FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 24 feb 2016, 14:41

Sa pobjedom nasi igraci ce dobiti krila za nastavak sezone i ja bi onda bio uvjeren u niz pobjeda. Sa remijem nece dobiti krila ali ja bi licno bio zadovoljan sa tim jer je Zrinjski stvarno jedna jaka ekipa i remi protiv jedne takve ekipe ne bi bio neuspjeh. Poraz necu da komentarisem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 feb 2016, 14:43

Hsk franjo t, ima finu ekipu koju ce tesko bilo ko moci uzet. U fudbalu nije samo da imas jedan segment igre dobar a drugi Los, nazalost mi to sad imamo, a ONI imaju dobar balans odbrana veza napad su im jednako jaki. U nas je samo napad jak I tu vidim problem posebno Ako se uzme cinjenica da marinkovic igra uvjek povucenije bar protiv nas (borac prosle godine I svinjski u ovom prvenstvu). Mi imamo sanse najvise Ako bude marinkovic odlucijo da izade sa ofanzivnom nekom varijanto usta sumnjam nema srbce mosnje zato :D

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 24 feb 2016, 14:43

A jesu se nafurali ,zaboravili ko je šampion i ko ih je izbacio iz kupa.Pitanje za svih 2 000 navijača Zrinjskog na svijetu,za koga su navijali prije postanka Zrinjskog 1995 godine?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 24 feb 2016, 14:49

Izdominirat cemo ih u svim segmentima igre. Zivi bili pa vidjeli ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 24 feb 2016, 15:11

Kao i zadnje dvije godine, mi ćemo i ovu sezonu završiti sa minimalno jednim trofejom.

Pripremne utakmice nisu bitne i one nisu pokazatelj stvarne situacije to mora biti svima jasno, mene interesuje kako će se oni pokazati u nedelju jer u toj utakmici ćemo zaista vidjeti na čemu smo i šta očekujemo te kakvim igračkim kadrom raspolažemo.

Ako mi budemo pravi, nas niko neće zaustaviti.

Hoću krv da pišate na terenu i da kada i izgubite znam da ste barem poginuli na terenu !
(aka. simon )

silvestar1
Kontakt:

Post Postao/la silvestar1 » 24 feb 2016, 15:12

Majkl je napisao/la:A jesu se nafurali ,zaboravili ko je šampion i ko ih je izbacio iz kupa.Pitanje za svih 2 000 navijača Zrinjskog na svijetu,za koga su navijali prije postanka Zrinjskog 1995 godine?
Za Velez.Je li ti sad srce na mjestu :D :D

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 24 feb 2016, 15:18

silvestar1 je napisao/la:
Majkl je napisao/la:A jesu se nafurali ,zaboravili ko je šampion i ko ih je izbacio iz kupa.Pitanje za svih 2 000 navijača Zrinjskog na svijetu,za koga su navijali prije postanka Zrinjskog 1995 godine?
Za Velez.Je li ti sad srce na mjestu :D :D

Meni je nevjerovatno kakav mozak moras biti da prestanes navijati za Velez i pocnes navijati za neki niđe veze klub za koji prvi put cujes i nesto ga kao zavolis i navijas.Eto zamisli sebe da prestanes navijati za Sarajevo .To je meni nevjerovatno .Klub se ne mjenja nikad ,mozes promjeniti auto ,trebu,zenu ali klub se nikad ne mjenja.Valjda Jesic zna sta radi ,izgleda samouvjereno
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 24 feb 2016, 15:31

Bice zanimljivo vidjeti kakav ce sastav izvesti Kasap Jesic u nedjelju.Ja mislim da ima dvije dileme ;koga ce staviti umjesto Duljevica da li ce biti Okic kao u Travniku i ko ce sa Bekicem biti drugi spic ,Benko ili Cezar.Ono ostalo je sigurno:
-------------------------------------------------------------------------Pavlovic------------------------------------------------------------------------------------
Kadusic------------------------------------------------------Kovacevic----------------------------------------------------Barbaric--------------------------Bekic Al
--------------------------------------------------------------------------------Rustemovic---------------------------------------------------------------------Okic???
-------------------------------------------------------------------------------Emerson-----------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------Bekic-------------------------------------------Cezar(Benko)----------------------------------------------
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 feb 2016, 15:37

Oni navijaju za zrinjski a vole Velez. Oni to nece da iskazu javno radi sukoba u ratu. Isto kosto iz lukavice 50% ljudi navija za SARAJEVO I skretnicu samo sad navijaju za seviju radi mrznje koja se stvorila u ratu.

100% sam objeden da 70% zivlja koji navija simpatise zrinjski VOLI VELEZ, dok navijaci simpatizeri VELEZA 100% vole iskljucivo Velez, 0% ikakvi simpatija prema zrinjskom.

Samo politika, glasovi su napravili zrinjski da bi mogli kontrolisat koliko toliko gladove u mostaru. Da je mostar osto stari mostar hrvati bi imali prestavnika u parlamentu ko i jevreji.Da se razumijemo volio bi da svi narodi svijeta imaju ista prava u Bosni i Hercegovini, nista protiv katulika srba jevreja ili bilo koje religije. Vec samo kazem nasta su spali politicari.

VELEZ JE MOSTAR :bih:

High

Post Postao/la High » 24 feb 2016, 15:38

slika

:kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 24 feb 2016, 15:43

High je napisao/la:slika

Znas da Jesic ne igra tako.Samo je dilema hoce li Okic umjesto Duljevica i ko ce sa Amerom spica igrati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

High

Post Postao/la High » 24 feb 2016, 15:47

Nadam se da Ješić čita forum, usuprotnom ćemo nakon utakmice biti prisiljeni da počnemo navijati za Olimpic. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miden
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 24 feb 2016, 15:48

hilmo je napisao/la:
Evander je napisao/la:Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
U pravu si!!! :)
Ouu koje mecanje, pa nisi ni ti nevinašce :D
Das Ist Walter

keli1946

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keli1946 » 24 feb 2016, 15:59

miden je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Evander je napisao/la:Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
U pravu si!!! :)
Ouu koje mecanje, pa nisi ni ti nevinašce :D
Hilmo je stara bitanga :D
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

BICA
Kontakt:

Post Postao/la BICA » 24 feb 2016, 16:01

E kakve smo mi bekove pustili,umjesto masina barica i puzy-a sad nam igraju beba kadusic i bekic koji nije bek uopste cccc,ima da nas zrinja opali po ****.

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 24 feb 2016, 16:04

Mora Harba igrati u Mostaru, jedini igrac koji moze napraviti visak driblingom kao sto Dulja radi. Okic ako bude igrao umjesto Harbe mi se mozemo samo cudu nadati...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 feb 2016, 16:08

BICA je napisao/la:E kakve smo mi bekove pustili,umjesto masina barica i puzy-a sad nam igraju beba kadusic i bekic koji nije bek uopste cccc,ima da nas zrinja opali po ****.
:D :lol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

033ns
Kontakt:

Post Postao/la 033ns » 24 feb 2016, 16:08

http://sportsport.ba/ino_fudbal/niko-kr ... asu/185457

Kod nas bi sigurno bio u prvih 11, a valjao bi....

Komentari?
JTZ

Gazi selju malenog.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 feb 2016, 16:11

High je napisao/la:slika

fakat si High :D :lol:
Radovac u prvih XI :rol:

033ns je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/niko-kr ... asu/185457

Komentari?
hoće da igra u takmičenju iznad HNL.... ende :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 24 feb 2016, 16:14

033ns je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/niko-kr ... asu/185457

Komentari?
Pravi igrač ali neće u HNL i Hajduk koji mu je sve dao,što znači nemoguća misija.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Aduka87, Badgley, NazorUso, Pact1921, Tatamata1946, trunks1946 i 45 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []