S magarca na tuljanaanell je napisao/la:Treba sačekati kraj sezone i dovesi Van Gaala
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
lezVe do bagro
Šta će nam van Gaal kad ćemo i sa ovim uzet titulu?anell je napisao/la:Treba sačekati kraj sezone i dovesi Van Gaala
Van Gaala ćemo dovest kad budemo htjeli proces
A.F.C. Bournemouth!
Ja sam na ovoj temi jednom došao i solio pamet vama navijačima Arsenala kako bi vaš tim zapao u veće probleme nego sad kada bi dali otkaz Wengeru, ali evo sad sam samo došao da vam se izvinem kolektivno. Halalite 
Žemo ovaj da se oproba 2026 kad Wenger ispadne iz TOP 4 ?dzelllo je napisao/la:S magarca na tuljanaanell je napisao/la: Treba sačekati kraj sezone i dovesi Van Gaala

Sta Van Gaala. Naslijedit ce Arteta. Eno ga vec pomocnik Pepu u Sitiju. Joj je.balo tetku, popravio sam sam sebi vece kad sam se sjetio da sam jutros to procito.anell je napisao/la:Treba sačekati kraj sezone i dovesi Van Gaala
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Zar se nismo oprostili sa titulom? Sad svim silama napadamo FA kup.rambo16 je napisao/la:Šta će nam van Gaal kad ćemo i sa ovim uzet titulu?anell je napisao/la:Treba sačekati kraj sezone i dovesi Van Gaala
Van Gaala ćemo dovest kad budemo htjeli proces
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovaj ili Villas-Boas odmah nakon zavrsetka sezone bez obzira kako zavrsila.Necemo mi nikad iz TOP 4chily-rz je napisao/la:Žemo ovaj da se oproba 2026 kad Wenger ispadne iz TOP 4 ?dzelllo je napisao/la:S magarca na tuljanaanell je napisao/la: Treba sačekati kraj sezone i dovesi Van Gaala
lezVe do bagro
Da ne bude lazem. Sve me ljudi cudno gledali kolko sam se smijo.rambo16 je napisao/la:Pustićemo FA kup van Gaalu
Arteta pomoćnik Pepu
http://sportsport.ba/ino_fudbal/arsenal ... yju/185361
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pricamo o covjeku koji bi najradije ukinuo izmjene i transfere. A realno u oba segmenta je smijesan. Covjek u 50 utakmica sezone pogodi tri puta sa izmjenama. Ovo ostalo uvijek, ali gotovo uvijek fula izmjenu.
Druga stvar, nekad je znao dati mladicu da igra pa sta bude da bude. Ja bih recimo sad Peru ostavio na klupi protiv Uniteda, a nek igra Chambers. Prvo razlika izmedju njih dvojice nije velika, druga Chambers moze postat dobar igrac, a Pero vec godinu i nesto to nije.
Potrebno je imati bazu od 5-7 odlicnih igraca, sa 10-ak vrlodobrih i nekoliko najboljih mladih igraca.
Ne zaboravimo da Wenger ne bi Bellerinu sanse dao da se Debuchy nije povrijedio, Jenkinson bio na pozajmici, a Chambers stradao od onog krila. Takva je ista situacija i sa ostalih 10 pozicija na terenu. Ma koliko neki igrac bio talentovan nece dobiti sansu dok se svi ne polome ili bas nesto dobro useru. Evo recimo krila. Imas Iwobija, imas Jeffa i ne moze mi niko reci da bi njih dvojica gore odigrali cak i ovu utakmicu od Oxa ili Walcotta. PA OX sam je bio bolji prije 4 godine.
Druga stvar, nekad je znao dati mladicu da igra pa sta bude da bude. Ja bih recimo sad Peru ostavio na klupi protiv Uniteda, a nek igra Chambers. Prvo razlika izmedju njih dvojice nije velika, druga Chambers moze postat dobar igrac, a Pero vec godinu i nesto to nije.
Potrebno je imati bazu od 5-7 odlicnih igraca, sa 10-ak vrlodobrih i nekoliko najboljih mladih igraca.
Ne zaboravimo da Wenger ne bi Bellerinu sanse dao da se Debuchy nije povrijedio, Jenkinson bio na pozajmici, a Chambers stradao od onog krila. Takva je ista situacija i sa ostalih 10 pozicija na terenu. Ma koliko neki igrac bio talentovan nece dobiti sansu dok se svi ne polome ili bas nesto dobro useru. Evo recimo krila. Imas Iwobija, imas Jeffa i ne moze mi niko reci da bi njih dvojica gore odigrali cak i ovu utakmicu od Oxa ili Walcotta. PA OX sam je bio bolji prije 4 godine.
Celik!3,2,2.
أوناي إيمريMarsal je napisao/la:Ko je gospodin sa slike?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Može i taj tvoj sa avataradzelllo je napisao/la: Ovaj ili Villas-Boas odmah nakon zavrsetka sezone bez obzira kako zavrsila.Necemo mi nikad iz TOP 4
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Što odmah ne kažeš da je on.topnik1 je napisao/la:أوناي إيمريMarsal je napisao/la:Ko je gospodin sa slike?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Hoće imat neko određeno područje gdje će pomagat ili je ono overall pomoćnik za svaki dio terena?bega_afc je napisao/la:Da ne bude lazem. Sve me ljudi cudno gledali kolko sam se smijo.rambo16 je napisao/la:Pustićemo FA kup van Gaalu
Arteta pomoćnik Pepu![]()
![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/arsenal ... yju/185361
Bolji od Vilasa Boasaanell je napisao/la:Može i taj tvoj sa avataradzelllo je napisao/la: Ovaj ili Villas-Boas odmah nakon zavrsetka sezone bez obzira kako zavrsila.Necemo mi nikad iz TOP 4
A.F.C. Bournemouth!
Ono kad ne znaš

Giroud rukom pokazuje gdje da suta loptu

Giroud rukom pokazuje gdje da suta loptu
Zadnja izmjena: topnik1, dana/u 24 feb 2016, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Skok igra, okopavanje krompira i pravljenje lijeha. Jest mi drago sto sam se ovog sjetio.rambo16 je napisao/la:Hoće imat neko određeno područje gdje će pomagat ili je ono overall pomoćnik za svaki dio terena?bega_afc je napisao/la:Da ne bude lazem. Sve me ljudi cudno gledali kolko sam se smijo.rambo16 je napisao/la:Pustićemo FA kup van Gaalu
Arteta pomoćnik Pepu![]()
![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/arsenal ... yju/185361![]()
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 24 feb 2016, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Izuzetno teška situacija, trebali su se ovi plavi skorz skloniti i onda bi ima 50% šanse da pogodi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Wengerov haver moze doci u obziranell je napisao/la:Može i taj tvoj sa avataradzelllo je napisao/la: Ovaj ili Villas-Boas odmah nakon zavrsetka sezone bez obzira kako zavrsila.Necemo mi nikad iz TOP 4
lezVe do bagro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.