Vidi kako mu Ziru fino pokazuje dje treba.topnik1 je napisao/la:Ono kad ne znaš
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Šta kaže statistika,jesul bar pretrcali više od Barselone ?
Ovaj promašaj Oxa je u rangu onog Dzekinog kontra Palerma,.
Traži da se njemu vrati loptaanell je napisao/la:Pazi Ramseya što drobi
A.F.C. Bournemouth!
Dobro sad, necemo pretjerivati.chily-rz je napisao/la: Ovaj promašaj Oxa je u rangu onog Dzekinog kontra Palerma,.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ox gleda u nju i govori o majko mila braćo sestre šta da radim s nje. 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma isti qrac skoro s tim da je ovaj eto ko i imao golmana ispred sebe,.Golmana u ležecem položajuGreivis je napisao/la:Dobro sad, necemo pretjerivati.chily-rz je napisao/la: Ovaj promašaj Oxa je u rangu onog Dzekinog kontra Palerma,.![]()
Statistika kaze da su pretrcali taman toliko da ans Manco sahrani za vikendchily-rz je napisao/la:Šta kaže statistika,jesul bar pretrcali više od Barselone ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ozil i Coq ne mogu zajedno. Ozil je kao sto rece Wenger nalik na Bergkampa, tako je i na terenu vise spic. A Coq to ne moze nadoknadit dobrim dodavanjima jer to nema u sebi. Coq moze igrati u veznom redu gdje su jos dvojica, a ne samo jedan. Kad vec spominjemo stalno utakmicu Cazorle protiv Citya sjetimo se da je i Coq tad odlicno odigrao, ali je imao i pomoc dvojice igraca.
Celik!3,2,2.
Hajd dobro sve to, al kaze Dani Alves Ezilu fak ju men. Mene kad nije prekinulo. Jos Ezil uze nesto na prste nauci i prema njemu baci.

[youtube][/youtube]chily-rz je napisao/la:Ma isti qrac skoro s tim da je ovaj eto ko i imao golmana ispred sebe,.Golmana u ležecem položajuGreivis je napisao/la:Dobro sad, necemo pretjerivati.chily-rz je napisao/la: Ovaj promašaj Oxa je u rangu onog Dzekinog kontra Palerma,.![]()
Ma meni je ovo duplo gore.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma pobjedilo je Žirouvo dodavanje za Hazardabega_afc je napisao/la: Hajd dobro sve to, al kaze Dani Alves Ezilu fak ju men. Mene kad nije prekinulo. Jos Ezil uze nesto na prste nauci i prema njemu baci.![]()
![]()
![]()
Rekao mu Ozil you talk too much man, fuck off.bega_afc je napisao/la:Hajd dobro sve to, al kaze Dani Alves Ezilu fak ju men. Mene kad nije prekinulo. Jos Ezil uze nesto na prste nauci i prema njemu baci.![]()
![]()
Aj za hazarda.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Daj je.bi se Chilychily-rz je napisao/la:Ma pobjedilo je Žirouvo dodavanje za Hazardabega_afc je napisao/la: Hajd dobro sve to, al kaze Dani Alves Ezilu fak ju men. Mene kad nije prekinulo. Jos Ezil uze nesto na prste nauci i prema njemu baci.![]()
![]()
![]()
Moram jos jednom, frajer mi je popravio ne samo dan, negocitavu sedmicu. Doduse, sje.bo sam se dok sam skonto.

Ima li novih slika buduceg kapitena izvan terena?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Allahami plačem od smijeha. nabijem vas na qurac ba

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sad neš kontam,zamisli Ospininu facu kad bi mu Wenger rekao da ce on braniti na Kampu strave i užasa .. 
Daj ba sta je fazon sa Hazardom?? hocu i ja da se smijem 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.