FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko šiša LP, Arsenal i Barsu, daj nam eglenisanje o FKS. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mene nisu nesto posebno dojmili.Mozda sam jedan od rijetkih koji tako misli,ali previse su mi rezervisani bili u ovim utakmicama koje smo imali priliku gledati.
Emerson je puno vise pokazao,vidi se da ima dobar pregled igre,fin zadnji pas,nije mu "strano" ni da bude malo defanzivniji.Medutim nema "ono nesto" sto sam bar ja ocekivao od Brazilca.Nisam vidio nekih driblinga od njega,finti,mada je to sve nadoknadio zalaganjem i htjenjem.Na kraju krajeva ne moraju ni svi brazilci "jesti loptu"
Cezar,mislim da ce eksplodirati kada se bude najmanje ocekivalo od njega.Vidi se da je smrtni slucaj ostavio trag na njemu,a ne znam zasto, iako je sada pomalo u podredenom polozaju u odnosu na Emersona,mislim da ce se pokazati kao vece pojacanje.Vidi se da ima njuh za gol,pozicioniranje jako dobro,opet kazem,mozda ce se pokazati vecim pojacanjem od Emersona.
Emerson je puno vise pokazao,vidi se da ima dobar pregled igre,fin zadnji pas,nije mu "strano" ni da bude malo defanzivniji.Medutim nema "ono nesto" sto sam bar ja ocekivao od Brazilca.Nisam vidio nekih driblinga od njega,finti,mada je to sve nadoknadio zalaganjem i htjenjem.Na kraju krajeva ne moraju ni svi brazilci "jesti loptu"
Cezar,mislim da ce eksplodirati kada se bude najmanje ocekivalo od njega.Vidi se da je smrtni slucaj ostavio trag na njemu,a ne znam zasto, iako je sada pomalo u podredenom polozaju u odnosu na Emersona,mislim da ce se pokazati kao vece pojacanje.Vidi se da ima njuh za gol,pozicioniranje jako dobro,opet kazem,mozda ce se pokazati vecim pojacanjem od Emersona.
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 23 feb 2016, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ko je gledao pripremne mogao je vidjeti da je Emerson majstor samo takav a Cesar špic kakav treba biti
Brazilska samba starta u nedjelju
Brazilska samba starta u nedjelju
Zadnja izmjena: sjever, dana/u 23 feb 2016, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
ala Mateja Kežmanaleksandar_veliki je napisao/la:Vezni izgleda nezgrapno, Prvi put kad sam ga vidio pomislio sam ubleha. Kako su odmicale utakmice sve vise mi se dopadao. Špic je nekako poput Panceva, stariji pamte taj tip spiceva. Pospremit ce otpadak, uradice nesto u sesnaestm, no nije me impresionirao.
najbolji kad se igra samo na njega, i tačno sve frljoke, stative, odbice u gužvi su njegove i obično idu u mrežu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tu ostalu buraniju ne pratimo, samo je jedno SarajevoHigh je napisao/la:Ko šiša LP, Arsenal i Barsu, daj nam eglenisanje o FKS.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Svega mi ova liga prvaka mi zanimljiva samo kad Roma igra.. Ovako nekad samo pogledam finale ili ako je bas neki 'klasiko divova'.
Daleko su mi zanimljivije pripremne utakmice Sarajeva koje se jedva prenose jednom kamerom
Daleko su mi zanimljivije pripremne utakmice Sarajeva koje se jedva prenose jednom kamerom
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Evolution87
- Kontakt:
Kramar je spoj Alabe i Boatenga
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Prije Puzigace, Barica, a kad ode naprijed vide se primjese Melunovica
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj kad se sjetim Melunovica trpao na pripremama, i dade ga Celiku svi smo kontali evo napadaca vrhunskog hahahahah
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo ultra Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zamisljam onaj trenutak kad palim cigaretu prvim sudijskim zvizdukom. Svani vec jednom! 
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
vBOSTers19
- Kontakt:
Isti sam ti buraz...FrancescoTotti je napisao/la:Svega mi ova liga prvaka mi zanimljiva samo kad Roma igra.. Ovako nekad samo pogledam finale ili ako je bas neki 'klasiko divova'.
Nasa Premier liga mi je zanimljivija i vise se lozim na nju ovih dana ,nego na sve tekme lige petice zajedno...
Bolanos je napisao/la:Zamisljam onaj trenutak kad palim cigaretu prvim sudijskim zvizdukom. Svani vec jednom!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
recepivedik
- Kontakt:
i poluvrijeme kako načinjem drugu!Bolanos je napisao/la:Zamisljam onaj trenutak kad palim cigaretu prvim sudijskim zvizdukom. Svani vec jednom!
Stari kod menr je na poluvremenu vec treca ili cetvrta.recepivedik je napisao/la:i poluvrijeme kako načinjem drugu!Bolanos je napisao/la:Zamisljam onaj trenutak kad palim cigaretu prvim sudijskim zvizdukom. Svani vec jednom!
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Šta kaže Ješa, Kramar je povrijeđen i neće biti u konkurenciji radi mogućeg većeg povređivanja, a onda kasnije kaže drago mi je da su pripreme prošle bez povreda.
Zašto me vrag tjera da razmišljam da Kramar nije povrijeđen
i da pokušavaju da sakriju njegov nekvalitet pred navijačima i da mu pokušavaju spasiti karijeru preko leđa FKS.
Ako neko zna neka kaže o kojoj se povredi radi
Kako god Kramar mora izaći kad tad pred Koševsku publiku koja će dati konačni sud da li je štela igrač.
Zašto me vrag tjera da razmišljam da Kramar nije povrijeđen
Ako neko zna neka kaže o kojoj se povredi radi
Kako god Kramar mora izaći kad tad pred Koševsku publiku koja će dati konačni sud da li je štela igrač.
SRETAN BROJ - 1725
Citao je forum i evo sta se desilopitic je napisao/la:Šta kaže Ješa, Kramar je povrijeđen i neće biti u konkurenciji radi mogućeg većeg povređivanja, a onda kasnije kaže drago mi je da su pripreme prošle bez povreda.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zašto me vrag tjera da razmišljam da Kramar nije povrijeđeni da pokušavaju da sakriju njegov nekvalitet pred navijačima i da mu pokušavaju spasiti karijeru preko leđa FKS.
Ako neko zna neka kaže o kojoj se povredi radi![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja sam odma rekao da se on uhljebio kod nas i da me ne bi cudilo da ''dobije'' neku veliku povredu, koja ce ga ''drzat'' do kraja sezone...pitic je napisao/la:Šta kaže Ješa, Kramar je povrijeđen i neće biti u konkurenciji radi mogućeg većeg povređivanja, a onda kasnije kaže drago mi je da su pripreme prošle bez povreda.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zašto me vrag tjera da razmišljam da Kramar nije povrijeđeni da pokušavaju da sakriju njegov nekvalitet pred navijačima i da mu pokušavaju spasiti karijeru preko leđa FKS.
Ako neko zna neka kaže o kojoj se povredi radi![]()
Btw. sjedim neki dan na kafi, kad dolazi Zolotic narucio da jede i kaze daj mi najbolju nargilu... Dodje neki momak sjede s njim i prica mu Zolotic o Bulicu i smiju se kako nam je taj Bulic uvalio sve svoje igrace
Poslije nesto kontam zamisli Radovca i Zolotica u vezi, dim bi im iz guzice poceo izlazit
1946~
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Najjaci su ovi sa 36 postova kad cuju ovakve stvari pa prenesu na forum.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.