Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine
ne pravdam ga,daleko od toga,samo spominjem da je i do saveza bilo to sto ga nisu pozvali,jbg,to im je bio posao
Mulaomerovica niko ziv ne moze opravdati...i Hrvatska trazi selektora pa mu eto tamo prilike. Mene bi bilo sram proci BiH-om da sam uradio ono sto je on uradio.
Pretjerujete, pravite od Mulaomerovica drzavnog neprijatelja, a koliko god lose bilo to sto je uradio u proslosti, tu su ljudi koji su milion puta vise izdali drzavu nego sto je to Damir uradio.
Pa meni je veci izdajnik Nihad Djedovic koji pravi budalama vise od pola godine kompletnu naciju nego Mula, da spomenemo onda cistokrvnog Turcina Asima Pascanovica, pa onda Omice, Begice i sve ostale za koje savez nije imao sluha.
Ja cu uvijek biti za opciju Mulaomerovica (bez obzira kakav bio Mulaomerovic koga ne branim) nego Dragana Bajica, a mnogi bi i tu ublehu prije vidjeli nego Mulu jer je Mula izdajnik da veceg nema.
Ali opet na kraju, dao nam Bog po jednog Bajica u svakom klubu, reprezentaciji i sportu jer ne zasluzujemo boljeg od njega, vec samo goreg.
Pa meni je veci izdajnik Nihad Djedovic koji pravi budalama vise od pola godine kompletnu naciju nego Mula, da spomenemo onda cistokrvnog Turcina Asima Pascanovica, pa onda Omice, Begice i sve ostale za koje savez nije imao sluha.
Ja cu uvijek biti za opciju Mulaomerovica (bez obzira kakav bio Mulaomerovic koga ne branim) nego Dragana Bajica, a mnogi bi i tu ublehu prije vidjeli nego Mulu jer je Mula izdajnik da veceg nema.
Ali opet na kraju, dao nam Bog po jednog Bajica u svakom klubu, reprezentaciji i sportu jer ne zasluzujemo boljeg od njega, vec samo goreg.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Izvini ali kakvu poruku daješ budućim igračima kada postaviš mulamerovića za selektora
Slobodno igrajte za druge nacije jer glupi Bosanci će vam oprostiti za nekoliko godina, onda bi možda bilo super za deset godina postaviti Nihad Đedovića (mislim ako se ne vrati) jer on je za razliku od mulamerovića koji nikada nije zaigrao domovinu, ipak odigrao dosta utakmica, a poslje njega treba staviti prelđića za selektora jer ovaj je barem otišao za manje više prijateljsku zemlju, za razliku od mulamerovića koji je otišao igrati za zemlju koja se u jednom momentu vodila rat protiv nas i to 2-3 godine poslije tog rata
Izvini Ethel ovdje se sa tobom ne mogu složiti, mulamerović je klasična prodana duša i ne zaslužuje biti niti blizu BiH reprezentacije
Slobodno igrajte za druge nacije jer glupi Bosanci će vam oprostiti za nekoliko godina, onda bi možda bilo super za deset godina postaviti Nihad Đedovića (mislim ako se ne vrati) jer on je za razliku od mulamerovića koji nikada nije zaigrao domovinu, ipak odigrao dosta utakmica, a poslje njega treba staviti prelđića za selektora jer ovaj je barem otišao za manje više prijateljsku zemlju, za razliku od mulamerovića koji je otišao igrati za zemlju koja se u jednom momentu vodila rat protiv nas i to 2-3 godine poslije tog rata
Izvini Ethel ovdje se sa tobom ne mogu složiti, mulamerović je klasična prodana duša i ne zaslužuje biti niti blizu BiH reprezentacije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
A šta je to Mulaomerović uradio u trenerskoj karijeri pa zaslužuje da bude izbor prije Bajića ?
ZELJEZNICAR 1921!
Stvarno ovdje se moze procitat svega i svačega, a pogotovo gluposti, nekih špekulacija, neznanja, zavidnosti itd. A o pljuvanju ljudi da ne pričamo..
Ne znam ko je napiso, al i ja mislim da će nam ovakav savez kakav je bio zadnjih nekoliko godina, vrlo brzo nedostajat.
Al to je nekima i tako svejedno, ko gid da dodje na bilo kakvu poziciju, naći će se razlog da se dobro ispljuje i to po fazonu čula, kazala..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne znam ko je napiso, al i ja mislim da će nam ovakav savez kakav je bio zadnjih nekoliko godina, vrlo brzo nedostajat.
Al to je nekima i tako svejedno, ko gid da dodje na bilo kakvu poziciju, naći će se razlog da se dobro ispljuje i to po fazonu čula, kazala..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mercurial je napisao/la:Mulaomerovica niko ziv ne moze opravdati...i Hrvatska trazi selektora pa mu eto tamo prilike. Mene bi bilo sram proci BiH-om da sam uradio ono sto je on uradio.
nije samo on nesto takvo uradio,zoran planinić,stanko barać,josip sesar su isto ili slicno postupili
To nije isto...pogledaj odakle su ti igraci, a odakle je Mulaomerovic (prezime-nacionalnost). Plus u kakvom vremenu je on otisao igrati i jos za koga, da je bar otisao igrati za Njemacku, Spaniju bilo koga drugog, kud bas za Hrvatsku. Kako bi Senad rekao Munibu: Munibe sta ces bolan ne bio u Beogradu.filip13 je napisao/la:mercurial je napisao/la:Mulaomerovica niko ziv ne moze opravdati...i Hrvatska trazi selektora pa mu eto tamo prilike. Mene bi bilo sram proci BiH-om da sam uradio ono sto je on uradio.
nije samo on nesto takvo uradio,zoran planinić,stanko barać,josip sesar su isto ili slicno postupili
mercurial je napisao/la:To nije isto...pogledaj odakle su ti igraci, a odakle je Mulaomerovic (prezime-nacionalnost). Plus u kakvom vremenu je on otisao igrati i jos za koga, da je bar otisao igrati za Njemacku, Spaniju bilo koga drugog, kud bas za Hrvatsku. Kako bi Senad rekao Munibu: Munibe sta ces bolan ne bio u Beogradu.filip13 je napisao/la:mercurial je napisao/la:Mulaomerovica niko ziv ne moze opravdati...i Hrvatska trazi selektora pa mu eto tamo prilike. Mene bi bilo sram proci BiH-om da sam uradio ono sto je on uradio.
odakle su,pa iz BiH,znam odakle su,i ivica marić je iz bih pa je igrao za hrvatsku,trenirao je čelik prije oar godinam,bas me zanima da li bi pojedinci bili i protiv toga da se npr. sesar,marić angazuju za selektora ili na neku slicnu poziciju
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:
odakle su,pa iz BiH,znam odakle su,i ivica marić je iz bih pa je igrao za hrvatsku,trenirao je čelik prije oar godinam,bas me zanima da li bi pojedinci bili i protiv toga da se npr. sesar,marić angazuju za selektora ili na neku slicnu poziciju
Ja bih bio protiv, bolje dati sansu nasim trenerima.
calcio je napisao/la:filip13 je napisao/la:
smatras li npr. tanjevica nasim trenerom?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne smatram. Ali ovdje ne govorimo o dokazanim nego o nedokazanim trenerima, sto bi se neki stranac maltene ucio struci na nasoj reprezentaciji? Ako ce bas neki takav trener biti selektor onda treba da je domaci.filip13 je napisao/la:calcio je napisao/la:filip13 je napisao/la:
Ne smatram. Ali ovdje ne govorimo o dokazanim nego o nedokazanim trenerima, sto bi se neki stranac maltene ucio struci na nasoj reprezentaciji? Ako ce bas neki takav trener biti selektor onda treba da je domaci.[/quote]calcio je napisao/la:filip13 je napisao/la:calcio je napisao/la:
ok,postujem
Ja govorim o Mulaomerovicu jer je on kandidat za selektora, u nekim normalnim uvjetima ga ne bi ni spominjao, ali imamo to sto imamo. Kakvu ces poruku dati i kakvu si poruku davao mladim igracima kad si stavljao jednog nacionalistu kakav je Dragan Bajic za selektora. Nece se taj nas mentalitet promijeniti izborom ili neizborom Mulaomerovica, a na klupi cu barem vidjeti talentovanog strucnjaka.nerminh74 je napisao/la:Izvini ali kakvu poruku daješ budućim igračima kada postaviš mulamerovića za selektora
Pun nam spisak u svim sportovima "izdajnika" kao sto je Mulaomerovic, a mi se hvatamo jedinog koji bi nesto i mogao doprinjeti nasoj reprezentaciji. Ja kao mladi igrac bi u njemu vidio igraca koji je napravio vrhunsku karijeru, jer analogno tom logikom neko bi od Djedovica vidio da nije problem da se mozda i na vrhuncu reprezentativne karijere promijeni drzavljanstvo i okrene ledja reprezentaciji koja te godinama gurala.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Jedno je kad Hrvat iz BiH ode igrati za Hrvatsku, a drugo kad Bosnjak iz BiH ode igrati za Hrvatsku i to u ratno doba, iako znas sta su u ratu radili tvojim sunarodnjacima. Neka mu je na cast i obraz ako ga ima uopce. I on takav da se uci na nasoj reprezentaciji, hvala ali ne hvala !!!
Znaci dosli smo do Mule, sto rece drug Nezalaganje, Neno je nedokazan trener i selektor, ali su Mula i Bajic dokazani i prekaljeni strucnjaci, posebno Mula.
Inace slazem se sa Nerminom, nervira me ova fama koju su kifla i placko proizveli, mi odosmo i savez ce se raspasti, kosarka ce prestati da postoji a nasi mladici ce ici igrati za druge zemlje.
Svi znamo da je rotacijom trebao doci Spasojevic, bez obzira bili tu kifla i placko ili ne. Takodjer ko misli da ce se oni skroz skloniti iz saveza taj je lud, ovo je samo povlacenje u sjenu da bi preko jarana Stoje i dalje imali uticaj, a on koliko je poznato ostaje direktor reprezentacija.
Zalosno i opet zalosno. Rekao sam prije 2 godine, kada su usli u konflikt sa Jukom putem FB-a da ne mogu lose radit a dobrom se nadati i eto produkta tog konflikta, svadja, razdor i na kraju ovo sto se desilo.
Da se tada presutilo Juki pa makar on bio u krivu danas bi ovdje druga prica bila, ali sbbkbb ne pije vode.
Kifla ima posao, a sta ce placko i gdje ce on raditi pitanje je.
Inace slazem se sa Nerminom, nervira me ova fama koju su kifla i placko proizveli, mi odosmo i savez ce se raspasti, kosarka ce prestati da postoji a nasi mladici ce ici igrati za druge zemlje.
Svi znamo da je rotacijom trebao doci Spasojevic, bez obzira bili tu kifla i placko ili ne. Takodjer ko misli da ce se oni skroz skloniti iz saveza taj je lud, ovo je samo povlacenje u sjenu da bi preko jarana Stoje i dalje imali uticaj, a on koliko je poznato ostaje direktor reprezentacija.
Zalosno i opet zalosno. Rekao sam prije 2 godine, kada su usli u konflikt sa Jukom putem FB-a da ne mogu lose radit a dobrom se nadati i eto produkta tog konflikta, svadja, razdor i na kraju ovo sto se desilo.
Da se tada presutilo Juki pa makar on bio u krivu danas bi ovdje druga prica bila, ali sbbkbb ne pije vode.
Kifla ima posao, a sta ce placko i gdje ce on raditi pitanje je.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
a Đikić?edinedin1 je napisao/la:Samo Markovic i niko vise
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Kakav ba crni Đikić, Neno je domaci i bolji je trener
Opstanak moramo izboriti
Damir je igrao za Hrvatsku, jer ga mi nismo zvali.Sjecam se kada je Neno posle pobjede u splitu bio gost na BHT i fino rekaoEthel je napisao/la:Ja govorim o Mulaomerovicu jer je on kandidat za selektora, u nekim normalnim uvjetima ga ne bi ni spominjao, ali imamo to sto imamo. Kakvu ces poruku dati i kakvu si poruku davao mladim igracima kad si stavljao jednog nacionalistu kakav je Dragan Bajic za selektora. Nece se taj nas mentalitet promijeniti izborom ili neizborom Mulaomerovica, a na klupi cu barem vidjeti talentovanog strucnjaka.nerminh74 je napisao/la:Izvini ali kakvu poruku daješ budućim igračima kada postaviš mulamerovića za selektora
Pun nam spisak u svim sportovima "izdajnika" kao sto je Mulaomerovic, a mi se hvatamo jedinog koji bi nesto i mogao doprinjeti nasoj reprezentaciji. Ja kao mladi igrac bi u njemu vidio igraca koji je napravio vrhunsku karijeru, jer analogno tom logikom neko bi od Djedovica vidio da nije problem da se mozda i na vrhuncu reprezentativne karijere promijeni drzavljanstvo i okrene ledja reprezentaciji koja te godinama gurala.