Hvala za rezultat!admin je napisao/la:prvo poluvrijeme sloboda - bosna 37:33
Sloboda vodi,pa to je sad vec problem! nadam se da Jovanovic ima 4 licne:)
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Hvala za rezultat!admin je napisao/la:prvo poluvrijeme sloboda - bosna 37:33
Svaka cast Admine,ipak si veliki profesionalac!admin je napisao/la:treća četvrtina sloboda - bosna 51:56
sto mu ne cestita kad je objavio da mi vodimobosnas_ je napisao/la:Svaka cast Admine,ipak si veliki profesionalac!admin je napisao/la:treća četvrtina sloboda - bosna 51:56
ultrasstyle_tz je napisao/la:sto mu ne cestita kad je objavio da mi vodimobosnas_ je napisao/la:Svaka cast Admine,ipak si veliki profesionalac!admin je napisao/la:treća četvrtina sloboda - bosna 51:56![]()
![]()
hmm drze se ovi moji neocekivano dobro,hvala na informacijama
@kengure, djaba objasnjavanja i ubjedjivanja, bosnji teze udje cenat u glavu nego metar u guzicu, bitno je samo mlatiti sto se ima mlatiti i prenositi nagadjanja i huskanja novinara koji za 50 KM pisu sta hoces,kengur je napisao/la:Moj Pasa nemoj mi zamjeriti molim te. Ja sam malo mlad i neiskusan pa samo satriram, jer ne znam ja procijeniti karakter. Zaboravio si reci da Vasiljevic cak nije ni rodjen u Bosni kao napr, Tihic koji je pravi Bosnjak koji prodade drzavu za sto maraka. Vjerovatno su Pasa takvi "pogodni" tipovi tvoji idoli a tacno je da Sasa nije ni blizu takvih (cak je i suprotan od njih). Obicni placenik koji je ostao u klubu iako je dobio nakon par dana PUNO bolju ponudu i u dusi nosio Bosnu kao da je sa mnom na Carsiji cijeli zivot proveo. Malo je ljudi za tako kratak period ostavilo tako lijep i dubok trag u klubu. Dakle PRVA ponuda mu nije bila iz Spanije.
Tacno je da je otisao jer bi ga tuzno bilo ostaviti da trune a i ti bi za 1% one cifre glacao podove po Njemackoj a njega kritikujes. A sto se traceva tice - to su samo tracevi i nista vise. Da nam je jos koji Vasiljevic daleko bi mi dogurali, a takvi kao ti bi naucili sta je raja i patriotizam (klupski) a ti ustani kad ga iduci put spomenes. Po tebi su vjerovatno Ikona i Neno supci kojima se posreci da im lopta ulazi u kos pocesto. Tako lijepo pljujes po raji ko' da si pulen Reisa nam Cerica.
Molim te ne ostavljaj cipele vani kada ulazis u tramvaj ili lift. Usput "koje" ide rastavljeno. Ipak nesto pozitivno - bar koristis internet. Samo naprijed.
Ovo si napisao prije 1-2 mjeseca, prije Ovčine, kad je došao Ovčina rekao si da smo dobili i centra , a pley je bio u liku Đorđevića po tebi odličan.bosnas_ je napisao/la:Trebaju nam centar i pley! ali da je para za kvalitetne igrace!..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.