Sidje komsija? Kakav si? Nije me dugo bilo, pogotovo na temi, ali kad pocne sezona, svratit cu opet da komentarisemo
Sad samo pratim Arsenal i ponekog naseg igraca malo.
Teška skupina za Amere, ali očekujem prolaz. Otvaraju s najjačim protivnikom, dat će sve od sebe i neće izgubiti, a najslabiji protivnik im dolazi u zadnjoj utakmici, i to nakon kružnog putovanja, istok pa zapad pa istok. Lijepo su si složili raspored, kao da su znali da će igrati skupinu smrti.
Ocekujem i ja prolaz jer mislim da kod kuce Ameri moraju dobiti Costa Ricu i Paragvaj a sa Kolumbijom ce biti borba za 1.mjesto u grupi. Raspored tekmi ovdje kod mene u Seattle-u za Copa America je uzasno los a karte su tako skupe. Za 3 tekme cijena $500 a toliko kosta sezonska karta za Sounderse. Jedino mozda tekma iz 1/4 finala A1vsB2 bude vrijedna i pravi spektakl?! Tek tada cu razmisliti o kupovini karata?! Lopta za CAc turnir je nice!
Concacaf video snimci i highlights su grozni! DCU razocarao protiv loseg Queretata i mislim da nece proci u polufinale.
Tekma uzmedju Soundersa i Amerike je bila pravo dobra sa puno intenziteta i kvaliteta, pravi derbi sa punim tribinama i jedno 4-5k gostujucih navijaca.Moji su se drzali dobro nekih 70 minuta jer su jos u predsezoni i da nije bilo glupih defanzivnih lapsusa ostvarili bi pobjedu. Nemamo sada puno izbora na klupi jer smo se rijesili preko zime dosta veterana a ovi mladici jos nisu spremni za jaci nivo takmicenja. U svakom slucaju ja sam zadovoljan igrom ali ne rezultatom i u sljedecu srijedu ako moji istinski zapnu imaju sansu, iako malu, protiv C.Amerike na famoznom Azteka stadionu. Seattle SoundersvsClub America: Photos
Repriza utakmice od sinoć. Stravično. Par zicera su promašili, morali su zabit, a Tigres je bio zreo za dobar šamar. Tuci se ovo i ne igra, cijelu utakmicu presjedio.
MLS timovi u predsezoni su dobri samo u prvih 60-70 minuta!
Ja se Tuke sjecam kako je jadan djelovao nakon sto smo ih izbacili prije 3 godine iz CCL-a. Djimi Traoréhomage!
Djimi je sada zajedno sa Ante Razovom pomocnik Zigiju na klupi Soundersa. Uvijek je jako prijatan pri susretu sa fanovima.