Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Welbeck je najbolje krilo poslije Sancheza. A mogao bi se i Ramsey tu vratiti kad se Cazorla oporavi. Sve je bolje od KOC trojke.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Welbeck ima 26 godina skoro. Dobio je sansi kao i ta dvojica, nije se pokazao kao spic.
Poceti mora protiv Uniteda, ali ne kao spic vec kao krilo, a nek Sanchez ide na drugu stranu. Welbeck stvarno nije los igrac, generalno jak, brz, dobar dribling, ali mu je zavrsnica kao u Oxa. I ne mislim samo na golove, vec i na asistencije, na bilo koji potez kad udej u 16 metara.
Ja bih protiv Uniteda stavio Ozila kao spica. Pojacas fino vezni red, osiguras dobro odbranu i das Alexisu i Welbecku vise slobode naprijed jer je taj dodatni igrac u veznom redu ustvari ispomoc za Coqa koji bi se onda morao osloniti samo na odbranu.
Poceti mora protiv Uniteda, ali ne kao spic vec kao krilo, a nek Sanchez ide na drugu stranu. Welbeck stvarno nije los igrac, generalno jak, brz, dobar dribling, ali mu je zavrsnica kao u Oxa. I ne mislim samo na golove, vec i na asistencije, na bilo koji potez kad udej u 16 metara.
Ja bih protiv Uniteda stavio Ozila kao spica. Pojacas fino vezni red, osiguras dobro odbranu i das Alexisu i Welbecku vise slobode naprijed jer je taj dodatni igrac u veznom redu ustvari ispomoc za Coqa koji bi se onda morao osloniti samo na odbranu.
Celik!3,2,2.
Ja kad sam jednom napisao da je formacija sa Ramizom na krilu i Cazorlom na CM funkcionisala kao atomski sat mene se napadalo ovdje.
Jest Ramsey gušen na krilu realno, al ko ga yebe, nek se žrtvuje sa ekipu. On se najbolje slagao sa Bellerinom zbog njegove defanzive i work rate-a, naspram njega tu je brzi Walcott u napadu i tako da je to bila vjerovatno najbolje izbalansirana ekipa.
Moje mišljenje.
Jest Ramsey gušen na krilu realno, al ko ga yebe, nek se žrtvuje sa ekipu. On se najbolje slagao sa Bellerinom zbog njegove defanzive i work rate-a, naspram njega tu je brzi Walcott u napadu i tako da je to bila vjerovatno najbolje izbalansirana ekipa.
Moje mišljenje.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: $: RE: Re: Arsenal
Postojala je analiza o tome.topnik1 je napisao/la:Ja kad sam jednom napisao da je formacija sa Ramizom na krilu i Cazorlom na CM funkcionisala kao atomski sat mene se napadalo ovdje.
Moje mišljenje.
Tada se ova 4-2-3-1 na papiru pretvarala u 4-3-1-2.
Ramsey se vracao u sredinu i pokrivao taj desni dio terena dok je Cazorla operisao lijevo a Coqs zajedno sa bekovima im pomagao obojici. Bekovi su igrali visoko a Alexis i Walcott su bili najistureniji. Ozil je tu imao free rolu da radi sta zeli. Mozda bi bilo dobro ponovo tako nesto vec zs vikend samo sa Dennyem umejsto Thea i kako nema Santija staviti tu Talibana...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Re: $: RE: Re: Arsenal
Vidiš to sa Elenenijem bi moglo itekako upaliti. Poprilično je dobar paser i zna odigrati fine pasove u prostor.Gunner4 je napisao/la:Postojala je analiza o tome.topnik1 je napisao/la:Ja kad sam jednom napisao da je formacija sa Ramizom na krilu i Cazorlom na CM funkcionisala kao atomski sat mene se napadalo ovdje.
Moje mišljenje.
Tada se ova 4-2-3-1 na papiru pretvarala u 4-3-1-2.
Ramsey se vracao u sredinu i pokrivao taj desni dio terena dok je Cazorla operisao lijevo a Coqs zajedno sa bekovima im pomagao obojici. Bekovi su igrali visoko a Alexis i Walcott su bili najistureniji. Ozil je tu imao free rolu da radi sta zeli. Mozda bi bilo dobro ponovo tako nesto vec zs vikend samo sa Dennyem umejsto Thea i kako nema Santija staviti tu Talibana...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-------------------Čeh------------------
----Bellerin- Mert(
-------------Coquelin -----Elneny
----Ramsey-------- Ozil------ Sanchez
----------------Welbeck-------------------
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sljedece tri tekme ManU u gostima pa Swansea kuci pa Tottenham u gostima bitne tekma pa kasnije laski raspored
Dat ćemo ga džaba ako ćete s njim povest i Flaminialeorey je napisao/la:Pošto dođe ovo naše dijete Bellerin ?Paklen igrač.
A.F.C. Bournemouth!
Biznis je biznisrambo16 je napisao/la:Dat ćemo ga džaba ako ćete s njim povest i Flaminialeorey je napisao/la:Pošto dođe ovo naše dijete Bellerin ?Paklen igrač.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Mi bismo mogli profitirati u ove tri utakmice ako ne budemo pi.cke i idioti. Tott gostuje kod West Hama, prvu su nabili Hammerse bez Payeta, a sad ce ih Paja je.bati ruzno, u guzicu. Uz malo vise mozga i puno vise penetracije, mogli bismo Tott otpisati iz utrke za naslov nakon NLD-a...ili sebe.Ramsey16 je napisao/la:Sljedece tri tekme ManU u gostima pa Swansea kuci pa Tottenham u gostima bitne tekma pa kasnije laski raspored
Da onako odigramo kao protiv Barse sinoć BEZ UVOĐENJA FLAMINIJA, i sa Sančezom u formi uz možda blage rotacije, mi možemo pobijedit bilo koga. Kakav crni Totenehm i pi.čke materine, igrali smo protiv najjače ekipe u posljednjih ihahaj godina
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ah, da, jos jedna stvar: Barci nema Piquea u revansu. Mozda... 
Kako igramo na Nou Campu mogu i onog cupavog vratiti iz penzije da odradi devedeset minuta,.Artetitis je napisao/la: Ah, da, jos jedna stvar: Barci nema Piquea u revansu. Mozda...![]()
Ma neanell je napisao/la:Ovog ?![]()
![]()
Alex Oxlade-Chamberlain is facing another injury lay-off - and fears that could wreck his Euro 2016 chances.
The Arsenal midfielder was sent for a scan yesterday after damaging his right knee and ankle in a challenge with Barcelona’s Javier Mascherano.
He left on crutches with heavy strapping and fears he has damaged ligaments which could mean he misses a big chunk of Arsenal’s title run-in.
A.F.C. Bournemouth!
- Marsal
- Kontakt:
Kukala mu majka neće nam ni nedostajat posebno. Osim ako umjesto Joela počne Walcott.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Debil... umjesto da ranije gurne loptu za Samcheza mislim, na drugu stranu.. on je peglaa i naravnoo Mascerano ga unistio...rambo16 je napisao/la:Alex Oxlade-Chamberlain is facing another injury lay-off - and fears that could wreck his Euro 2016 chances.
The Arsenal midfielder was sent for a scan yesterday after damaging his right knee and ankle in a challenge with Barcelona’s Javier Mascherano.
He left on crutches with heavy strapping and fears he has damaged ligaments which could mean he misses a big chunk of Arsenal’s title run-in.
Kakav potencijal ima, a tolika je tarabaa

briši smrade sa svojim drvima od poluigrača
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.