FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sjeća li se neko kad smo imali situaciju da treniramo dan prije gostujuce utakmice na njihovom stadionu. Ja sto pamtim vrijeme je, da se eventualno ode dan prije utakmice u karantin i na dan utakmice se igra.

ZAHIROVIĆ I STEVANOVIĆ POSJETILI NS/FS BIH
23.02.2016
Novi igrači „Željezničara“ i nekadašnji „A“ reprezentativci BiH Adnan Zahirović i Miroslav Stevanović danas su posjetili NS/FS BiH gdje ih je primio direktor Tehničkog odjela Denijal Pirić.
„Razgovor i druženje sa ovim mladim igračima koji su prošli sve naše reprezentativne selekcije predstavlja pravo osvježenje i zadovoljstvo“, izjavio je Pirić i naglasio: „Savez vodi računa o reprezentativcima i bilo bi dobro da njihove posjete budu što češće. Zahirović i Stevanović su kvalitetni igrači, imaju već i zavidno iskustvo i vjerujem da će se kroz igre u „Željezničaru“ nametnuti selektoru i opet zaigrati za za „A“ tim.“
Zahirović i Stevanović potvrđuju da ih je poziv iz NS/FS BiH prijatno iznenadio te dodaju da im je drago što mogu razgovarati sa nekim ko ima uvid u rad reprezentativnih selekcija, razmijeniti iskustva, te vidjeti slike sa reprezentativnih okupljanja i sjetiti se nekih lijepih trenutaka.
Igre u domaćem prvenstvu za oba fudbalera su prilika da se dokažu u novom klubu i ujedno svojim igrama zasluže pažnju selektora i njegovog stručnog štaba.
Miroslav Stevanović: „Dugo nisam u reprezentaciji, imao sam dosta padova u karijeri i prioritet mi je sada da se dokažem u klubu. Mogu reći da ću se maksimalno potruditi da na terenu pokažem svoj kvalitet i sve što zavisi od mene a onda ni povratak u reprezentaciju nije isključen.“
Adnan Zahirović: „Drago mi je što sam bio dio tima koji je izborio plasman u Brazil i naravno, volio bih ponovo se vratiti u reprezentaciju. Nadam se da ću se svojim igrama nametnuti i pokazati da mi je mjesto među najboljima. Ako budemo zaslužili vjerujem da ćemo i Miroslav i ja dobiti poziv selektora.“
Sram te i stid bilo Denijale Piriću !Nije ti Savez ni Reprezentacija BiH babovina iz Živinica.
Ja volim FK Tuzla City
Daj svega ti odjavi se sam..brukas nas ovde sa ovakvim tekstovima i raznim glupostima.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sto nas bruka ? Sa ovim ne sigirno jer koga bolan mi imamo u tom savezu? Jedina smo ekipa koja ima samo prptivnike Slobode, a ne svog covjeka ..sta ba covjeka sad napadas majketi? ..podrska za Sloboda72
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
dzekooooTz
- Kontakt:
kad ce zvona

-
Sloboda1919
- Kontakt:
+1SaltCityAttack je napisao/la:Sto nas bruka ? Sa ovim ne sigirno jer koga bolan mi imamo u tom savezu? Jedina smo ekipa koja ima samo prptivnike Slobode, a ne svog covjeka ..sta ba covjeka sad napadas majketi? ..podrska za Sloboda72
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sto nas bruka...ovo i jeste tragikomicno i o ovome treba da se pise...bolje da se pise sad nego o 16. kolu gdje ce ti ovi isti pirici i slicni skrojit utakmicu na Tusnju a ti zajedno sa mnom mozes mahat usima....JEL OVO NORMALAN POTEZ SAVEZAharry_90 je napisao/la:Daj svega ti odjavi se sam..brukas nas ovde sa ovakvim tekstovima i raznim glupostima.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
sloboda72 je legenda, samo naprijed lave
To se vuče od 2009, neće opština to nikad dopustiti.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:jedno off topic
o kakvom ovo skladistenju prirodnog gasa govore
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sta mene briga za informacije iz Zelje,koje on postavlja i gluposti sa textovima od prije par godina ili najgluplje objavljuje slike Valjiceve i Jesiceve zene,imaju neke granice..staragarda je napisao/la:sto nas bruka...ovo i jeste tragikomicno i o ovome treba da se pise...bolje da se pise sad nego o 16. kolu gdje ce ti ovi isti pirici i slicni skrojit utakmicu na Tusnju a ti zajedno sa mnom mozes mahat usima....JEL OVO NORMALAN POTEZ SAVEZAharry_90 je napisao/la:Daj svega ti odjavi se sam..brukas nas ovde sa ovakvim tekstovima i raznim glupostima.![]()
....zapamti da ce se selji OPASNO navlacit evropa a ovoj dvojici ce se otvorit mjesto u repki....
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jesino kod sloboda72 ne volim kad malo politiku uvuce cisto jer je kod nas Slobodu politika uglavnom unazadila ..ali je opet podrzao i tvrdi da je grad odnosno Imamovic odobrio pomoc nasoj Slobodi sto pokazuje da opet nije samo politicki potkovan i da ga zanima nasa Sloboda.... liku u svemu ostalo podrska i ne vidim da ovi mladji ga nesto pljuju i nepodrzavaju i staju na stranu ovih sa strane sto dolaze ...tako i za svakog drugog naseg navijaca kakav god da je da je od govana na ovom forumu stat uz brata, a ne ismijavat ga kao sto vas vecina radi na onoj usranoj djecijoj temi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Samo subota da svane....
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
To što mi nemamo "svojih" ljudi u savezu nije ništa čudno, nismo ni u samom fudbalskom klubu Sloboda imali ljude koji vole Slobodu i žele joj najbolje a da imamo u savezu. Vremenom će se i to promjeniti.
Još uvijek to ide po nacionalno političkoj liniji. Ono što bi mi trebali promjeniti a krivi smo sami za to je da u Vladi TK nema ni jednog lika iz Tuzle
Meni ne predstavlja problem to što su Stevanović i Zahirović posjetili savez, nema to veze nikakve. Bivši su reprezentativci i jedna od najvećih imena ove naše lige. Meni je samo čudno kako je Zahirović igrao onako dobro, jako solidno za reprezentaciju a da nije napravio bolju klupsku karijeru, Stevanović je strašno pao,haman uzeo pare i ne igra mu se više. Ovo im je zadnji voz ako ne uspiju i ne budu najbolji igrači PL piši PROPALO.
Ali dosta više o stvarima koje nisu vezane za naš klub na ovoj temi.
Mislim da bi klub trebao za utakmicu 9.marta trebao staviti besplatan ulaz za dame povodom Dana žena
Još uvijek to ide po nacionalno političkoj liniji. Ono što bi mi trebali promjeniti a krivi smo sami za to je da u Vladi TK nema ni jednog lika iz Tuzle
Meni ne predstavlja problem to što su Stevanović i Zahirović posjetili savez, nema to veze nikakve. Bivši su reprezentativci i jedna od najvećih imena ove naše lige. Meni je samo čudno kako je Zahirović igrao onako dobro, jako solidno za reprezentaciju a da nije napravio bolju klupsku karijeru, Stevanović je strašno pao,haman uzeo pare i ne igra mu se više. Ovo im je zadnji voz ako ne uspiju i ne budu najbolji igrači PL piši PROPALO.
Ali dosta više o stvarima koje nisu vezane za naš klub na ovoj temi.
Mislim da bi klub trebao za utakmicu 9.marta trebao staviti besplatan ulaz za dame povodom Dana žena
Sloboda72 jos nije fulao ni sa jednim postom, bar kada su clanci u pitanju.harry_90 je napisao/la:Sta mene briga za informacije iz Zelje,koje on postavlja i gluposti sa textovima od prije par godina ili najgluplje objavljuje slike Valjiceve i Jesiceve zene,imaju neke granice..staragarda je napisao/la:sto nas bruka...ovo i jeste tragikomicno i o ovome treba da se pise...bolje da se pise sad nego o 16. kolu gdje ce ti ovi isti pirici i slicni skrojit utakmicu na Tusnju a ti zajedno sa mnom mozes mahat usima....JEL OVO NORMALAN POTEZ SAVEZAharry_90 je napisao/la:Daj svega ti odjavi se sam..brukas nas ovde sa ovakvim tekstovima i raznim glupostima.![]()
....zapamti da ce se selji OPASNO navlacit evropa a ovoj dvojici ce se otvorit mjesto u repki....
tuzlanska Sloboda
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Almir Hukic trener u OP vodi djecu po probama u druge klubove BH lige meni nema logike
, da li neko zna nesto vise

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
stari,taj omladinski pogon zamalo pa nema nista sa Slobodom...vjerujSloboda1919 je napisao/la:Almir Hukic trener u OP vodi djecu po probama u druge klubove BH lige meni nema logike![]()
![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Sloboda1919
- Kontakt:
ma znam buraz, al reko da napisem da znaju ljudi ko nam sve radi u klubu, mada to sigurno vecina i znastaragarda je napisao/la:stari,taj omladinski pogon zamalo pa nema nista sa Slobodom...vjerujSloboda1919 je napisao/la:Almir Hukic trener u OP vodi djecu po probama u druge klubove BH lige meni nema logike![]()
![]()
![]()
![]()
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Stvarno necu da grijesim, ali ako je to taj Almir Hukic koji je bio u Afganistanu finih godina, izguglao sam i na fotografijama je on. Mislim da poslje 20-22 godine nije bio nikako u fudbalu (od tad ga znam, za prije nisam siguran da li se bavio uopste fudbalom i kakve veze sa Slobodom ima) i ne znam otkud on u omladinskom pogonu?Sloboda1919 je napisao/la:Almir Hukic trener u OP vodi djecu po probama u druge klubove BH lige meni nema logike![]()
![]()
![]()
![]()
-
Sloboda1919
- Kontakt:
moja greska nije vise uposlenikziviniceMetropola je napisao/la:Stvarno necu da grijesim, ali ako je to taj Almir Hukic koji je bio u Afganistanu finih godina, izguglao sam i na fotografijama je on. Mislim da poslje 20-22 godine nije bio nikako u fudbalu (od tad ga znam, za prije nisam siguran da li se bavio uopste fudbalom i kakve veze sa Slobodom ima) i ne znam otkud on u omladinskom pogonu?Sloboda1919 je napisao/la:Almir Hukic trener u OP vodi djecu po probama u druge klubove BH lige meni nema logike![]()
![]()
![]()
![]()
šta je s onog desnog beka, je l' ostao u klubu
Trenutno korisnika/ca: TuzlanskaFukara2702 i 4 gosta.