AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pepe Reina (Napoli): "Donnarumma je veliki golman, Milan i reprezentacija Italije imaju svjetlu budućnost".
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa 236 osvojenih lopti Montolivo je ubjedljivo najbolji u ligama petice. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Kapiten bez obzira što je nešto lošije odigrao protiv Napolia, falit će protiv Torina sigurno. Valjda nećemo imat tu većih problema, usput nek odmori malo. Prijeko potrebna pobjeda koja bi nas vratila u igru za LP, naravno očekujem kiseve konkurenata.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Milan's next 5 fixtures (Serie A):
Torino (H)
Sassuolo (A)
Chievo (A)
Lazio (H)
Atalanta (A)
Bit ce jako tesko, ali mislim da Milan moze do 15 bodova u narednih 5 kola, i ako uspiju osvojiti tih 15 bodova, trece mjesto ne bi bilo uopste daleko, a
mozda ne bi nikako ni bilo daleko jer nasi konkurenti imaju cini mi se nekoliko direktnih okrsaja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Torino (H)
Sassuolo (A)
Chievo (A)
Lazio (H)
Atalanta (A)
Bit ce jako tesko, ali mislim da Milan moze do 15 bodova u narednih 5 kola, i ako uspiju osvojiti tih 15 bodova, trece mjesto ne bi bilo uopste daleko, a
mozda ne bi nikako ni bilo daleko jer nasi konkurenti imaju cini mi se nekoliko direktnih okrsaja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- muha milanez
- Kontakt:
Milan (Lazio, Juve, Roma)
Roma (Fiorentina, Inter, Lazio, Napoli, Milan)
Inter (Juventus, Roma, Napoli, Lazio)
Fiorentina (Napoli, Roma, Juve, Lazio)
Izdvojene samo derbi utakmice, tu sam računao i Lazio. Do kraja još 12 kola, 36 bodova u igri
Imamo najlaksi raspored od svih konkurenata, nadam se uz malo sreće i pravi pristup trećem mjestu, iako vrlo teško ali vrijedi pokusati
Izdvojene samo derbi utakmice, tu sam računao i Lazio. Do kraja još 12 kola, 36 bodova u igri
Imamo najlaksi raspored od svih konkurenata, nadam se uz malo sreće i pravi pristup trećem mjestu, iako vrlo teško ali vrijedi pokusati
Zadnja izmjena: muha milanez, dana/u 24 feb 2016, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma sve i da ne odemo u LŠ, drago mi je što konačno osjećamo neko uzbuđenje i neizvjesnost, da čovjek konačno sa zadovoljstvom i iščekivanjem prati utakmice.
I šta god da se desi na kraju, hvala im na ovome.
A ne k'o ovih prethodnih godina, digneš ruke od sezone i prije nego što uopšte počne.
Al' bit će teško, tu su 4 ravnopravna tima koji se bore za treću poziciju, ne mogu ni pretpostaviti šta će biti na kraju.
Šteta što se roma ko za inat probudila baš kad ne treba, oni su mi najzajebaniji. 
A ne k'o ovih prethodnih godina, digneš ruke od sezone i prije nego što uopšte počne.
Al' bit će teško, tu su 4 ravnopravna tima koji se bore za treću poziciju, ne mogu ni pretpostaviti šta će biti na kraju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jedva čekam da Lazio opet pometemo.
Kapiten je kesa ali bolje on da igra nego da gledamo prevaru Bertolacia. Sumnjam da možemo sve to dobiti, 15 bodova je previše. Ionako smo navikli da kiksaju gdje se najmanje nadamo.
Kapiten je kesa ali bolje on da igra nego da gledamo prevaru Bertolacia. Sumnjam da možemo sve to dobiti, 15 bodova je previše. Ionako smo navikli da kiksaju gdje se najmanje nadamo.
Forza Milan!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bit ce tesko protiv Sassuola i Chieva. Ostale uzimamo 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sretan 17. rođendan majstore.Da i sljedećih dvadeset proslaviš u dresu Milana.Romagnoli13 je napisao/la:
I believe I can fly, I believe I can touch the sky
Roma i Milan će se boriti za treće mjesto, Viola :S, Intermuha milanez je napisao/la:Milan (Lazio, Juve, Roma)
Izdvojene samo derbi utakmice, tu sam računao i Lazio. Do kraja još 12 kola, 36 bodova u igri![]()
Al bit će vam teško, ova Roma djeluje kao da može svaku utakmicu dobit do kraja, al ganjat ćemo se
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
Hoće li igrati Romagnoli protiv Torina?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najavljuju mediji njega i Zapatu od prve minute, dok će Alex malo odmoriti.L'Avvocato je napisao/la:Hoće li igrati Romagnoli protiv Torina?
- L'Avvocato
- Kontakt:
Hvala. Treba mi zbog Fantasya. Jack, Bacca i eto on su u prvih 11.
★★★
Kako bi nam lego ovaj Calhanoglu !
Kad k'o dijete zavoliš, zauvijek ćeš voljeti
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Dok si živ, dok se budiš ljubav ta će gorjeti
I u dobru i u zlu budi vjeran korijenu
Sa svakom pobjedom liječiš dušu ranjenu !
Č Z !
NGG Za Čelik !
Ipak izgleda Conte ode u Celzi kuknjava kuknjava a stvarno sam se nadao da ce nas preuzeti.
ostaje jos vidjeti sa emerijem, ako ne bude islo onda ostaviti sinisu.
evo, nek' roma i fiorentina ispadnu pa ce imati slobodu da se posvete ligi, nista od naseg treceg mjesta...a s obzirom na ucinak talijana u evropi, nista ni od novog mjesta u LS
ostaje jos vidjeti sa emerijem, ako ne bude islo onda ostaviti sinisu.
evo, nek' roma i fiorentina ispadnu pa ce imati slobodu da se posvete ligi, nista od naseg treceg mjesta...a s obzirom na ucinak talijana u evropi, nista ni od novog mjesta u LS
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kaže Abate da za razliku od prethodnih sezona, sada čitavu sedmicu i svaki trening rade u jednom jakom tempu.I smatra da nema ekipe u ligi koja je u tome ispred Milana.
rope11 je napisao/la:Ipak izgleda Conte ode u Celzi kuknjava kuknjava a stvarno sam se nadao da ce nas preuzeti.
dajte ovom čovjeku šta god želi, ja častim
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ima čovjek 150+ miliona razloga zašto da ode u Chelsea a ne u Milan. A ni Siniši ništa ne fali, sve nas je ugodno iznenadio.Chinaglia je napisao/la:rope11 je napisao/la:Ipak izgleda Conte ode u Celzi kuknjava kuknjava a stvarno sam se nadao da ce nas preuzeti.![]()
![]()
![]()
dajte ovom čovjeku šta god želi, ja častim
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gigio je do svog 17-og rođendana skupio 18 nastupa za Milan. Baresi i Maldini su zajedno imali 1 nastup sa 17 godina. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.