Ma jok, hocemo ko Barca prosle godine, samo prvakemessilla je napisao/la:Sad se Juventini sjecaju Moratine uze porodice
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Da su Vietto i Griezmann zabili svoje zicere, bila bi druga prica sadKawhi je napisao/la:PSV za razliku od Arsenala i Juventusa nije skinuo gaće protiv top3 ekipe Evrope tako da je i zanimljivo gledati. Očekujem svakako njihov pad u drugom.
Juve nije skinuo gace, vec se vratio sa -2 protiv Bayerna
A nije ni Arsenal, držali su se dobro 70 minuta dok nisu ispuhali.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Champions League 2015/16
Atletiko je top3 u evropi?Kawhi je napisao/la:PSV za razliku od Arsenala i Juventusa nije skinuo gaće protiv top3 ekipe Evrope tako da je i zanimljivo gledati. Očekujem svakako njihov pad u drugom.
Ok.
#ALLEGRIOUT
Pa Real, Barca i Atletico, sta ti nije jasnoJuventinoVero je napisao/la:Atletiko je top3 u evropi?Kawhi je napisao/la:PSV za razliku od Arsenala i Juventusa nije skinuo gaće protiv top3 ekipe Evrope tako da je i zanimljivo gledati. Očekujem svakako njihov pad u drugom.
Ok.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma razocarao me Dynamo, imam osjecaj kao da gledam Čelzi umjesto njih.BijelaCokolada je napisao/la:Morao sam se maksuz prijaviti da ti kazemJohnCleese je napisao/la:Veceras prvo iznenadjenje (ako se to uopste i moze nazvati izenadjenje) knock out faze, ukrajinci prave rezultat koji ce ih dovesti vrlo blizu prolaska u cetvrtfinale
Simeoneovi ratnici jednostavno u 180 min ne mogu ispasti od PSV-a
Sta ima strucnjak?
Od jedne preiskusne ekipe ocekivao sam da makar ne grijese kao pocetnici.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bayern, Barca i Atletico. Real ni u Španiji nije top 3.chi3llo je napisao/la:Pa Real, Barca i Atletico, sta ti nije jasnoJuventinoVero je napisao/la:Atletiko je top3 u evropi?Kawhi je napisao/la:PSV za razliku od Arsenala i Juventusa nije skinuo gaće protiv top3 ekipe Evrope tako da je i zanimljivo gledati. Očekujem svakako njihov pad u drugom.
Ok.
Zadnje dvije godine prvi i drugi u najjačoj ligi, u LP ispadali od budućih osvajača iste. Općenito se šprdali sa svim ostalim ekipama.JuventinoVero je napisao/la:Atletiko je top3 u evropi?Kawhi je napisao/la:PSV za razliku od Arsenala i Juventusa nije skinuo gaće protiv top3 ekipe Evrope tako da je i zanimljivo gledati. Očekujem svakako njihov pad u drugom.
Ok.
Sinoć je Suarez na poluvremenu trebao presuditi Arsenalu, kao i Muller Juveu. Jedne pomazila nafaka poslije, drugi igrali protiv ekipe koja ima zdravog štopera.let3 je napisao/la:Da su Vietto i Griezmann zabili svoje zicere, bila bi druga prica sadKawhi je napisao/la:PSV za razliku od Arsenala i Juventusa nije skinuo gaće protiv top3 ekipe Evrope tako da je i zanimljivo gledati. Očekujem svakako njihov pad u drugom.![]()
Juve nije skinuo gace, vec se vratio sa -2 protiv Bayernasvaka im cast na tome.
A nije ni Arsenal, držali su se dobro 70 minuta dok nisu ispuhali.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Joj lika, a Barsu nije pomazila sreća što Ox ne zna dati gol sa 2 metra. Nevezano za raspravu 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sanjaće tri dana Oxovu šansu 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Uskoro ce Atletico ubrzati igru i podici tempo., vjerovatno ce i Simeone nešto mjenjati.
Zasad se PSV dobro drži na sredini, dobro popunjavaju, ne daju Atleticu da se razmašu.
Zasad se PSV dobro drži na sredini, dobro popunjavaju, ne daju Atleticu da se razmašu.
Ma neću, nego je glupo da se navodi Barsina šansa kad je Arsenalova prije uslijedila.messilla je napisao/la:Sanjaće tri dana Oxovu šansu
Imao je Arsenal i većih promašaja protiv boljih ekipa od Barselone u zadnje 3 4 godine
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Blamaza Serie A i u sudijskom smislu 
Kaze frajer hladno Real ni u Spaniji nije top 3, i haj ti pricaj sa njim.
Ne može Patetico do sabaha zabiti
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Yaya ala Messi 
City sve rijesio
City sve rijesio
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prenositi Atletico Madrid u prvoj utakmici knockout faze, kad imas bilo kakvu alternativu
Pa, to mogu samo genijalci sa OBN-a
I jos debili pokusavaju 'navuci' barem jedan gol kad je PSV ostao sa igracem manje 
JohnCleese je napisao/la:Ma razocarao me Dynamo, imam osjecaj kao da gledam Čelzi umjesto njih.BijelaCokolada je napisao/la:Morao sam se maksuz prijaviti da ti kazemJohnCleese je napisao/la:Veceras prvo iznenadjenje (ako se to uopste i moze nazvati izenadjenje) knock out faze, ukrajinci prave rezultat koji ce ih dovesti vrlo blizu prolaska u cetvrtfinale
Simeoneovi ratnici jednostavno u 180 min ne mogu ispasti od PSV-a
Sta ima strucnjak?
Od jedne preiskusne ekipe ocekivao sam da makar ne grijese kao pocetnici.
Poređenje Dynamo Kieva i Chelsea.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
dođeš mi 20KMmessilla je napisao/la:Atletico večeras 0-2, uplatite tačan rezultat.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nisam ja kriv sto su Girezmann i Vietto nesposobniDANTES je napisao/la:dođeš mi 20KMmessilla je napisao/la:Atletico večeras 0-2, uplatite tačan rezultat.
Inace, prva pobjeda za City u nokaut fazi u historiji.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Naravno da jeste. Npr vi ih ne bi prosli. Ja ih vidim daleko ove godine. Oni u 2 tekme mogu proci svaki klub na svijetu, pa i Barcu, Bayern i Madrid.JuventinoVero je napisao/la:Atletiko je top3 u evropi?Kawhi je napisao/la:PSV za razliku od Arsenala i Juventusa nije skinuo gaće protiv top3 ekipe Evrope tako da je i zanimljivo gledati. Očekujem svakako njihov pad u drugom.
Ok.
27.10.2020
Ja miline kad je nestalo tona nekoliko minuta na Obn-u.Nekoliko minuta je bilo uzivancija gledati utakmicu na miru .Nije bila tekma nesto jos kad se cuje Vugdalic onda to bude slag na tortu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.