Moze kad bi svi dosli sa popisa stanovnistvaMortemHz je napisao/la:Vidjet cemo mi svog boga kad ih 10 ljami dodje u nedjelju
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne ismijavam ja koliko ih ima na nekim utakmicama nego govorim koliko ko ima navijaca,procitaj ponovo sta sam napisao.Steph je napisao/la:Nevezano za koga su prije navijali, smiješno mi je da ismijavamo bilo čije brojke, kada ni nas na stadionu nema više od 2.000 u prosjeku.
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 23 feb 2016, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ima ****,LIstica ima 2000 stanovnika ,a u Mostaru ih ima 2000 da navijaju za Zrinjski nego nisam to htio reci .Htio sam reci kako su prestali da navijaju za Velez npr.zagorski je napisao/la:RN87 je napisao/la:Hahahaha Allahati dje ih nadje 4000 nema ih 220 sa unucadimaMajkl je napisao/la:Meni su najsmjesniji navijači Listice i Zrinjskog ima ih zajedno ukupno 4000,fakat mi nije jasno za koga su prije navijali ,kako možeš a bili su svi navijači Veleza ili ovih nekih velikih klubova, prestati za njih navijati i početi za Listicu,Zrinjski i sl.Ja ne mogu zamisliti sebe da npr. prestanem navijati za Sarajevo.Ne kontam te mozgove .Ali to nije tema ,nego onako kažem ,Jesic mi daje nadu i optimizam pred utakmicu u nedjelju.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Steph je napisao/la:Nevezano za koga su prije navijali, smiješno mi je da ismijavamo bilo čije brojke, kada ni nas na stadionu nema više od 2.000 u prosjeku.
Mislim da je generalno prosjek malo veci od pomenutog al svakako nije ni blizu zadovoljavajuceg. Smijesni smo mi cesto navijaci (generalno u BiH) svi fol neku ljubav iskazuju prema klubu, to ludnica kad ih slušaš, a evo krenem od svoje raje, svi rade, imaju poslove, solidna primanja.. i oni što najviše pametuju niti su članovi kluba a kamoli da kupe godišnju kartu itd...Mislim da takvih ima dosta i ovdje al hajd...
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Za mene one koji nisu na stadionu bar svaki drugi vikend (dakle samo na AFH) i nisu navijači, jbg.Majkl je napisao/la:Ne ismijavam ja koliko ih ima na nekim utakmicama nego govorim koliko ko ima navijaca,procitaj ponovo sta sam napisao.Steph je napisao/la:Nevezano za koga su prije navijali, smiješno mi je da ismijavamo bilo čije brojke, kada ni nas na stadionu nema više od 2.000 u prosjeku.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Jebote da hoce Jesic takticki nadmudriti Marinovica i pobjediti.Ne pamtim kad smo nekoga takticki pobjedili i nadmudrili.Neki dan je Zoran Mamic Keka nadmudrio i dokazao da je potencijal da bude veliki trener.Kek se sjebao da nije znao sta ga je snaslo.Valda ce sad doci iskustvo i znanje Jesica do izrazaja.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Jao nadmudruvanja sa 40% jacom ekipom, domacim terenom i igranja protiv rezervne odbrane Rijeke te deformisanog veznog reda.Majkl je napisao/la:Jebote da hoce Jesic takticki nadmudriti Marinovica i pobjediti.Ne pamtim kad smo nekoga takticki pobjedili i nadmudrili.Neki dan je Zoran Mamic Keka nadmudrio i dokazao da je potencijal da bude veliki trener.Kek se sjebao da nije znao sta ga je snaslo.Valda ce sad doci iskustvo i znanje Jesica do izrazaja.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Bolanos je napisao/la:Jao nadmudruvanja sa 40% jacom ekipom, domacim terenom i igranja protiv rezervne odbrane Rijeke te deformisanog veznog reda.Majkl je napisao/la:Jebote da hoce Jesic takticki nadmudriti Marinovica i pobjediti.Ne pamtim kad smo nekoga takticki pobjedili i nadmudrili.Neki dan je Zoran Mamic Keka nadmudrio i dokazao da je potencijal da bude veliki trener.Kek se sjebao da nije znao sta ga je snaslo.Valda ce sad doci iskustvo i znanje Jesica do izrazaja.
E ****.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zasto nam brises postove? Hoces da emigriramo s foruma!? 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne ide se u Mostar bez njega.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Na beku je gori od Zlatkovića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Katastrofa, odavno losijeg igraca nisam gledao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Emerson:Svugdje ga ima ,zna lopte,precizni pasovi,jedino što mi nedostaje i nisam vidio je šut ,nijedan udarac u pripremnim nije uputio.Cezar :stidan,neprimjetan.Iako je dao dva gola ništa posebno nismo vidjeli od njega.aleksandar_veliki je napisao/la:Brazilci. Interesuje me vas komentar o njima. Gledali ste dosta utakmica.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Emerson dosta dobar, sjajan tehnicar, odlican pregled igre. Jedina mu je mana sto je pospor...aleksandar_veliki je napisao/la:Brazilci. Interesuje me vas komentar o njima. Gledali ste dosta utakmica.
Cezar po onom sto smo imali priliku vidjeti (nismo puno) takodjer dobar. Nije promasaj to je sigurno.
Kad se naviknu na ligu mislim da ce tek tad pokazat svoje najbolje kvalitete
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Garant Reis nije htio doći bez Cezara, pa i njega nekako uzeli u obzir. 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Emerson:Svugdje ga ima ,zna lopte,precizni pasovi,jedino što mi nedostaje i nisam vidio je šut ,nijedan udarac u pripremnim nije uputio.Cezar :stidan,neprimjetan.Iako je dao dva gola ništa posebno nismo vidjeli od njega.aleksandar_veliki je napisao/la:Brazilci. Interesuje me vas komentar o njima. Gledali ste dosta utakmica.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad zasad dobri. Emerson daje odlicne lopte, razigrava, ima odlican pregled igre i stvarno se trudi opcenito. Od Cezara sam mozda malo vise ocekivao, fulio je par izglednih prilika ali sve u svemu zadovoljan sam sa svakim igracem koji je dosao osim Kramara. Na Krajisniku se vidi da ce biti odlican igrac, samo treba da nastavi ovako.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino mu je brzina mana po meni ali bas zbog toga imamo prebrza krila. Nije njegovo da trci previse svakako.
-
bordobijeli
- Kontakt:
sto se tice Brazilaca
mislim da mogu pomoci ali nisam bas siguran da mogu biti prevaga na terenu , emerson kao sto ste rekli zna s loptom ,mirno igra nedostatak mu je brzina , Cezar klasicni centarfor nije neko brzanac al dobar glavom i dobro se snalazi u šesnestercu .mislim da ce Cezar i Emerson biti dobri ali ako na nivou budu Rustemovic,Duljevic,Simeunovic . tesko je prognozirati teren ce reci svoje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.