Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2016, 14:03

Lik ima statuu ispred Emirata i on se slikaje sa Barsinim igračima pred meč :facepalm: . Hej ima statuu čovjek
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 feb 2016, 14:16

Jbg, i tamo je proveo lijep period života, a to su mu stare kolege i mladići koji se ugledaju na njega. Normalno da će se slikat i reći lijepu riječ o njima, ali ne treba ni sumnjat šta je, ko je i na čijoj je strani Henry. Sigurno da nema čovjeka koji želi više dobra Arsenalu nego on.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 feb 2016, 14:25

Nego imam osjećaj da će profa večeras složit dobar bunker pa ili će izaći na relativno dobro ili na katastrofu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 23 feb 2016, 14:48

Navedi mi JEDNU utakmice gdje je profa slozio dobar bunker :D mi dobar bunker ne odigramo ni protiv osrednjih eengleskih klubova kad cuvamo rezultat od jednog gola prednosti :D

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2016, 15:11

Profesor je napisao/la:Navedi mi JEDNU utakmice gdje je profa slozio dobar bunker :D mi dobar bunker ne odigramo ni protiv osrednjih eengleskih klubova kad cuvamo rezultat od jednog gola prednosti :D
City :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 feb 2016, 15:18

1-0 :angel:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 feb 2016, 15:38

Jedan od drazih golova, ponovilo se to i vcrs :D
[youtube][/youtube]

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 feb 2016, 16:13

Širok je dijapazon gluposti koje je Henry,u stilu Owena,ispalio od kako je na SKYu.
Jedna od najvećih: Arsenal nema mentalitet da uzme titulu,Lester ima :thumbup:

Večeras najlakša utakmica ove sezone. Za gledat. . .
A.F.C. Bournemouth!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 23 feb 2016, 16:56

Prije je Barcu srusio No.23, tako ce biti i veceras.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 feb 2016, 19:50

Sretno i neka bolji pobijedi. :salut:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 feb 2016, 22:40

Odigras jednako dobro, izgubis 0-2 na svom terenu. Pa to moze samo Arsenal i niko vise.

Giroud mora na klupu. Defanziva ok, cak odlicna, ali on je spic ne defanzivni vezni il' stoper. Mada ga ne bi bilo lose probati umjesto Pera.

Alexis je UZASAN. Hajd sto je uzasan, sto je uvalio ekipu u probleme barem 3-4 puta. I to svaki put pokusajima da predje dvojicu od jednom. Walcott nevidljiv, ne znam ni sto je ulazio.

Wenger je relativno dobru taktiku i utakmicu usralo uzasnim izmjenama. Walcott smijesan, Welbeck ok, i Flamini. Kojom se magijom bavi Flamini pa jos igra u Arsenalu? Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da je igrao 90 minuta, a bilo je tako blizu da zaigra toliko. Samo da se Coq nije oporavio na vrijeme.
Celik!3,2,2.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 feb 2016, 22:44

Nadam se da ce Welbz imati prednost prije panjourda. Pun mi ga je vise qrac da je dao 100 golova ove sezone ne mogu ga ocima smisliti. Umjesto da osuta on upropasti akciju nekim nemogucim pasovima.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 23 feb 2016, 22:47

Alexis los, casper i flamster 0, mislio sam da ce se ljudi sprdati sa nama, ali realno barsa i nije pokazala mnogo. Sami smo sebe pobjedili, odnosno gandalf sa svojim izmjenama. A nznm cemu pljuvanje Gironje, lik je bio dobar

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2016, 22:48

Sančez KA-TA-STRO-FA. Ne ideš u driblinge protiv yebene Barselone, Bog ti pomogao.

Bože dragi onoliko discipline sa Coquelinom i Ramseyem na sredini i onda Flaminija ubacuje. Stvarno ne postoje riječi da objasne koliko sam ljut zbog ovog.

Šta reći, ubacuje Flaminija čisto jer je 30+ umjesto da ubacuje Chambersa kojie 30x bolji igrač od dotičnog koji nije ni zaslužio da mu se ime napiše.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 feb 2016, 22:51

Samo sto sad dobro nije dovoljno. Mislim realno sa Sanchezom u formi, i desnim krilom bez ikakvih mentalnih problema Giroud je dobar. Davati ce golove i to, ali ovako sad kad je Sanchez u kanalu, a Ozila tako lahko zatvoriti, nema drugog igraca da ponese tu igru. Neko da napravi razliku.

I to je najveci problem Arsenala. Ubacis Walcotta ne napravi razliku, ubacis Oxa ne napravi razliku, i zalosno da su to jedine izmjene u napadackom dijelu u Arsenalu. Jedino se Welbeck nesto trznuo, ali dzaba sve kad jednostavno nema ono nesto. Covjek sve dobro uradi, dribbling na nivou, trka, ali kad dodje u 16 metara nit asistira nit daje.

Dakle u sustini, previse igraca rotacije, a premalo onih koji su normalni. Pa Arsenal citavu ovu sezonu igra bez desnog krila(il je tu Ramsey il' Ox/Walcott, a ne znas ko je gori). Pa nama je jedan Campbell osvjezenje na krilu.

Vrijedi napomenti da nije sviran po meni cist penal nakon suta Alexisa.
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 23 feb 2016, 22:52

topnik1 je napisao/la:Sančez KA-TA-STRO-FA. Ne ideš u driblinge protiv yebene Barselone, Bog ti pomogao.

Bože dragi onoliko discipline sa Coquelinom i Ramseyem na sredini i onda Flaminija ubacuje. Stvarno ne postoje riječi da objasne koliko sam ljut zbog ovog.

Šta reći, ubacuje Flaminija čisto jer je 30+ umjesto da ubacuje Chambersa kojie 30x bolji igrač od dotičnog koji nije ni zaslužio da mu se ime napiše.
Ne znam koliko si primijetio ali je Koka 2-3 minute prije izmjene kleco na sredini terena, tako da je to najvjerovatnije bio razlog izmjene. Svejedno mi se i dalje svi napuse qrca. Ovom utakmicu su mi izvrijedjali inteligenciju. Jos ja idiot gledam.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2016, 22:54

bega_afc je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Sančez KA-TA-STRO-FA. Ne ideš u driblinge protiv yebene Barselone, Bog ti pomogao.

Ne znam koliko si primijetio ali je Koka 2-3 minute prije izmjene kleco na sredini terena, tako da je to najvjerovatnije bio razlog izmjene. Svejedno mi se i dalje svi napuse qrca. Ovom utakmicu su mi izvrijedjali inteligenciju. Jos ja idiot gledam.
Onda nek se napuši qurca Flaminiju, a Chambersu nek pošalje sav ženski rod da ih oplodi zbog preferiranja Flaminija u odnosu na momka.

Hej yebote FLAMINI ULAZI PROTIV BARSELONE :lol: :lol: :lol: .

Koji smo mi levati zbog čega se nerviramo :eh:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 feb 2016, 22:55

Ma pic.ke obicne. Kako se Juventus vrati nakon 0-2 jer imaju prave igrace.

Giroud mi je jos jedan od boljih jer se jedini bori uz Alexisa i Coqa. Ovo ostalo manekeni. I ne znam do kad misli Peru trpit u odbrani senilni starac.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 feb 2016, 22:58

Pa majko mila kolko moraš biti glup da ideš na ovakav način u duel :lol: :lol:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Hertz
Kontakt:

Post Postao/la Hertz » 23 feb 2016, 23:00

Okrećite se ka 'shipu, ovaj dvomeč je već otpisan. Gostovanje predviđam revijalno, ipak gosti su pokazali master-piece tehniku, te potpuno zasluženo slavili. Nivo iznad, i to ti je to.
Oi!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH i 4 gosta.