FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma znam da hoce u jacu ligu od nase i HNL-a... Ali jedno su zelje a drugo mogucnosti, kako kod nas, tako i kod njega.... Ja kada bih se pitao, poslao bi mu ponudu...
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
ne znam šta treba da se desi pa da ovako ne izađemo protiv "ćiza"

eventualno Benko za Cesara....

eventualno Benko za Cesara....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 24 feb 2016, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A to smo mi...DenchiNL je napisao/la:fakat si HighHigh je napisao/la:
![]()
![]()
Radovac u prvih XI
hoće da igra u takmičenju iznad HNL.... ende033ns je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/niko-kr ... asu/185457
Kod nas bi sigurno bio u prvih 11, a valjao bi....
Komentari?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
SVE omladina jbtee... Karijera pred njimaBosniacum Lilium je napisao/la:
![]()
![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo kriticki osvrt na ovu gore formaciju sa 2 napadacaZip je napisao/la:
SVE omladina jbtee... Karijera pred njima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
pa moguće i da Leon počne , ako Cesar još nije 100% zbog starog...Bosniacum Lilium je napisao/la:
samo kriticki osvrt na ovu gore formaciju sa 2 napadaca
tako on vidi svaku formacijuBesic je napisao/la:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bitno je da Okić ne počne ja ne mogu sa njim ni na PesU Zrinjski dobit otresa ga Todorović ko slinu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Besic je napisao/la:[img]http://i.imgur.com/4JJbH8L.png[/img]
Sa ovakvom formacijom bi samo Barca bila favorit protiv nas i to na domacem terenu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Moze se igrati 442 a da se stoji dobro i u defanzivi pogotovo kad je amer bekic u timu koji ce dosta da pomaze emersonu i rustemu u sredini, ne stavlja njega jesa njega slucajno u prvu postavu.
Duljevic i almir se dobro nadopunjuju kako naprijed tako i nazad a sevko koji ce vjerovatno mjenjati dulju je ranije pokazao sklonost u defanzivi, ono sto bi trebalo da deni vise pomaze kadusicu jer mi se cini da kadusic cesto ostaje sam bez podrske.
Sto se tice mostara stavio bi benku prije cezara da se tuče i ako se emerson i cezar poznaju u dusu nesto kao dzeko i miske sto je velika stvar.
Sto se tice zrinjskog oni igraju nekakav katanačo stil sto nije nesto protiv cega se nemoze, doveli su dosta igraca pa je prava guzva u timu a ispali su iz kupa tako da je trener na mukama kako svima dati sansu pa cemo vidjet hoce li im se to odraziti pozitivno ili negativno
Duljevic i almir se dobro nadopunjuju kako naprijed tako i nazad a sevko koji ce vjerovatno mjenjati dulju je ranije pokazao sklonost u defanzivi, ono sto bi trebalo da deni vise pomaze kadusicu jer mi se cini da kadusic cesto ostaje sam bez podrske.
Sto se tice mostara stavio bi benku prije cezara da se tuče i ako se emerson i cezar poznaju u dusu nesto kao dzeko i miske sto je velika stvar.
Sto se tice zrinjskog oni igraju nekakav katanačo stil sto nije nesto protiv cega se nemoze, doveli su dosta igraca pa je prava guzva u timu a ispali su iz kupa tako da je trener na mukama kako svima dati sansu pa cemo vidjet hoce li im se to odraziti pozitivno ili negativno
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- VivaLasVegas
- Kontakt:

RECEPT ZA TRI BOBE..
SVI U NAPAD..
ti si ludji od jesicaVivaLasVegas je napisao/la:
RECEPT ZA TRI BOBE..
SVI U NAPAD..
Pyro is not a crime !
Prosle sezone nas iscupao u Mostaru.Besic je napisao/la:Bitno je da Okić ne počne ja ne mogu sa njim ni na PesU Zrinjski dobit otresa ga Todorović ko slinu.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Osttribine
- Kontakt:
Citajuci njihovu temu stekao sam utisak kao da Barceloni gostujemo u igrackom smislu, a na tribinama ravno Celticu u najmanju ruku, sta kazu nema nas nigdje na tribinama, Boze dragi ko sve pise na ovim forumima 
ma ko njih bolan sisa, nebitan klub i tzv navijacka skupinaOsttribine je napisao/la:Citajuci njihovu temu stekao sam utisak kao da Barceloni gostujemo u igrackom smislu, a na tribinama ravno Celticu u najmanju ruku, sta kazu nema nas nigdje na tribinama, Boze dragi ko sve pise na ovim forumima
idemo nastaviti dugogodisnji niz bez poraza u Mostaru
igraj Bordo Bijeli ole ole !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Djeca nam se smiju moj Reufe..
Ako popusimo ovu tekmu, ne mogu ni da zamislim sta ce biti sa nama. Nadati se kupu koji je jos je.eniji od lige...
Ako popusimo ovu tekmu, ne mogu ni da zamislim sta ce biti sa nama. Nadati se kupu koji je jos je.eniji od lige...
Nemam nikakvih obaveza do Ponedeljka :O samo cu da spavam i cekam tekmuu
svinjski FK SARAJEVO 1:2
vaso miskin crni (tresnjevka) vs ubice 00
Zarobljenik vs slobodan 1:0
Btw ovakav red dogadaja bi nam najvise odgovaro. Ja licno bi sad podpiso ove rezultate bez igranja
Jel ima ko listu igraca kojim prijeti pauza u slucaju zutog na stadionu VELEZA.
vaso miskin crni (tresnjevka) vs ubice 00
Zarobljenik vs slobodan 1:0
Btw ovakav red dogadaja bi nam najvise odgovaro. Ja licno bi sad podpiso ove rezultate bez igranja
Jel ima ko listu igraca kojim prijeti pauza u slucaju zutog na stadionu VELEZA.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Plač ,i ja sam maloprije procito.Stvarno urnebes .A najsmjesnije kad pogledas slike one tribine gdje stoje i lafo navijaju ,njih 100 ili 150 i to kad je kakav derbi .Ne zna se koji su veći cirkus ,navijači Listice ili oni.CirkusOsttribine je napisao/la:Citajuci njihovu temu stekao sam utisak kao da Barceloni gostujemo u igrackom smislu, a na tribinama ravno Celticu u najmanju ruku, sta kazu nema nas nigdje na tribinama, Boze dragi ko sve pise na ovim forumima
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.