Kad ovo neko napiše i kad god se ponadamo nekoj seriji, sve krene nizbrdo.VivaLasVegas je napisao/la:Oj kako su se ljudi nalozili pa sta je ovo. Ja ne mogu da vjerujem da kod nas nema ni mrve euforije. Sto je za promjenu jako dobro. Momci ucinite nas sretnim i docekat ce vas 15000 protiv Celika.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I ja sam aBd protiv Celika tu.
duljevic dobio poziv za repku.i almir bekic mozda
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To su dobre vijesti ako su tacne!
Zukanovic je napisao/la:I ja sam aBd protiv Celika tu.![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pojest ce se kone 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dino Selimovic je danas bio na utakmici RK Bosna Sarajevo - RK Vogosca Poljine Hills 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Traži u koji sport možemo Obija uteharit 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ne bismo se mi toliko plasili ove nase formacije da mi imamo LM i RM, kod nas su LW i RWmuhamedhulk je napisao/la:Sve je 'sigurno' osim LM i CF; dakle Pavlo - Kadu, Barba, Kova, Bek2 - Sime, Reis, Obi, ??? - Benko, ???
Moje predvidjanje je 8ekic na LM, Cezar na CF.
PS. Jel Harba registrovan da moze igrati u Mostaru?
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa sad..Besic je napisao/la:Traži u koji sport možemo Obija uteharit
-
silvestar1
- Kontakt:
Utakmicu izmedju Zrinjskog i Sarajeva sudi Edin Jakupovic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E J*** mu matersilvestar1 je napisao/la:Utakmicu izmedju Zrinjskog i Sarajeva sudi Edin Jakupovic
Rekoh ja neki dan 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Na utakmici u Travniku Jesic je najcesce reagovao na okica i denija da stoje presiroko da ne pomazu sredini ,stalno im je govorio skupi u sredinu kas protivnik ima loptu .ako to ne budu radili tesko nama jer ako rustemovic i cezar ostanu na sirokom prostoru sami u sredini nema od nase igre nista .ovo je dobar primjer kako to treba raditi19FKS46 je napisao/la:
Evo kako Atletico stoji u odbranin sa 442 formacijom, nema rupa u sredini,kod njih "Duljevic" ne ostaje gore. Crni su Atletico, za ove koji ne znaju
Jesicu, prepisi recept, i strpljivo drzat nulu, pa hladan tus u 78oj minuti. Leon Benko!
@Mortem zasto tako o Edinu

Prosli put na otvaranju proljeca sudio nam u Gradaccu i lagano upisali tri boda
Ja msm da je on u plejadi nasih sudija
Skakic je bio sve do listice a od tad bih mu se poigravao sa zenskim clanovima porodice 
Edit: ovi na temi kluba iz west mostara se opasno sprdaju sa nama i nasom svetinjom. Ne bi bilo lose pokazat igracima njihove postove kako bi ih jos vise motivisali. Cuj Fk Mijanmar, kosooki i sl. Kad pobijedimo u nedjelju aBd svrsavat cu im na temu po cijenu trajnog bana
Prosli put na otvaranju proljeca sudio nam u Gradaccu i lagano upisali tri boda
Ja msm da je on u plejadi nasih sudija
Edit: ovi na temi kluba iz west mostara se opasno sprdaju sa nama i nasom svetinjom. Ne bi bilo lose pokazat igracima njihove postove kako bi ih jos vise motivisali. Cuj Fk Mijanmar, kosooki i sl. Kad pobijedimo u nedjelju aBd svrsavat cu im na temu po cijenu trajnog bana
Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 25 feb 2016, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
bordospartanac
- Kontakt:
Ma jašta je. Jakupović je korektan sudija ima znanje, iz naših derbija je puno naučio za sadašnju karijeru.
Obija treba pod most stetaje da talenat prode a da nebude iskoristen maksimalno.
Budel jesa igro I jednu drugu formaciju osim 451, Mislim da ce nas madarski klub pomest ko prasinu. Benko je klasu iznad cezara.
........................pavlovic.....................
Kadusic,barba,kova,bekic2
Deni,obi,cezar,projekat,bekic1
................benko.....
Ako bude izveo 442 je to bi bilo samo ubistvo, pa mi protiv rahmetli vase miskina nismo mogli media sa 442, cak 352 je boija opcija, prem da Nama remi odgovara I radi toga Sam za 451. Izbacit BENKA koji je bio najbolji igrac sto smo imali u zadnji 20 godina je ludost. Cime je cezar dokazo da je bolji od benka...
Budel jesa igro I jednu drugu formaciju osim 451, Mislim da ce nas madarski klub pomest ko prasinu. Benko je klasu iznad cezara.
........................pavlovic.....................
Kadusic,barba,kova,bekic2
Deni,obi,cezar,projekat,bekic1
................benko.....
Ako bude izveo 442 je to bi bilo samo ubistvo, pa mi protiv rahmetli vase miskina nismo mogli media sa 442, cak 352 je boija opcija, prem da Nama remi odgovara I radi toga Sam za 451. Izbacit BENKA koji je bio najbolji igrac sto smo imali u zadnji 20 godina je ludost. Cime je cezar dokazo da je bolji od benka...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljude koji podrzavaju fasizam i koji se dice kukastim krizevima ne treba ozbiljno shvatati, sta ce ti ONO pricati i sprdati se sa necimesprit24 je napisao/la:@Mortem zasto tako o Edinu![]()
![]()
Prosli put na otvaranju proljeca sudio nam u Gradaccu i lagano upisali tri boda![]()
Ja msm da je on u plejadi nasih sudijaSkakic je bio sve do listice a od tad bih mu se poigravao sa zenskim clanovima porodice
Joj strucnjaka ibogami,nezzz kako nisi gdje trener,mozda i jesi,nezzz,al pretjerujes,vrijeme je da stanemo iza trenera,da ima nasu podrsku,valjda on zna u ovom trenutku ko mu sta moze i koliko moze,mene ne interesuje u ovom trenutku kako se ko zove i ko igra,nego da gine jer samo tako mozemo se nadat rezultatima,a jel to Benko,Cezar itd.najmanje je bitno

grb sto kuca,umjesto srca
Svakako da trebaju da igraju najbolji. 100% sam uz jesu i igrace, al nemogu da vjerujem da se opste razmatra mogucnost da cezar bude ispred Benke.
Svakako da jesa ce odredit koce igrat.
Svinjski FK SARAJEVO 1 2
Svinjski FK SARAJEVO 1 2
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Po pripremnim tekmama Cezar je ispred Benke.Pitar6785 je napisao/la:Svakako da trebaju da igraju najbolji. 100% sam uz jesu i igrace, al nemogu da vjerujem da se opste razmatra mogucnost da cezar bude ispred Benke.
Svinjski FK SARAJEVO 1 2
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.