FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

nasborik
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la nasborik » 04 jun 2010, 13:11

Schlager je napisao/la:Kad malo razmislim,ima mi rezona ovo da su pare obezbijedjene a da se to previse ne potencira....Blize se izbori,a spin doktori SNSD racunaju da u ovom dijelu i tako i tako pobjedjuju (i ankete tako pokazuju),tako da im je glavna ostrica kampanje da pridobiju glasace iz istocnog dijela koji se sve vise okrecu protiv njih,a to sigurno nece postici na taj nacin da potenciraju kako u opstoj krizi,besparici i nezaposlenosti ulazu tolike milione u stadion u Banjaluci.

Ima logike....
Ima tu logike, kako ti kazes, mozda kriju tu informaciju jer su to pare iz budzeta RS i pripadaju i gradjanima drugih gradova, Bijeljine, Trebinja, Doboja, Prijedora...I vlast nece da se hvali takvom informacijom kako su tolike pare ulozili u stadion u BL, ali samo mislim da je to greska sto se tice objave informacije u kolicini novca, ja mislim da je to u pitanju 5,5 miliona KM, a ne EVRA kako je objevljeno, jer sto ce tolike pare odobriti kad je projekat citav 6,5 miliona KM, kontam da je Vlada dala 5,5 miliona KM a Grad ce 1 000 000 KM i to je ukupna vrijednost projekta...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 04 jun 2010, 13:47

slika

Cisto da se podsjetimo sta nas ceka kad se svi radovi zavrse!Bice prelijep stadion...A ako sam ja dobro shvatio,do evropskih utakmica uradice se sve ovo sa slike,osim sjevera i juga?
Treci put castimo

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 04 jun 2010, 13:51

Mislim da nece natkrivati istok.
Ide se da se ispune minimalni uslovi za Evropu a dovoljna je 1/3 da bude pokrivena samo ce zapad ofarbati i srediti dodatno. U ponedeljak navodno pocinju radovi u svlacionicama koje su najveci problem na zapadu
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 04 jun 2010, 13:53

BrigateBL je napisao/la:Mislim da nece natkrivati istok.
Ide se da se ispune minimalni uslovi za Evropu a dovoljna je 1/3 da bude pokrivena samo ce zapad ofarbati i srediti dodatno. U ponedeljak navodno pocinju radovi u svlacionicama koje su najveci problem na zapadu
Ni ja nisam siguran za pokrivanje istoka...Neki kazu da ce odmah pokriti,a neki da nece.Ono cega se ja bojim je da nasa uprava ispuni taj minimum,odigra kvalifikacije,i onda odjednom radovi stanu,i nikad se stadion kompletan ne zavrsi...
Treci put castimo

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 04 jun 2010, 14:19

tatamata je napisao/la:
BrigateBL je napisao/la:Mislim da nece natkrivati istok.
Ni ja nisam siguran za pokrivanje istoka...Neki kazu da ce odmah pokriti,a neki da nece.Ono cega se ja bojim je da nasa uprava ispuni taj minimum,odigra kvalifikacije,i onda odjednom radovi stanu,i nikad se stadion kompletan ne zavrsi...
Čestitke na uspješnoj sezoni, a što se tiče rekonstrukcije stadiona, vjerovatno će tako i biti!?
Uložiće se 2mil.. a "oprati" ostala 4 i tako to kod nas ide, bar kad su u pitanju pare iz budžeta! Teško da će ovaj vaš slučaj biti izuzetak... ;)
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 04 jun 2010, 15:31

tatamata je napisao/la:slika

Cisto da se podsjetimo sta nas ceka kad se svi radovi zavrse!Bice prelijep stadion...A ako sam ja dobro shvatio,do evropskih utakmica uradice se sve ovo sa slike,osim sjevera i juga?
Bio bi lijep stadion, ali sad :? , BiH je ovo, ništa se nije napravilo kako treba :D

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 04 jun 2010, 15:35

Ovo nesto ko Maksimir ? Iskreno, meni se ne svidja zato sto su tribine odvojene. Vjerovatno ne djelimo isto misljenje, ali po meni su ljepsi stadioni kao Kosevo, Marakana, Stadon Jugoslavenske narodne armije,Poljud, pa izmedju ostalog i donekle Grbavica.

Ako je vec bilo tih 5+ miliona, mogli su uraditi nesto slicno maketi Tusnja. To bi islo sporije, ali za to bi vrijedilo cekati.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

mabo
Kontakt:

Post Postao/la mabo » 04 jun 2010, 15:48

Schlager je napisao/la:Kad malo razmislim,ima mi rezona ovo da su pare obezbijedjene a da se to previse ne potencira....Blize se izbori,a spin doktori SNSD racunaju da u ovom dijelu i tako i tako pobjedjuju (i ankete tako pokazuju),tako da im je glavna ostrica kampanje da pridobiju glasace iz istocnog dijela koji se sve vise okrecu protiv njih,a to sigurno nece postici na taj nacin da potenciraju kako u opstoj krizi,besparici i nezaposlenosti ulazu tolike milione u stadion u Banjaluci.

Ima logike....
Ja sam iz Foce i smatram da BL zasluzuje da ima stadion na kome ce Borac moci da igra evropske utakmice!!!To prije svih zasluzuju Lesinari!!! Mnogo je veci problem sto treba da se pravi u Laktasima dvorana od 5000 ljudi,koja ce da kosta vise nego renoviranje stadiona,a npr.za dvoranicu u Foci nije se moglo
izdvojiti ni 300 000 KM!!!
J E B E N A POLITIKA

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 04 jun 2010, 18:37

Регоје " " све ? &
Friday, 04 June 2010
" је $ & ? & ? % $ $, у $ & - ? праве ? везане за " $. $ је $ - у & "црвено-?" " $ ' ' ", а - $ се " & $ " & " овог / ? $ ставе " на уговоре са ' & ". ? ? " $ у ", а у " је ", $ " у ? ' $ " " ? " $ $ " $ у " ? & Регоје. Овај $ ", ' " ", ' $ " у ? " у ? $ " остане у &.
За Регоју је " " састав Сарајева, ? је он $ $ $ у &. Регоје " " " ' " у $ ?.

$ је " о " $ терена, у ? " ? $ $ $ " " " ", " " у $ ? сезона ? ? ". $ ствар је % су " $ ? " & $ & не " ' $ " " ' $ ? " на " %. " је " " је " " & ? " " Сарајева. " се ' " за ? ", " - се " у $, а на његово ' ? " $ " ? " " Сарајева. Уз ? аут-? " - $ ¥ " ", & & " $ у ".

? ? & на $ $ је " $ ?, а $ & & " ' овог / $ & " " $ ", " је / " у & за $ ?. " - $ на $ $ $ " ? " $ ".

? ? не, $ & " ? & % $ " је у " Сарајеву.

- У " Сарајеву ' ?, ? " " везано за $. ", " је $ - $ " све & " у ' ? & ? " $ " - " & $ " у $ " " запажену ? у " ? ", ? " " % $ & " на $ ". $, а $ & ? & - " ' " о ' & - $ " $ " на $ $ – & је ?.

" $ & $ " " " $ $, ? " $ $ све $ о " са " ".

- " $ " је " за &. За $ ' ' " ' ? – " је & $ ? ? $ ".

Све је " $ - тренер & " Зоран ", & " " ' $ $ " ? & у $ ". & " за $ сезону & је за 21. јун, $ - се " & " на $ $ " " са $. ' " ", $ $ " ' " $ $ / у ?, а $ " $, ", $ у ?. $ $ " је " ?.

" $ на $

¥ & ", " ? &, " & ? " на $ $ у ?. Ову " $ је " $ ? ? $ ".
- $ ? & је " & $ 5.5 ? евра & " ? " $ % $ за " " ". $ $ $ & са / " 14 000 ?, " " $ " " " $ & $ $ за " " " на $ терену – & је ".
HAJ FAJV

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 04 jun 2010, 19:50

Odlicno, konacno i na borcevom portalu informacija u vezi stadiona i odobravanja sredstava, radovi krecu od ponedeljka, ali ja i dalje vjerujem da je u pitanju greska medija sto se tice 5.5 miliona evra, gdje ce tolike pare odobriti pa ne grade zgradu parlamenta skupstine RS, to je 5.5 milona KM, i plus milion od grada tacno koliko kosta projekat. A kad su to pogrijesili mediji mozda su i onu info. u vezi postavljanja stolica, prvo je u planu bilo 12 500 a sad spominju 14 000, mozda je i to greska pa je u pitanju ova prva cifra broja stolica...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 04 jun 2010, 21:04

Све $ ' $ не $ на те ?, - " у ове ". :D

? су ", $ & 5,5 ? &, $ пут 5,5 ? ЕУ, па прво 12.500 ?, па $ 14.000, ? стварно. & је $ $?
"" ПУТ ""

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 04 jun 2010, 23:50

ево ? ?/аватара $ ':

slikaslikaslikaslikaslika

slika slika slika

ево " &($ & & је $):

slika

" " овај &, ? у - ?:
http://i46.tinypic.com/256zt4p.jpg

& & не зна & $ " ове ?, ? & & " $ за % $, а не зна & $ ", & " се " $ ? " % " &.

" ' $ $ у " & овог $ ', а " " су све ? :evil:
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 05 jun 2010, 00:27, ukupno mijenjano 3 puta.
"" ПУТ ""

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 jun 2010, 23:52

Banjalucani, dokle se stiglo sa gradnjom stadiona?

I jeli Mare podneo ostavku? 8-)

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 04 jun 2010, 23:57

pitar sam al ako se zavrsi stadion prvi sam da se na njemu igraju utkamice reprezentacije...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 05 jun 2010, 00:06

SemPer_fi je napisao/la:

pitar sam al ako se zavrsi stadion prvi sam da se na njemu igraju utkamice reprezentacije...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 05 jun 2010, 01:42

SemPer_fi je napisao/la:

o tome se na ovoj temi mnogo puta raspravljalo i doslo se do zakljucka, a ako prelistas malo temu vidjeces i kakvog...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 05 jun 2010, 11:13

Ulazim na temu nasu i kad vidim ova imena pojacanja,i kad vidim da se stadion krece renovirati,nema se sta drugo reci nego idila.Samo da ne ostane slovo na papiru...
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 05 jun 2010, 11:28

Danas u 17.00 igraju kadeti polufinale kupa BiH sa Olimpikom.. ko hoce nek dodje :)
TREĆI PUT ČASTIMO

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 05 jun 2010, 18:57

Danas sam prolazio pored gradskog stadiona i pripreme vec uveliko traju. Posto sad pisem sa tel. Poslacu fotografiju table na stadionu. Radove izvodi za istok i zapad- NISKOGRADNJA. Rok 60 dana. Sjever i jug se ne spomimju ili je taj lot na tenderu dobila druga firma?
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 05 jun 2010, 19:04

LEŠINAR je napisao/la:Danas sam prolazio pored gradskog stadiona i pripreme vec uveliko traju. Posto sad pisem sa tel. Poslacu fotografiju table na stadionu. Radove izvodi za istok i zapad- NISKOGRADNJA. Rok 60 dana. Sjever i jug se ne spomimju ili je taj lot na tenderu dobila druga firma?
ево $ " & ' " ? 8-) :)
"" ПУТ ""

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.