Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

KpbKaka22
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la KpbKaka22 » 24 feb 2016, 00:40

neznam zasto kritike na racun Sancheza koji je jedinini vuko Arsenal ,uz odlicnu defanzivu liniju remseya i kokelana..u uzvratu treba krenuti sa walcotom i welbeckom,steta da takva dva igraca ,sjede na klupi...a onakav panj od girouda pocinje svaku tekmu...na nou campu ici na sve ili nista...bar jedan gol u prvih 45 minuta..valjda realiziti sto se ima..sa sanchezom u vrsku napada,sa krilima welbeckom i wallcotom.nenaspavanim ozilom u sredini.. ;)

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 feb 2016, 00:43

KpbKaka22 je napisao/la:neznam zasto kritike na racun Sancheza koji je jedinini vuko Arsenal ,uz odlicnu defanzivu liniju remseya i kokelana..u uzvratu treba krenuti sa walcotom i welbeckom,steta da takva dva igraca ,sjede na klupi...a onakav panj od girouda pocinje svaku tekmu...na nou campu ici na sve ili nista...bar jedan gol u prvih 45 minuta..valjda realiziti sto se ima..sa sanchezom u vrsku napada,sa krilima welbeckom i wallcotom.nenaspavanim ozilom u sredini.. ;)
Wolcot :nene: bolje bi moja mama od 70 god odigrala,njoj kroz dimije bar nebi mogla lopta proletiti,ostala bi po tome upamcena ako nista,a ovog kloca ljudi ni upamtiti nemogu kada se ni ne vidi :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 feb 2016, 00:44

KpbKaka22 je napisao/la:neznam zasto kritike na racun Sancheza koji je jedinini vuko Arsenal ,uz odlicnu defanzivu liniju remseya i kokelana..u uzvratu treba krenuti sa walcotom i welbeckom,steta da takva dva igraca ,sjede na klupi...a onakav panj od girouda pocinje svaku tekmu...na nou campu ici na sve ili nista...bar jedan gol u prvih 45 minuta..valjda realiziti sto se ima..sa sanchezom u vrsku napada,sa krilima welbeckom i wallcotom.nenaspavanim ozilom u sredini.. ;)
Cuj na sve ili nista ? Znaci na Nou Campu gdje se ovi zayebavaju s protivnicima, napasti ekipu koja ti je zabila 2 gola i stvorila 4-5 mrtvih sansi u sred Londona u drugoj brzini ?

Dobru je Arsenal taktiku slozio i fino zatvorio prvo poluvrijeme , imali su i sansi za dati gol. Iskreno sam mislio da cemo primiti bar jedan gol, ali eto. Ali kao sto je Enrique i rekao, prvo poluvrijeme je Barca izmorila Arsenal i u drugoj je moralo biti rupa i gresaka, trka padne i gotovo jbg.
27.10.2020

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 feb 2016, 00:47

Ramsey16 je napisao/la:Daj ba sta je fazon sa Hazardom?? hocu i ja da se smijem :D
Zar ga nisi vidio kad je ulazio u igru? :urnebes:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 24 feb 2016, 00:50

bega_afc je napisao/la:
Ramsey16 je napisao/la:Daj ba sta je fazon sa Hazardom?? hocu i ja da se smijem :D
aaaa jesam glup pa to ona situacija Girouda i dodavanje Hazardu jesam glup covjek hahaha

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 24 feb 2016, 00:51

Sanchez je bio previse nabrijan za ovu tekmu.Vidjelo se to i po defanzivnom ucinku,brzopletoscu u napadu i reakcijama nakon sudijskih odluka.Inace u prvom pol je dirigovao pozicioniranje Monreala i Messi nije meda mogao kraj njih dvojice.Lock down odbranu su mu napravili nevidjenu :salut:

Inace realno je bilo da se nerijeseno zavrsi,gledao sam negdje do 75,otisao na trening,dolazim tamo,kad vidim penal.Nista novo :lol: Poslat drugu postavu tamo,i koncentrisat se na ligu,vracanje u ovaj dvomec je ravno finalu,iako su se nudili Katalonci danas,opasno.I dalje ne shvatam,kako oni sa ovako kriminalnom odbranom dominiraju :crazy: Ne znam jesu li danas losi bili,jer ih ne pratim,al ako je ovo taj nivo o kojem svi pricaju,Guardiolina Barca je za ovo Real :mrgreen:

Kao sto rekoh,prihvatit se FA Cupa i EPLa,kad bi uzeli duplu krunu Wengeru bi sve ove gluposti zadnjih 10 godina oprostio :D

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 feb 2016, 00:56

Ramsey16 je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:
aaaa jesam glup pa to ona situacija Girouda i dodavanje Hazardu jesam glup covjek hahaha
Ma nisi starac, samo si se jutros u kontra stranu pocesljo. :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 24 feb 2016, 00:58

bega_afc je napisao/la: Ma nisi starac, samo si se jutros u kontra stranu pocesljo. :D
Al je skonto fazon svaka mu dala :lol: :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 feb 2016, 01:00

Dje mu ej veliko pojacanje na defanzivnom veznom Elneny yebo mu on pleme francusko cigansko? Veliko pojacanje ali u svecanoj lozi za navijanje. Veceras se samo potvrdilo koliko je Arsenal daleko od vrha evropskog fudbala gdje kao tezi da bude, jos jedan deja vu, kuci kanta za nabijanje svakome ko dodje tradicionalno ispadanje vec u prvom mecu osmine finala. Nebitan je protivnik jaka Barcelona ili slabiji Monaco, Guardiolin Bayern sitaucija je uvijek ista Arsenal sa spodobom ispada vec u prvom mecu osmine i to svi znaju.

Kakve sve bukve i spodobe igraju za Arsenal pocevsi od WC spica do preskupog talenta Oxa koji sa pet metara od onolikog gola iz ciste situacije pogodi golmana koji vec predan lezi na podu, ublehe u odbrani koje jednom kad krenu naprijed Arsenal ekspresno ga prima i onda slag na tortu sirovina Flamini kao izmjena i penal :lol: :lol:

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 24 feb 2016, 01:01

Wenger's 'brilliant' CL record continues: 6 consecutive years going out at L16 stage.

voajerko dominira :rol: kao i žika u napadu :rol: http://arsenalist.com/f/2015-16/arsenal ... obody.html

VOAJER SMRADE OUT

VOAJER SMRADE OUT

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 24 feb 2016, 01:51

leorey je napisao/la:
Cuj na sve ili nista ? Znaci na Nou Campu gdje se ovi zayebavaju s protivnicima, napasti ekipu koja ti je zabila 2 gola i stvorila 4-5 mrtvih sansi u sred Londona u drugoj brzini ?

Dobru je Arsenal taktiku slozio i fino zatvorio prvo poluvrijeme , imali su i sansi za dati gol. Iskreno sam mislio da cemo primiti bar jedan gol, ali eto. Ali kao sto je Enrique i rekao, prvo poluvrijeme je Barca izmorila Arsenal i u drugoj je moralo biti rupa i gresaka, trka padne i gotovo jbg.

A sta ti drugo preostaje ? iskreno ovo me dosta podsjeca na one utakmice osmine finala lp sa cityem,vazda pobjeda u gostima od jedan dva gola razlike i onda mrtvy city se brani na nou campu nebi li izbjeo jos vecu blamazu,..ako arsenal hoce da dzabe ne ide na uzvrat,nek krenu silovito prvih 45 minuta,bar donekle odbrana barca izgleda ko propuh,bez obzira sto je ostatak ekipe prejak..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 feb 2016, 02:14

Moze li iko imati razumno objasnjenje kako ekipa koja igra protiv vjerovatno najjaceg napada na svijetu udje defanzivnije u utakmicu gdje protivnik ima posjed a ona se brani primi gol iz kontranapada? Mislim koji ku?ac kako? Branis se i primis gol iz kontranapada :lol: To samo moze kod cirkusanta na klupi voajera davno izlapljelog strucnjaka koji vec vise od deceniju terorise Arsenalove navijace svojim kvazitaktikama kvaziigracima i neuspjesima. Pa taj covjek je porusio sve negativne rekorde Lige Prvaka, najvise poraza, najvise ispadanja zaredom u osmini finala, lik je katastrofa...

Barcelona itekako ranjiva ekipa pogotov u odbrani protiv koje sigurno imas zagarantovane sanse, umjesto da se takticki branis i cuvas gol svim silama pa taman i strogim bunkerom i frustriras protivnika jer 0-0 bas i nije zgodan rezultat za ponijeti kuci ali ne ti primis gol iz kontranapada :lol: :lol:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 24 feb 2016, 02:37

ma krenuo sam napisati neki post kofa neka analiza ofo ono obrisao sam sve to samo cu reci da im yebem mater pickastu svima haj cao

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 feb 2016, 08:24

Opet ce se ponoviti kao prethodne 2-3 godine izgubimp kuci.. i onda u gostima imamo sanse do 88 minute, provudi se neka bada.. i opet izgubiti 5 godina zivota zbog toga

Yebo sve ako ne budemo vodili na nou campu i imamo 100% sansu za 2:0 i produzetke... i naravno promasimoo.. i tjesimo se da smo jedini koji su dobili barcu, da su nas sretno prosli..
Ljudo nas tapsu po ramenima, a mi i 6 godinu pusimo kituu

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 feb 2016, 14:17

Mene je veci strah sto ce se sada ovo odraziti na domace takmicenje... Svi smo mi znali da cemo ispasti od Barce ali **** sada sto se nece povezati mjesec dana...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 feb 2016, 14:36

[youtube][/youtube]

:urnebes:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 24 feb 2016, 14:38

Gunner4 je napisao/la:Mene je veci strah sto ce se sada ovo odraziti na domace takmicenje... Svi smo mi znali da cemo ispasti od Barce ali **** sada sto se nece povezati mjesec dana...

čudi me da te nije strah za svoja očekivanja da će panj na 25+ golova u ligi :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: isto tak će i voajerova prćija osvojiti naslov :urnebes: mislim da panj, već nije mjesec dana gola dao,ali to je već poznato nama znalcima :lol: kvalitete drvara su strašne,4 sezone **** forsanja a nemože dati 20 golova u ligi po sezoni i voajer tu nevidi problem :rol:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 feb 2016, 14:42

Navuce on jos tih 7 golova do kraja.
Zasluzio je on klupu kao pocetkom sezone posto je ponovo utripovao da je nedodirljiv.
Meni je veci problem desno krilo. Theo, OX i nisu neka sreca, Joel nije los ali nije ni klasa koja moze da pokrene ekipu, Iwobi, Jeff i ostali izgleda nece i nikada dobiti priliku osim na Emirates Cupu...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 feb 2016, 14:53

A jest ovaj Seaman zajaho Girouda i ne silazi.

Nego, gledao sam prosle sedmice Romu protiv Reala i zanimljivo mi bilo kako Salah(koji je ogranicen igrac) prelazi protivnicke igrace(pa cak i Ramosa). I pitao se zasto Ox i Walcott to vrlo rijetko rade, a brzi su jednako kao i on. Dakle, Salah samo gurne loptu i pretrci igraca, i tako je meni se cini prosao 3-4 puta u jednoj samo utakmici. A ja se ne sjecam da je Walcott 3-4 puta u svojoj karijeri to uradio. To mi nikako nije jasno, ide na beka, ima prostora koliko hoce i vrati loptu.

Trenutno su najveci problem ove ekipe tri pozicije. Defanzivni vezni, krilo i spic. Bez Ozila, defanzivni vezni ne bi bio problem. A osim Sancheza(koji je trenutno kao Gervinho), Arsenal nema solidnog(ne dobrog) krila. A spic nije predvidjen za ovakvu igru. A u trenutku kad ti najbolje igrace ne ide, i on je slab. Uz generalno dobru ekipu i spic bi bio dobar, uz ovakvo stanje nema teorije.
Celik!3,2,2.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 feb 2016, 14:57

Welbeck mora igrati prvu protiv Uniteda, momak je najspremniji od svih napadacki orijentisanih igrača, ima želju i treba mu dati vremena.

Kad se Giroudu dalo 4 sezone, Walcottu 10 godina, zasto Dannyu momciluku ne bi dalo jer mislim da je bolji od ove dvojice i da ce to pokazati :opaopa:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.