Nije meni krivo, ja cu na kraju cestitati. Ali ti pises ovdje nesto mafija, smijesan klub i td. I onda meni govoris prijavit cu post? Da si ti normalan i normalno se ponasas ne bih ti ovako niti pisao ali izgleda da sa tobom nema normalne diskusije ili imas 15 godinaKarlo je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Nema ovdje normalne diskusije. Uvijek se pojavi ovako neki Karlo, IQa visine sobne temperature..
care necemo se vrijedati ,nemoj bezveze da ti prijavim post,znam da ti je krivo sto juventus gubi ali protiv vise se sile ne moze
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Champions League 2015/16
vidjet cemo do krajRomagnoli13 je napisao/la:I dalje PEP nije nikakav takticar?
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Arsenal dobar u prvom dijelu, sad šta će biti u nastavku...Mogli su povesti sigurno.
Juventus - Bayern bi trebala biti bolja tekma u nastavku za razliku od prvog dijela.
Juventus - Bayern bi trebala biti bolja tekma u nastavku za razliku od prvog dijela.
''Neka me mrze samo da me se boje''
.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 23 feb 2016, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
jel vrijedjam tebetuzlak1987 je napisao/la:Nije meni krivo, ja cu na kraju cestitati. Ali ti pises ovdje nesto mafija, smijesan klub i td. I onda meni govoris prijavit cu post? Da si ti normalan i normalno se ponasas ne bih ti ovako niti pisao ali izgleda da sa tobom nema normalne diskusije ili imas 15 godinaKarlo je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Nema ovdje normalne diskusije. Uvijek se pojavi ovako neki Karlo, IQa visine sobne temperature..
care necemo se vrijedati ,nemoj bezveze da ti prijavim post,znam da ti je krivo sto juventus gubi ali protiv vise se sile ne moze
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
- Romagnoli13
- Kontakt:
Podigla je Barca nivo igre, da je Neymar malo bolje reagovao vec bi 0:1 ili 0:2.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Iniesta s ovom frizurom isti Emrah Emšo. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Roben u svom stilu
Laku noc Juve
Robi kralju
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sam sebe haman šiša.High je napisao/la:Iniesta s ovom frizurom isti Emrah Emšo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kakva je ovo utakmica? Joj da hoće početi naša liga, pa da gledamo umjetnost na terenu. 
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Juve jeste jak i dobar, ali ako protiv nekoga ne mogu to su Bayern i Barca svakako.
Koji je panj ovaj Giroud ,pa za njega Dzeko
Jan Koller 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Babuka to završava.
Kakva akcija Barcelone 
Re: Odg: RE: Re: Champions League 2015/16
Ili kakva greška Arsenala?COYS je napisao/la:Kakva akcija Barcelone
''Neka me mrze samo da me se boje''
Tako jednostavno kada imas ovakve majstore.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Napokon Messi probi Cecha...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Strašan posao Neymara, navukao dvojicu na sebe i onda asist, Sukijeva predasistencija odlična, Messi napokon zabi Cechu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.