A cvaja?Evander je napisao/la:Samo da se citiram.Evander je napisao/la:Barca sutra u hendikepu dobija tekmu.
Bayerna malo teze, ali ni njihov prolazak nece doci u pitanje.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Re: Champions League 2015/16
Juve iks ko kuca, kakav zicer.
Ovdje ce biti ludnica u uzvratu.
Arsenal je mogao izvuci X ili makar dati pocasni gol, ali Barsa bolja i konkretnija. Razapet ce ih na Nou Kampu.
Arsenal je mogao izvuci X ili makar dati pocasni gol, ali Barsa bolja i konkretnija. Razapet ce ih na Nou Kampu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
Je li ti vidis koja je ovdje razlika u klasi?topnik1 je napisao/la:Ubrzali igru tako što su istrčali kontru i dobili penal. U kojem je to svijetu ubrzanje igre majke ti ?Romagnoli13 je napisao/la:Jednostavno ljudi djeluju k'o da igraju sa 50% snage, i onda samo ubrzaju igru na par minuta i kraj priče.
Od 10 utakmica, Barcelona ce ih dobiti u 9.
Re: RE: Re: RE: Re: Champions League 2015/16
Yebase me mrtve svabe, a haman sam ih bio zaokruzioGefufna je napisao/la:A cvaja?Evander je napisao/la:Samo da se citiram.Evander je napisao/la:Barca sutra u hendikepu dobija tekmu.
Bayerna malo teze, ali ni njihov prolazak nece doci u pitanje.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Smijesno kako Barca jos nije izbacila onaj sav ciganluk. Pa ovakav napad, takvi igraci i ti ih opet ne volis radi skakaca u bazen. Koliko se mogu bacati pojedini igraci to je za oskara najmanje.
Celik!3,2,2.
Utakmica u Torinu opravdala epitet derbija za razliku od one u Londonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Arsenal je mogao puno bolje, vratilo im se za neiskorištene prilike. Šteta, uzvrat bi bio daleko bolji da su zabili danas.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ma ocekivano, Bayo ce ipak mal vise da se namuci a Barca sve rijesila u prvom mecu.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Juventusovci slave remi kući 
U drugom pol su djelovali kao druga ekipa, protiv ove Bayine odbrane morali su agresivnije krenuti, defintivno Maxova greška, ali ispravio se kasnije, Bayo može žaliti za ovom ispuštenom prednosti, mogli su sve riješiti u ovoj tekmi, ovako ništa nije gotovo, iako su i dalje favoriti, ali Juve sigurno ima razloga za optimizam na osnovu ovog drugog pol.
Arsenal može žaliti za onim prilikama iz prvog pol, Barca ne prašta to, mada je onaj penal glupost Flaminia (koji se uopšte i nije trebao naći na terenu), sa jednim golom zaostatka su i mogli da se nadaju nečemu, ovako su šanse minimalne, što je loše za nas pored malih ekrana, a posebno ljubitelje Prema, zbog koeficijenta
U drugom pol su djelovali kao druga ekipa, protiv ove Bayine odbrane morali su agresivnije krenuti, defintivno Maxova greška, ali ispravio se kasnije, Bayo može žaliti za ovom ispuštenom prednosti, mogli su sve riješiti u ovoj tekmi, ovako ništa nije gotovo, iako su i dalje favoriti, ali Juve sigurno ima razloga za optimizam na osnovu ovog drugog pol.
Arsenal može žaliti za onim prilikama iz prvog pol, Barca ne prašta to, mada je onaj penal glupost Flaminia (koji se uopšte i nije trebao naći na terenu), sa jednim golom zaostatka su i mogli da se nadaju nečemu, ovako su šanse minimalne, što je loše za nas pored malih ekrana, a posebno ljubitelje Prema, zbog koeficijenta
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 23 feb 2016, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- hule_barca
- Kontakt:
Arsenal jednostavno nedorastao. Bilo je tu nekih prilika i da su poveli moglo je biti svašta, ali generalno govoreći slabo izdanje Wengerovih pulena. Barca strpljivo čekala i dočekala. Na kraju je moglo biti i blamaže Arsenala, ali mislim da je ovo najrealniji ishod večeras.
Druga utakmica je izgleda bila bolja, mada se i tamo većinom igrala viktorija koliko sam mogao upratiti. Bayern primio nonšalantne golove i time sebi zakomplicirao uzvrat u kojem može svašta biti ako Juve povede, ali mislim da oni tamo neće moći centar prijeći a kamoli dati gol (bez uvrede za Juventine).
Druga utakmica je izgleda bila bolja, mada se i tamo većinom igrala viktorija koliko sam mogao upratiti. Bayern primio nonšalantne golove i time sebi zakomplicirao uzvrat u kojem može svašta biti ako Juve povede, ali mislim da oni tamo neće moći centar prijeći a kamoli dati gol (bez uvrede za Juventine).
Mes Que Un Club
- JohnCleese
- Kontakt:
Juventus bio blizi pobjedi nego Bayern, steta, ovako bavarci imaju vece sanse za prolaz 60:40 %
Za drugu tekmu nema se sta reci, sve se znalo mjesecima prije
Za drugu tekmu nema se sta reci, sve se znalo mjesecima prije
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bolje slaviti remi kod kuce protiv top 2 tima na svijetu, nego pobjedu u gostima protiv ekipe kojoj ne znas ni ime pravilno izgovoriti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Juventusovci slave remi kući
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sve je lako kad imas MESSIJA.
Mogao je Arsenal do remija, mislim mogli su i dobiti je l' de?
Elem zanimljivija bi utakmica bila da su zabili na početku al' i Barca je proyebala isti broj odličnih šansi.
Elem zanimljivija bi utakmica bila da su zabili na početku al' i Barca je proyebala isti broj odličnih šansi.
Don't hate what you don't understand.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Respect za povratak Juventusa u utakmicu, jer poslije onakvog poluvremena stvarno nisu imali sta izgubiti, i jednostavno su poceli igrat nogomet.
Bayern u prednosti radi 2 gola u gostima ali sve je otvoreno u Minhenu, neka pobjedi bolja momcad.
Barcelona ocekivano !!
Bayern u prednosti radi 2 gola u gostima ali sve je otvoreno u Minhenu, neka pobjedi bolja momcad.
Barcelona ocekivano !!
FC Bayern !!!!!
Ocekivao sam bar gol Arsenala. Barcelona u prvoj brzini, na 30 %
I kao takvi pobijede 2:0 i promase 3 mrtva zicera. Nevjerovatan skup talenata.
27.10.2020
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Barca lagano, moglo je biti i bolje da je Suarez pogodio što je trebao pogodit i Neymar se manje glupirao. A isto tako su i mogli primi gol. Ipak, je Barca trenutno jača baš za ovaj rezultat od Arsenala.
Ovu drugu sam pomalo gledao. Juve se vratio iz teške situacije. Ali mislim da ovo Bayern lagano prolazi.
Ovu drugu sam pomalo gledao. Juve se vratio iz teške situacije. Ali mislim da ovo Bayern lagano prolazi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
to ti se zove pasivni ofsajd, Lewa more drkat k.urac, pit kahvu, vuć linije kurvama sa guzova sudija neće svirat jer ne ide na loptu, to je pravilo omogućilo Barci da sa najboljim napadom postane najbolja ekipa u prošloj godini. Dvojica su uvijek na granici ofsajda il su u ofsajdu i onda treći samo uleti i go.Pogba je napisao/la:Hm
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ko je to slavio, koliko vidim kod nas su svi navijali da izgubimo tu tekmu, kako bi Lujo što prije otišaoGefufna je napisao/la:Bolje slaviti remi kod kuce protiv top 2 tima na svijetu, nego pobjedu u gostima protiv ekipe kojoj ne znas ni ime pravilno izgovoriti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Juventusovci slave remi kući
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.