Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Mozete se vi nasladjivat, medjutim, zalosno je ako uzmes obzir ostale klubove na kojem su stepenu ako Juve izgleda bezopasno. Svi simpatizera Kalcia trebali bi plakati kako je nisko pala liga.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
klasikaChinaglia je napisao/la:Juve da dobije Bayern![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pratim obje utakmice paralelno, ali Juve uzasan veceras.Nema to veze sa samom ligom, Bayern je svakako dvije tri klase iznad svih u Njemackoj pa tako i iznad klubova u Italiji.Imaju ljudi sedam-osam igraca svijetske klase a Juve jednog ili niti jednog.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Žalosno je fakat. da napraviš ekipu od 5 prvoplasiranih iz Italije nebi mogli sa Bajernom ili Barcelonom!Nedved11 je napisao/la:Mozete se vi nasladjivat, medjutim, zalosno je ako uzmes obzir ostale klubove na kojem su stepenu ako Juve izgleda bezopasno. Svi simpatizera Kalcia trebali bi plakati kako je nisko pala liga.
Još sad kad vam Hernanes uđe gotovo je
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Najbolji pokazatelj koliko je ova liga pala qrcu za usi je Khedira za kojeg navijaci Juvea kazu da im je vrlo bitan igrac i da u ovoj ligi djeluje kao Makelele iz najboljih dana, a u sustini se radi o ublehi koja ne bi u Sarajevu imala mjesta a kamoli u jednom Juventusu, e cuj Khedira ti u prvoj postavi protiv Bayerna 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
gojzerica
- Kontakt:
Šutljivi ste nešto?
20-25 min može i Inter da odigra dobro protiv Juventusagojzerica je napisao/la:Šutljivi ste nešto?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bravoo Juve za drugi dio meča!!! 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bavarci rutinski u revanšu, dosta je Juvea i njihovog provlačenja
- _forzamilan_
- Kontakt:
O tom potom. Nije Allegri siso motku. I 2007 Bayern je imao 2:2 na San siru vec se slavilo pa su u uzvratu dobili po usima od Seedorfa i Pippa iz ofsajda hehe. Nista nije gotovo. Mandzo kralj steta sto nije Lewu nokautirao glavom 
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 23 feb 2016, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
šta ćete onda reći Englezima, Italija će dogodine da ih nadyebe samo tako
Stvarno me post baci u nevjericu. Da se razumijemo, nije Khedira top top klasa, ali je odličan veznjak, taktički fantastičan i inteligentan, daje takvu mirnoću ekipi, igra jednostavno, ne kompolikuje nikada i u 99% situacija ima odličan izbor poteza.bodi123 je napisao/la:Najbolji pokazatelj koliko je ova liga pala qrcu za usi je Khedira za kojeg navijaci Juvea kazu da im je vrlo bitan igrac i da u ovoj ligi djeluje kao Makelele iz najboljih dana, a u sustini se radi o ublehi koja ne bi u Sarajevu imala mjesta a kamoli u jednom Juventusu, e cuj Khedira ti u prvoj postavi protiv Bayerna
Ove sezone je momak bio povrijeđen 2x po mjesec dana i još bar 3x po 10-15 dana, i prije ove tekme je bio povrijeđen, i onda neko ima nešto da kaže. Ne trebam ni spominjati povrede kroz karijeru koje su onemogućile i bolju karijeru. Baš je kloc igrao 5 godina za Real Madrid.
Igra Juventusa je gotovo nezamisliva, u ovoj koncepciji, bez njega, to ćeš uvijek čuti od Allegria. Par golova i asista već ima, a to mu i nije prije bilo svojstveno, vrhunski se adaptirao.
I da, i pored toga što je rovit cijelu sezonu, i večeras je kod izlaska s terena imao 1 km pretrčan od svih kolega u timu, i to dovoljno govori o njegovoj zadaći na terenu koju više nego dobro radi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja ti opet kazem da je Italija puna igraca koji su i bolji od Khedire na njegovoj poziciji i da ni u kom slucaju ne smije biti starter jednog Juventusa. Izlaskom upravo njega ste prodisali i koliko toliko sada imate sansi za revans. Jednostavno njegova ofanzivna igra je katastrofalna, to jest i nema je, a u defanzivi je prespor i svakako nije nezamjenjiv. Pusti tih par asista i golova protiv Carpija, Frosinonea i slicnih ekipa, veceras samo lud covjek nije vidio da je Khedira ubjedljivo najlosija karika u ovoj ekipi, covjek se sastat sa loptom ne moze cim dodje jaca ekipa tipa Bayo veceras. U Realu nikada nije bio u prvom planu nego su ga vecinom rotirali kroz slabije tekme i kupove i naravno kad su povrede u pitanju pa je s toga se zadrzao toliko.Pogba je napisao/la: Stvarno me post baci u nevjericu. Da se razumijemo, nije Khedira top top klasa, ali je odličan veznjak, taktički fantastičan i inteligentan, daje takvu mirnoću ekipi, igra jednostavno, ne kompolikuje nikada i u 99% situacija ima odličan izbor poteza.
Ove sezone je momak bio povrijeđen 2x po mjesec dana i još bar 3x po 10-15 dana, i prije ove tekme je bio povrijeđen, i onda neko ima nešto da kaže. Ne trebam ni spominjati povrede kroz karijeru koje su onemogućile i bolju karijeru. Baš je kloc igrao 5 godina za Real Madrid.![]()
Igra Juventusa je gotovo nezamisliva, u ovoj koncepciji, bez njega, to ćeš uvijek čuti od Allegria. Par golova i asista već ima, a to mu i nije prije bilo svojstveno, vrhunski se adaptirao.
I da, i pored toga što je rovit cijelu sezonu, i večeras je kod izlaska s terena imao 1 km pretrčan od svih kolega u timu, i to dovoljno govori o njegovoj zadaći na terenu koju više nego dobro radi.
Inace mislim da Juve u revansu mora napasti jer ovaj Bayern je supalj pozadi sa ovim kvazi stoperima kao svicarski sir.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Khedira je mislim večeras odigrao najlošiju utakmicu, interesantno da nije ušao ni u jedan duelbodi123 je napisao/la:
Ja ti opet kazem da je Italija puna igraca koji su i bolji od Khedire na njegovoj poziciji i da ni u kom slucaju ne smije biti starter jednog Juventusa. Izlaskom upravo njega ste prodisali i koliko toliko sada imate sansi za revans. Jednostavno njegova ofanzivna igra je katastrofalna, to jest i nema je, a u defanzivi je prespor i svakako nije nezamjenjiv. Pusti tih par asista i golova protiv Carpija, Frosinonea i slicnih ekipa, veceras samo lud covjek nije vidio da je Khedira ubjedljivo najlosija karika u ovoj ekipi, covjek se sastat sa loptom ne moze cim dodje jaca ekipa tipa Bayo veceras. U Realu nikada nije bio u prvom planu nego su ga vecinom rotirali kroz slabije tekme i kupove i naravno kad su povrede u pitanju pa je s toga se zadrzao toliko.
Inace mislim da Juve u revansu mora napasti jer ovaj Bayern je supalj pozadi sa ovim kvazi stoperima kao svicarski sir.
Ali posjeduje on itekako kvalitet.
Za ovo oko Reala što tvrdiš, nisi u pravu, jer je kod Mourinha bio u prvom planu i za njega je bio jako bitan igrač.
Isto tako, njemačka reprezentacija često pod Loewom igra brz fudbal, s brzom transformacijom, a on se u takvom sistemu igre jako dobro uklapa. A čak se njegov izostanak protiv Argentine u veznom redu poprilično osjetio (bez obzira što je Njemačka osvojila titulu).
I baš me to sada zanima koje ćeš to igrače (tolike) nabrojat koji su u Italiji bolji od njega???
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Khedira je igračina i nadam se da će biti potpuno spreman za revanš, pa ćemo onda pisati.
Šteta silnih povreda koje ga prate, on kad je zdrav, sigurno među najboljim na svojoj poziciji.
Šteta silnih povreda koje ga prate, on kad je zdrav, sigurno među najboljim na svojoj poziciji.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Suljo20002
- Kontakt:
Yebem ti kladzu...Kad god igram na Juve tiket mi propadne

mutne radnje moj druzeSuljo20002 je napisao/la:Yebem ti kladzu...Kad god igram na Juve tiket mi propadne![]()
![]()
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- bianconeros
- Kontakt:
Jedno ozb pitanju za tebe al da nije tebi neki Juventino ukro curu ili zenu kad si tako previse antiKarlo je napisao/la:mutne radnje moj druzeSuljo20002 je napisao/la:Yebem ti kladzu...Kad god igram na Juve tiket mi propadne![]()
![]()
Ti imas neke izgleda ozbiljne probleme kad stalno pises te ista glupost. prekuco si saurmana , nije mala stvar
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
bianconeros je napisao/la:Jedno ozb pitanju za tebe al da nije tebi neki Juventino ukro curu ili zenu kad si tako previse antiKarlo je napisao/la:mutne radnje moj druzeSuljo20002 je napisao/la:Yebem ti kladzu...Kad god igram na Juve tiket mi propadne![]()
![]()
![]()
Ti imas neke izgleda ozbiljne probleme kad stalno pises te ista glupost. Ti si prekuco saurmana ..
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Ukralo mu dečka. 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.