. Ili je i to teško ?

Ili vi želite da vam ja šaljem gotove informacije i tekstove na mail, pa da se kaže kako najbolji portal prati Slaviju. Zar u tom slučaju ne bi bilo bolje reći najbolji novinar alijas Pappy prati Slaviju ?

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 11 feb 2016, 22:33

Samo lagano i opusteno pa nismo ni naucili da ima nesto da pisu o Slaviji a i netreba koji ce nam qurac...samo lagano i opusteno mi smo ispali svakako....nego hoce li ovaj nas novi Murinjo ikoga pobjediti sve se nesto bojim da ovo nije neka blijeda kopija vrhunskog strucnjaka Gute...

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 feb 2016, 10:41

Popracena je Slavija u medijima nemojte pricat, kad god sokolovi zapjevaju mrzim te bosno eto slavije na portalima a bude cak i na dnevniku :rol: :rol: :rol: :rol: :njanjanja:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2016, 13:47

FoSte95 je napisao/la:Popracena je Slavija u medijima nemojte pricat, kad god sokolovi zapjevaju mrzim te bosno eto slavije na portalima a bude cak i na dnevniku :rol: :rol: :rol: :rol: :njanjanja:
... :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 15 feb 2016, 21:25

sta bi na kraju sa momirom zecevicem? zavrsi li probni rad?

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 feb 2016, 21:34

vlakanje je napisao/la:sta bi na kraju sa momirom zecevicem? zavrsi li probni rad?
Ništa nije sigurno, ali koliko ja imam informacije ide se prema tome da ostane.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 21 feb 2016, 11:57

Sve u svemu i pored svega iduce sedmice pocinje tandrbal zvani premijer liga...jutros sam se odusevio u domu zdravlja kad je banulo 50 djecaka sa trenerima iz omladinskog pogona Slavije koji su vadili nalaze za ljekarski pregled...svaka im cast na kulturici,na zezama i ponasanju...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 feb 2016, 17:43

aleksandar_veliki je napisao/la:Pappy, konacan spisak odlazaka i dolazaka ako nije problem?
Došli:
Igor Krmar (London, Kanada)
Nemanja Bošković (Proleter Novi Sad)
Predrag Papaz (Milton Kanada)
Igor Radovanović (Čelik)
Almir Pliska (Zvijezda Gradačac)
Dario Purić (pozajmica, Sarajevo)
Anel Rikalo (SV Jenbah, Austrija)
Momir Zečević (Banska Bistrica, Slovačka)

Otišli:

Karlo Bilić ?
Ivan Jovanović (Terbuni Puke, Albanija)
Toni Pervan ?
Dino Hasković (GOŠK Gabela)
Damir Rovčanin ?
Nemanja Crnomarković ?
Nikola Radović ?
Semir Đip ?
Nemanja Stojanović (pozajmica, Sutjeska Foča)
Luka Sinđić ? (otišao još u oktobru zbog problema sa radnom dozvolom, sada zvanično)

Juče je stigao i Zoran Marušić (Voždovac), igrao je danas tekmu, vjerovatno će i on ostati, ali eto ne stavih ga gore. Mislim da nisam nikoga zaboravio.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 23 feb 2016, 18:27

Sta ti papy ocekujes od tekme sa olimpikom? Mozete li pobjediti? Lp
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 23 feb 2016, 18:27

@Pappy kakva je situacija sa Banetom jeli dobio dvojno drzevljanstvo...interesuje me jer cini mi se da imamo 8 ili 9 igraca sa nazovi stranim pasosem a 6 je dozvoljeno u protokolu...i ako znas hoce li doci jos taj jedan igrac koji se spominje mimo Marusica...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 23 feb 2016, 18:39

Iskoristio bi priliku da pozovemo sve ljubitelje fudbala da dodju u nedelju na tekmu izmedju Slavije i Olimpika da se prikupi sto veca suma za pomoc porodici naseg golmana Milosa Bozovica koji je nesretnim slucajem povrijedjen na mecu juniora Slavije i Zvijezde Gradačac...Kompletan prihod od prodaje ulaznica ide u humanitarne svrhe...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 feb 2016, 21:02

Prijedor je napisao/la:Sta ti papy ocekujes od tekme sa olimpikom? Mozete li pobjediti? Lp
Biće zajebano, ali mislim da možemo. Jbg, kako su pripreme odmicale igrali smo sve bolje. Praktično ista je ekipa ostala, samo je trener zamijenjen, i to i jeste najveća nepoznanica, kako će se Dovedan prilagoditi našoj ligi.

Moj @lovcen, je l to ne pratiš moj rad. :( :mrgreen: 20. januara napisano. :lol:
Desni bek Slavije iz Istočnog Sarajeva, Branislav Arsenijević, dobio je bosanskohercegovačko državljanstvo.

Ovo je vrlo značajna informacija za “Sokolove” budući da je u prvom dijelu sezone trener Darko Vojvodić imao problema sa viškom stranaca.

Sa BiH pasošem Arsenijević će bar malo olakšati posao novom treneru Slavije, a ako se uzme u obzir da su na izlaznim vratima Slavije hrvatski internacionalci, Karlo Bilić i Ivan Jovanović, da je ekipu napustio Luka Sinđić još sredinom prvog dijela, a da je još uvijek nejasan status, Damira Rovčanina, jasno je da se otvara prostor za dovođenje još nekog kvalitetnog igrača van granica Bosne i Hercegovine.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 23 feb 2016, 21:11

lovcen16 je napisao/la:Iskoristio bi priliku da pozovemo sve ljubitelje fudbala da dodju u nedelju na tekmu izmedju Slavije i Olimpika da se prikupi sto veca suma za pomoc porodici naseg golmana Milosa Bozovica koji je nesretnim slucajem povrijedjen na mecu juniora Slavije i Zvijezde Gradačac...Kompletan prihod od prodaje ulaznica ide u humanitarne svrhe...
Svaka cast pogotovo jer se radi o porodici naseg trenera golmana FK Olimpic. :clap:
Zadnja izmjena: lupus, dana/u 23 feb 2016, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 23 feb 2016, 21:31

vise od 18 mjeseci u komi.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 23 feb 2016, 21:36

Pappy je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Sta ti papy ocekujes od tekme sa olimpikom? Mozete li pobjediti? Lp
Biće zajebano, ali mislim da možemo. Jbg, kako su pripreme odmicale igrali smo sve bolje. Praktično ista je ekipa ostala, samo je trener zamijenjen, i to i jeste najveća nepoznanica, kako će se Dovedan prilagoditi našoj ligi.

Moj @lovcen, je l to ne pratiš moj rad. :( :mrgreen: 20. januara napisano. :lol:
Desni bek Slavije iz Istočnog Sarajeva, Branislav Arsenijević, dobio je bosanskohercegovačko državljanstvo.

Ovo je vrlo značajna informacija za “Sokolove” budući da je u prvom dijelu sezone trener Darko Vojvodić imao problema sa viškom stranaca.

Sa BiH pasošem Arsenijević će bar malo olakšati posao novom treneru Slavije, a ako se uzme u obzir da su na izlaznim vratima Slavije hrvatski internacionalci, Karlo Bilić i Ivan Jovanović, da je ekipu napustio Luka Sinđić još sredinom prvog dijela, a da je još uvijek nejasan status, Damira Rovčanina, jasno je da se otvara prostor za dovođenje još nekog kvalitetnog igrača van granica Bosne i Hercegovine.
Pratim kralju samo mi je to izgleda promaklo pa sam te zato i pitao jer znam da je tvoj info provjeren sto posto...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 feb 2016, 21:42

Papi reci razlog odlaska Vojvode?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 feb 2016, 22:39

Probisvjet je napisao/la:Papi reci razlog odlaska Vojvode?
Istekao ugovor.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 feb 2016, 09:12

Pappy je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Papi reci razlog odlaska Vojvode?
Istekao ugovor.
Koji je razlog da nije produzen? Mislim da je dobro vodio Slaviju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.