Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Opustite se, Sloboda osvaja ovo 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ti je danas, sta te pucatuzlak1987 je napisao/la:Opustite se, Sloboda osvaja ovo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
PozitivaMortemHz je napisao/la:Sta ti je danas, sta te pucatuzlak1987 je napisao/la:Opustite se, Sloboda osvaja ovo
Sto razj..a ljudima sijelo, malo je falilo da napisu novi ustav BiH 
Sta reci o organizaciji lige kad se cak ni nekoliko dana prije ne zna tocan termin odigravanja utakmica.
Evo npr. na stranici saveza pise da Zrinjski-Sarajevo igraju u nedjelju u 17:00 a na stranicama klubova (i Sarajeva i Zrinjskog) pise da se ta ista utakmica igra u 15:00h.
Na stranici saveza takoder pise da Zeljo-Siroki igraju u nedjelju u 14:30 a na stranicama klubova pise 16:30h
Cak i da izuzmemo tu zbrku oko vremena odigravanja utakmica,glupost je da se 2 velika derbija igraju isti dan i to skoro u isto vrijeme. Da su iz saveza pametni,stavili bi jednu utakmicu u subotu a jednu u nedjelju tako da cijeli vikend bude praznik nogometa,ovako ce sve sta valja stati u nedjelju izmedu 15 i 18 sati,a uz subotnje utakmice jedino mozes zaspat.
Neorganiziranost na vrhuncu

Evo npr. na stranici saveza pise da Zrinjski-Sarajevo igraju u nedjelju u 17:00 a na stranicama klubova (i Sarajeva i Zrinjskog) pise da se ta ista utakmica igra u 15:00h.
Na stranici saveza takoder pise da Zeljo-Siroki igraju u nedjelju u 14:30 a na stranicama klubova pise 16:30h
Cak i da izuzmemo tu zbrku oko vremena odigravanja utakmica,glupost je da se 2 velika derbija igraju isti dan i to skoro u isto vrijeme. Da su iz saveza pametni,stavili bi jednu utakmicu u subotu a jednu u nedjelju tako da cijeli vikend bude praznik nogometa,ovako ce sve sta valja stati u nedjelju izmedu 15 i 18 sati,a uz subotnje utakmice jedino mozes zaspat.
Neorganiziranost na vrhuncu
'hemoj zajebavat' pa veliki derbi se prenosi Radnik - Mladost 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Koje se sad utakmice prenose za vikend ?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
potpisujem osim djela da ce utakmica Borac-Sloboda bit dosadna....misljenja sam da ce bit odlicna tekma sa par golova i fudbalskom atmosferomvirtuoz je napisao/la:Sta reci o organizaciji lige kad se cak ni nekoliko dana prije ne zna tocan termin odigravanja utakmica.
Na stranici saveza takoder pise da Zeljo-Siroki igraju u nedjelju u 14:30 a na stranicama klubova pise 16:30h![]()
Neorganiziranost na vrhuncu![]()
![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zrinjski Sarajevo mojatv1Rikardo je napisao/la:Koje se sad utakmice prenose za vikend ?
Borac Sloboda mojatv
Zeljo Siroki bht
Radnik Mladost arena
? &
virtuoz je napisao/la:Sta reci o organizaciji lige kad se cak ni nekoliko dana prije ne zna tocan termin odigravanja utakmica.
Na stranici saveza takoder pise da Zeljo-Siroki igraju u nedjelju u 14:30 a na stranicama klubova pise 16:30h![]()
Neorganiziranost na vrhuncu![]()
![]()
![]()
![]()
Savez odbio zahtjev Zrinjskog: Derbi u nedjelju
Susret pod Bijelim brijegom bi trebala prenositi Moja TV
Proljetni dio prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine počet će spektakularno. Naime, u 19. kolu igraju se dva velika derbija u kom se sastaju ekipe koje pretendiraju na naslov prvaka.
I oba derbija igrat će se u nedjelju. Mostarski Zrinjski tražio je od Nogometnog saveza da se njihov derbi sa Sarajevom prebaci s nedjelje na subotu, ali Savez je zahtjev odbio. Stoga će se Zrinjski i Sarajevo sastati u nedjelju, ali u 15 sati, a ne u 17 sati kako je ranije najavljeno.
Raniji termin je određen zbog sigurnosti, a susret bi trebala prenositi Moja TV. Susret Željezničara i Širokog Brijega na Grbavici prenosit će BHT, a igrat će se u 16 i 30.
Zrinjski Sarajevo Bijeli brijegPrijedor je napisao/la:Zrinjski Sarajevo mojatv1Rikardo je napisao/la:Koje se sad utakmice prenose za vikend ?
Borac Sloboda mojatv
Zeljo Siroki bht
Radnik Mladost arena
Borac Sloboda Istocno stajanje Gradskog stadiona u BL
Zeljo Siroki Juzno stanjanje Grbavica
Radnik Mladost Gradski stadion u Bijeljini.
Hebes tv, pravi navijaci svoj klub gledaju na stadionu.
Zadnja izmjena: PiromanBL, dana/u 24 feb 2016, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Bilino polje? Vidi se da si veliki zaljubljenik u plbih, a i da si posjetio veliki broj stadiona u BiHPiromanBL je napisao/la:Zrinjski Sarajevo Bilino poljePrijedor je napisao/la:Zrinjski Sarajevo mojatv1Rikardo je napisao/la:Koje se sad utakmice prenose za vikend ?
Borac Sloboda mojatv
Zeljo Siroki bht
Radnik Mladost arena
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
@TzXHc vidis koliko je sati, a od pola 6 jutros sam na nogama, stipu, dobro je i da znam kako se zovem
Uostalom, ne govorim inace za gostovanja imena stadiona nego gradove, a i BB i Bilino pocinju maltene sa istim slovima.
Sto se tice pl, nisam ljubitelj iskreno govoreci...
Sto se tice pl, nisam ljubitelj iskreno govoreci...
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Postajes naporan, al' najiskrenije.PiromanBL je napisao/la:Zrinjski Sarajevo Bijeli brijegPrijedor je napisao/la:Zrinjski Sarajevo mojatv1Rikardo je napisao/la:Koje se sad utakmice prenose za vikend ?
Borac Sloboda mojatv
Zeljo Siroki bht
Radnik Mladost arena
@vlakanje
Gore od toga je što se predstavlja navijačem Borca, stavio i avatar, potpis, a pri tome "pada" na osnovnim stvarima vezanim za Borac.
Gore od toga je što se predstavlja navijačem Borca, stavio i avatar, potpis, a pri tome "pada" na osnovnim stvarima vezanim za Borac.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
A sta je problem sa ovog momka piromanblNeshaFCB je napisao/la:@vlakanje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa pogledaj kad se regg, broj postova i sam "kvalitet" postova koje pise...
I Nesha je isto primjetio koliko vidim, veliki borcevac a prica se svodi na djecije hajcanje, suplje fraze a banalne stvari ne zna...
I Nesha je isto primjetio koliko vidim, veliki borcevac a prica se svodi na djecije hajcanje, suplje fraze a banalne stvari ne zna...
Ma tako oni to kad krenu u srednju 
? &
Eto.. Jos ja rek'o da se vratim ovdje, valjda nisu tolika kaSto kao onda sto su bili, ali ne. Izgleda slabo mi pamcenje, sta li. Ovaj forum gora psihijatrija od pikovih “pitanja za artikle“ i pp-a.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto vam je cudno da je normala momak 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.