Sime i Harba za 3 boda aBd.....THEC je napisao/la:ti si ludji od jesicaVivaLasVegas je napisao/la:
RECEPT ZA TRI BOBE..
SVI U NAPAD..
I onda 10.000 na Kosevu protiv Zenicana...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sime i Harba za 3 boda aBd.....THEC je napisao/la:ti si ludji od jesicaVivaLasVegas je napisao/la:
RECEPT ZA TRI BOBE..
SVI U NAPAD..
Slažem se. Prva pripremna koju je odigrao pokazao je da je igrač širokih mogućnosti.VivaLasVegas je napisao/la:Oko malog Krajisnika treba gradit igru, on je novi Cimirot. Gledao sam ga i strasan je igrac. Zadrzat ga sto duze.

Samo sto Atletico igra tu formaciju bez krila sa 4 veznjaka dok mi igramo sa klasicnim krilima.19FKS46 je napisao/la:
Evo kako Atletico stoji u odbranin sa 442 formacijom, nema rupa u sredini,kod njih "Duljevic" ne ostaje gore. Crni su Atletico, za ove koji ne znaju
Jesicu, prepisi recept, i strpljivo drzat nulu, pa hladan tus u 78oj minuti. Leon Benko!
Zato nam je i promaha kroz sredinusoe je napisao/la:Samo sto Atletico igra tu formaciju bez krila sa 4 veznjaka dok mi igramo sa klasicnim krilima.19FKS46 je napisao/la:[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160224/02f6fd2727b69f217c2aa638d0ed2ee3.jpg[/img]
Evo kako Atletico stoji u odbranin sa 442 formacijom, nema rupa u sredini,kod njih "Duljevic" ne ostaje gore. Crni su Atletico, za ove koji ne znaju
Jesicu, prepisi recept, i strpljivo drzat nulu, pa hladan tus u 78oj minuti. Leon Benko!
Samsung smart tvBesic je napisao/la:Dobar LCD
bojler je napisao/la:Za tu malu bi dao bubreg rustema i radovca odma !MortemHz je napisao/la:
Ne vjerujem da će Mihojević početi. Mislim da će Okiću dati prije šansu nego Harbi bar do 60-te.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kallasi pauzira,fin sastav!Ali kazu zrinjevci kvalitnijiji suVanCipelic je napisao/la:....................Benko...................
Harba..........Emerson......Simeunovic
.........Rustemovic...Kovacevic.........
Bekic Al...........................Kadusic
.........Mihojevic......Barbaric..........
..................Pavlovic..................
Moja zelja za Mostar, tesko ostvariva.
klupa: Plakalo,Kallasi,Radovac,Krajisnik,Cezar,Am.Bekic,Okic
Moze li Reis CM igratimuhamedhulk je napisao/la:Sve je 'sigurno' osim LM i CF; dakle Pavlo - Kadu, Barba, Kova, Bek2 - Sime, Reis, Obi, ??? - Benko, ???
Moje predvidjanje je 8ekic na LM, Cezar na CF.
PS. Jel Harba registrovan da moze igrati u Mostaru?
Tako je.collector je napisao/la:ma ko njih bolan sisa, nebitan klub i tzv navijacka skupinaOsttribine je napisao/la:Citajuci njihovu temu stekao sam utisak kao da Barceloni gostujemo u igrackom smislu, a na tribinama ravno Celticu u najmanju ruku, sta kazu nema nas nigdje na tribinama, Boze dragi ko sve pise na ovim forumima![]()
idemo nastaviti dugogodisnji niz bez poraza u Mostaru![]()
igraj Bordo Bijeli ole ole !!!
Da! Samo da ga Obi pokrije...Mokes je napisao/la:Moze li Reis CM igratimuhamedhulk je napisao/la:Sve je 'sigurno' osim LM i CF; dakle Pavlo - Kadu, Barba, Kova, Bek2 - Sime, Reis, Obi, ??? - Benko, ???
Moje predvidjanje je 8ekic na LM, Cezar na CF.
PS. Jel Harba registrovan da moze igrati u Mostaru?![]()
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 11 gostiju.