NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Cena je gigant
stvarno je dobar igrac cim je BIJO igrac Sarajeva,glupljeg posta nisam vidio odkako sam se ovdje prijavio 
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Pa biJo je rezerva kad je vama u FK Torpedo,vazniji politicki angazman nego sportski....
mislim da bi Zvijezda trebala angažovati i Ćehajić Admira iz Omladinca, mislim da on može odgovoriti zahtjevima Premijer lige, samo problem je u tome što Zvijezda ne želi niti jednog igrača koji je nosio dres NK Omladinac iz Mionice, radije će dovesti neka totalno anonimna imena o kojim niko u Gradačcu ništa nezna, dok im je Omladinac pred nosom ali niko iz Zvijezdine uprave ni ne pomišlja da dođe na Lipik da vidi dali ima materijala za Zvijezdu
Ne budi smijesan, taj lik veze s loptom nema.Bio je eto u Slobodi.I Omladinac mu je puno.
da, bio je u Slobodi i nije odigrao ni četiri utakmice i šta je mogao pokazati, ali opet je postigao gol i upisao asistenciju, da ga na treningu nisu povrijedili i da nije završio u gipsu još bi on bio u Slobodisamuraj je napisao/la:Ne budi smijesan, taj lik veze s loptom nema.Bio je eto u Slobodi.I Omladinac mu je puno.
-
necko_gradacac
- Kontakt:
Kol'ko je mahalska ili nije neznam... al znali neko dali u Gradacac stize golman Hadzidjulbic iz Veleza?
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- zvijezdica
- Kontakt:
Lupaš gluposti jarane! Pa dovoljno je bilo da Široki da 2-3000 Zriliću pa da nam bude kao protiv Slavije. Nekakvih 30.000 KM ti si očito sanjao!Marokanac je napisao/la:Javna je tajna da je Široki dao 30 tisuća KM upravi Zmajeva za bod koji ih vodi u Evropu. Zadnjih 10 minuta je bilo smiješno gledat kako se igrači i jedne i druge ekipe dodaju na svojoj polovici samo da prođe vrijeme
- zvijezdica
- Kontakt:
Zove se Hadžiđulbić, a istina je 100 %necko_gradacac je napisao/la:Kol'ko je mahalska ili nije neznam... al znali neko dali u Gradacac stize golman Hadzidjulbic iz Veleza?
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
Na današnjem sastanku 12 igrača Zvijezde dobilo otkaz među kojima su Vasilić, Oštraković, Karić, Kovačević, Gazibegović, Stanković, Mussa. Iz Banovića došla ponuda za Hamzića i Jusića ali su ih ovi glat odbili.
"Je..š mjesto koje nema šljive"
pa ko je onda ostao prijateljuNADIR STRAŠNI je napisao/la:Na današnjem sastanku 12 igrača Zvijezde dobilo otkaz među kojima su Vasilić, Oštraković, Karić, Kovačević, Gazibegović, Stanković, Mussa. Iz Banovića došla ponuda za Hamzića i Jusića ali su ih ovi glat odbili.
-PAJA Fan Club!!
-
necko_gradacac
- Kontakt:
zao mi je zbog Vece i Karica ... a ovo ostalo je samo grijalo klupu.... to sam mogo i ja za mnogo manje para 
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- edo_malesak
ah iskreno...mislim da su vec dugo tu...doslo je vrijeme da se malo mijenja..4 sezone su zajedno
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Otišao je i Zoran Brković, tj. otpušten je.
Neshvatljiv potez Uprave?
Neshvatljiv potez Uprave?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
Mislim da uprava zna šta radi, jer koliko sam upoznat stupljeno je u kontakt sa nekoliko dobrih i provjerenih igrača (mada ovi neće još da objave imena) sa kojima se planira u narednoj szoni biti u samom brhu premijer lige. Mogu samo reći da Zvijezda ako dovede igrače koje je planirala (još je tajna) a već su obavljeni razgovori sa nekim, Zvijezda će igrati veoma zapaženu ulogu u prvenstvu naredne sezone.

"Je..š mjesto koje nema šljive"
Hadžiđulbić meni nije bolji od Karića!NADIR STRAŠNI je napisao/la:Mislim da uprava zna šta radi, jer koliko sam upoznat stupljeno je u kontakt sa nekoliko dobrih i provjerenih igrača (mada ovi neće još da objave imena) sa kojima se planira u narednoj szoni biti u samom brhu premijer lige. Mogu samo reći da Zvijezda ako dovede igrače koje je planirala (još je tajna) a već su obavljeni razgovori sa nekim, Zvijezda će igrati veoma zapaženu ulogu u prvenstvu naredne sezone.![]()
![]()
![]()
![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
jasko_juve
- Kontakt:
Karic, Mujkic i Sehic su 3 najbolja golmana nase lige..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
[quote="MinistaR"]Otišao je i Zoran Brković, tj. otpušten je.
za druge razumijem ali za Brku i Vecu nikako.......

za druge razumijem ali za Brku i Vecu nikako.......
Nk Zvijezda
ma stupali su oni i proslu sezonu u kontakte sa provjerenim igracima pa smo vidjeli sta su doveli...jedino sta valja to su Mornjkic i Prodanovic.....ostalo katastrofa a svi znamo koliko ih je bilo....ali eto vidjet cemo nadam se da je istinaNADIR STRAŠNI je napisao/la:Mislim da uprava zna šta radi, jer koliko sam upoznat stupljeno je u kontakt sa nekoliko dobrih i provjerenih igrača (mada ovi neće još da objave imena) sa kojima se planira u narednoj szoni biti u samom brhu premijer lige. Mogu samo reći da Zvijezda ako dovede igrače koje je planirala (još je tajna) a već su obavljeni razgovori sa nekim, Zvijezda će igrati veoma zapaženu ulogu u prvenstvu naredne sezone.![]()
![]()
![]()
![]()
Nk Zvijezda
- admir_ze1982
- Kontakt:
ako je Vasilic "visak" mi u Zenici bi ga rado vidjeli u Celiku, a i nadam se da ce ansa uprava pokusati da vrati Moranjkica, jer tesko se u nasoj ligi moze naci bolji lijevi bek...
znaci Vasilica i Moranjkica nam "proslijedite" a mi vam saljemo golmana Bilobrka i stopera Imamovica
pozz Zmajevima
znaci Vasilica i Moranjkica nam "proslijedite" a mi vam saljemo golmana Bilobrka i stopera Imamovica
pozz Zmajevima
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.