KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

bosnas_
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la bosnas_ » 20 feb 2009, 18:36

admin je napisao/la:prvo poluvrijeme sloboda - bosna 37:33
Hvala za rezultat!
Sloboda vodi,pa to je sad vec problem! nadam se da Jovanovic ima 4 licne:)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 feb 2009, 18:46

treća četvrtina sloboda - bosna 51:56

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 feb 2009, 18:47

admin je napisao/la:treća četvrtina sloboda - bosna 51:56
Svaka cast Admine,ipak si veliki profesionalac!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 feb 2009, 18:49

bosnas_ je napisao/la:
sto mu ne cestita kad je objavio da mi vodimo :P :P
hmm drze se ovi moji neocekivano dobro,hvala na informacijama ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

samir
Kontakt:

Post Postao/la samir » 20 feb 2009, 19:10

ultrasstyle_tz je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
sto mu ne cestita kad je objavio da mi vodimo :P :P
hmm drze se ovi moji neocekivano dobro,hvala na informacijama ;)

Pobjeda Bosne 77:70

eto kažu na portalu 71, kako bilo pobjeda Bosne

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 20 feb 2009, 19:17

Malo teže nego što sam očekivao, ali dobro je...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 feb 2009, 19:18

Pobjeda od 6 razlike pokazuje da je utakmica bila neizvjesna do samog kraja i da Bosni trebaju pojacanja ako zeli odbraniti titulu prvaka drzave! Nadam se da ce sutra u finalnoj utakmici pruziti bolju igru i osvojiti kup!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 feb 2009, 19:30

kengur je napisao/la:Moj Pasa nemoj mi zamjeriti molim te. Ja sam malo mlad i neiskusan pa samo satriram, jer ne znam ja procijeniti karakter. Zaboravio si reci da Vasiljevic cak nije ni rodjen u Bosni kao napr, Tihic koji je pravi Bosnjak koji prodade drzavu za sto maraka. Vjerovatno su Pasa takvi "pogodni" tipovi tvoji idoli a tacno je da Sasa nije ni blizu takvih (cak je i suprotan od njih). Obicni placenik koji je ostao u klubu iako je dobio nakon par dana PUNO bolju ponudu i u dusi nosio Bosnu kao da je sa mnom na Carsiji cijeli zivot proveo. Malo je ljudi za tako kratak period ostavilo tako lijep i dubok trag u klubu. Dakle PRVA ponuda mu nije bila iz Spanije.

Tacno je da je otisao jer bi ga tuzno bilo ostaviti da trune a i ti bi za 1% one cifre glacao podove po Njemackoj a njega kritikujes. A sto se traceva tice - to su samo tracevi i nista vise. Da nam je jos koji Vasiljevic daleko bi mi dogurali, a takvi kao ti bi naucili sta je raja i patriotizam (klupski) a ti ustani kad ga iduci put spomenes. Po tebi su vjerovatno Ikona i Neno supci kojima se posreci da im lopta ulazi u kos pocesto. Tako lijepo pljujes po raji ko' da si pulen Reisa nam Cerica.

Molim te ne ostavljaj cipele vani kada ulazis u tramvaj ili lift. Usput "koje" ide rastavljeno. Ipak nesto pozitivno - bar koristis internet. Samo naprijed.
@kengure, djaba objasnjavanja i ubjedjivanja, bosnji teze udje cenat u glavu nego metar u guzicu, bitno je samo mlatiti sto se ima mlatiti i prenositi nagadjanja i huskanja novinara koji za 50 KM pisu sta hoces,
da se imalo taj sasa pratio znale bi se neke stvare o njemu, al eto vazno je ovaj post proglasiti gluposcu a pobjedu od 77-70, nazvati pobjedom od 6 razlike, i prozivati upravu sto u ovoj silnoj recesiji i krizi ne dovodi igrace iz kijeva tipa kene bajramovica, penn-a, jeretina i koga vec jos, samo mi nije jasno sto se takvi strucnjaci ne ponude da rade skauting za klub, predlazem im da pocnu od kolijevke kosarke "sirije" tamo gdje je otisao njihov ljubimbac mb (domace a nase), da ispravlja ukoceni vrat.

nego suma sumarum, protiv dite smo uvijek igrali tesko, tj. oni su se uvijek lozili 200% na kk bosnu, pobjeda je slatka i sutra treba da se ovjeri u finalu aBd,

ova bosna ima realne i lijepe temelje koje je poceo raditi zdovc, a nastavio vlada i sve ovo treba podrzati koliko se moze!
Cuva Bog Zelju svog!

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 20 feb 2009, 20:53

koliko zrinjski igra znate li protiv sirokog

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 feb 2009, 21:03

BOSNA JE ŠAMPION :D :D osvajamo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 feb 2009, 21:08

Ovcina,Zimic i Ikonic po 2 poena! Mislim da u tome i lezi problem slabe igre protiv Slobode!
Bosni pod hitno treba kvalitetna jedinica,po mogucnosti Goran Jeretin!
Djordjevic 7-Jovanovic 22! I to je uzork lose igre! Sloboda ima najboljeg pleya u ligi i prava je steta sto ga nismo doveli u Bosnu! ali dobro,tada je nasa uprava razmislajla o godisnjem...
Zimic je ocito odigrao jako lose,i za domacu ligu bi bilo extra dovesti jednu dobru peticu,u slucaju da se Hajric ne oporavi!
Vise bi volio Zrinjski u finalu nego Siroki!

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 20 feb 2009, 21:23

Ništa se ne sekiram, IMAMO SJAJNOG TRENERA VV. čudo od čoveka.... .
Kakva Sloboda, Zrinjski , a kamoli Igosi , sve će to Vlada Večičanstveni da pošuta.... :roll:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 feb 2009, 21:56

NIsam gledao utakmicu i ne mogu reci sta se je desavalo. Rezultat govori da je bilo neizvjesno, ali ko zna jesu li Ikonic i Ovcina igrali punim kapacitetom. VV je odlican trener i mislim ako on procjeni da us nam potrebna pojacanja uprava ce pokusati dovesti nekog igraca. Mislim da je igracima danas falilo na motivaciji, jer jedno je igrati protiv Slobode, a drugo je igrati protiv CZ. Pa Ikonic je mislim u toj utakmicu ubacio 16 poena, a Ovcina 13. Ja vam garantujem da je KK Bosna najkvalitetnija ekipa i da je njima samo porblem motivacija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 20 feb 2009, 22:01

Evo zeznu Široki domaćine za poen, što znači ponovo odmjeravanje snaga sa najdražim rivalima tokom posljednjih nekoliko godina. Super, taman prilika da im vratimo za prošlogodišnje polufinale u Skenderiji i osvojimo kup koji nam godinama nekako stalno izmiče...

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 20 feb 2009, 22:08

Ars hajd ti jos malo na godisnji pametnije je....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 feb 2009, 22:08

Mislio sam da ce Zrinjski biti u finalu,ali ovako je jos bolje! Bosna ne smije podcjeniti niti jednu ekipu u ovoj ligi,jer nije toliko kvalitetna da je dovoljno samo izaci na parket!
Siroki-Bosna! Nadam se da dvorana nece biti prazna,bez obzira sto ce svi navijati za Siroki,Bosna treba odigrati disciplinovano ,pametno i kup je nas!
-Bosni trebaju pojacanja! Zamislite kad se odlucivalo o prvaku drzave s ovom ekipom igrati u Sirokom,Tuzli,Mostaru..mislim na tim gostovanjima sa ovom ekipom ne bi mogli biti sigurni u pobjede! Treba nam kvalitetan centar i kvalitetna jedinica! ali da je para!..
p.s.
Vucurovic je ocito bio odlican,svaka mu cast!

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 20 feb 2009, 22:20

Bosna nije toliko bolja od ostalih ekipa iz vrha naše lige da može ući rezervisano u utakmicu.Tek uz maksimalan angažman svih igrača Bosna bi trebala potvrditi svoj kvalitet.Kvalitetno pojačanje ili dva za ligu 8 su neophodna i vjerujem da su toga svjesni u klubu.Igokea je već pokazala ambicije,Široki će sigurno učiniti sve da igra najmanje finale,Sloboda na čelu sa Jovanovićem sigurno ima visoke ambicije.Osigurati BIH dva predstavnika u NLB i onda ne ući najmanje u finale i ne igrati NLB sledeće godine bilo bi stvarno žalosno.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 feb 2009, 22:23

Trebaju nam centar i pley! ali da je para za kvalitetne igrace!..

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 20 feb 2009, 22:36

bosnas_ je napisao/la:Trebaju nam centar i pley! ali da je para za kvalitetne igrace!..
Ovo si napisao prije 1-2 mjeseca, prije Ovčine, kad je došao Ovčina rekao si da smo dobili i centra , a pley je bio u liku Đorđevića po tebi odličan.

Sad si opet stanovišta da nam treba dva igrača!!!! Odluči se. :roll:

Kao što sam napisao prije 10-tak dana, problem je u OSREDNJEM TRENERU kakav je nažalost VV, jer se ovakva Sloboda trebala pomesti sa 25-30 poena razlike, al' je konačno Albijanić došao na svoje sa sjajnim skakačem Ovčinom :lol: .
Ako ostane Igokea u ovom sastavu kakav je sad, i sa ovakvom koncepcijom VV, izuzla ide u selo od 1000 ljudi, kako neko sa ovog foruma posprdno zove Aleksandrovac.
NA MOJU ŽALOST, IPAK SAM JA BIO U PRAVU.
Upravo, DOVEDITE NAM trenera kakvog KK Bosna treba, kao npr. Bajramović Denis, a i Plesnić bi bio dobar, riješite nas ovog malog kompleksaša sa Istoka, ili ode što kaže narod, mast u propast, odnosno možemo samo sanjati o tituli.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 20 feb 2009, 22:38

@teferic,
Ja sam nepopravljivi optimista pa se nadam za nase dobro da se tvoje bojazni ni u ludilu ne bi smjele ostvariti. Ovo je vrijeme za "povratak u normalu" i zato nisam za "pojacanja" nego da se zadrzi W.

@mirzza,
Moj lave svega ima u Bozijoj basti. Sada se vidi kako su strucnjaci iz Sirije opasni kao sto sam uvijek i govorio - oni i kad odu ostave za sobom onav papanski mentalitet. Jeste se trudio i sve ali daleko kuca takvima.

@bosnas,
imas li neku konkretnu primjedbu na moj poduzi post ili onako samo licno podbadas ? Ako ti je do prepucavanja, ja nemam vremena za to. Da li i ti mislis da je Sale "placenik" i los covjek ? Po meni je on bio prava raja i ja ne mogu dopustiti papcima da ga pljuju.

Malo si dosadan sa kukom "Da nam je para". Svake godine parama praviti novi tim je formula za katastrofu. A realno smo tanki sa lovom, pa sta. U iducih 12 mjeseci se ocekuju ogromni finansijski potresi i puno bogatih klubova u Evropi ce pasti na dno. Ono sto bi pomoglo je da Skenderija bude puna.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.