Do nedjelje navečer. Rigotina sam protiv pitara, ajzea, muhamed (on će i protiv ovog vašeg nabit još koju stranicu) i ovi neki novokomponovani protiv evolve-a, briga itd., a mi i nemamo protiv koga, pa ćemo se okrenut sami protiv sebe.SlevinKelevra je napisao/la:1100 stranica do utorka, recimo?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Da pustimo sada sarajlice da se kolju izmedju sebe ko je veci seljak. Mi do njih imamo dvije utakmice sa klubovima vaznijim od Sarajeva, tako da.....kada dodju na red 
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
wobly92 je napisao/la:Do nedjelje navečer. Rigotina sam protiv pitara, ajzea, muhamed (on će i protiv ovog vašeg nabit još koju stranicu) i ovi neki novokomponovani protiv evolve-a, briga itd., a mi i nemamo protiv koga, pa ćemo se okrenut sami protiv sebe.SlevinKelevra je napisao/la:1100 stranica do utorka, recimo?
Mozemo na Acu, vidim pokusava se infiltrirat medju nas.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nismo mi papci da se koljemo izmedju sebe,nismo mi kao tuzlaci i tm-ovci

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Niste moderniRedEvil je napisao/la:Nismo mi papci da se koljemo izmedju sebe,nismo mi kao tuzlaci i tm-ovci![]()
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Jel ovaj rigotina navija za zrinjski ako jest imam pitanje za njeg zasto se igraci zrinjskog nisu pojavili na tusnju ove sezone ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
S obzirom da @Muhamed i @amazon vode neke svoje bitke, ja ću vrlo vjerovatno, ako se toj dvojici iz Širokog Brijega priključe preostala trojica, ući u verbalni konflikt sa cijelom grupom pod imenom Škripari.wobly92 je napisao/la:Do nedjelje navečer. Rigotina sam protiv pitara, ajzea, muhamed (on će i protiv ovog vašeg nabit još koju stranicu) i ovi neki novokomponovani protiv evolve-a, briga itd., a mi i nemamo protiv koga, pa ćemo se okrenut sami protiv sebe.SlevinKelevra je napisao/la:1100 stranica do utorka, recimo?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Tatalno ste moderniDoeTz je napisao/la:Niste moderniRedEvil je napisao/la:Nismo mi papci da se koljemo izmedju sebe,nismo mi kao tuzlaci i tm-ovci![]()
Ma pomozi bratu Muhamedu,tesko ce s ovim brazilcem na krajPipiDugaCarapa je napisao/la:S obzirom da @Muhamed i @amazon vode neke svoje bitke, ja ću vrlo vjerovatno, ako se toj dvojici iz Širokog Brijega priključe preostala trojica, ući u verbalni konflikt sa cijelom grupom pod imenom Škripari.wobly92 je napisao/la:Do nedjelje navečer. Rigotina sam protiv pitara, ajzea, muhamed (on će i protiv ovog vašeg nabit još koju stranicu) i ovi neki novokomponovani protiv evolve-a, briga itd., a mi i nemamo protiv koga, pa ćemo se okrenut sami protiv sebe.SlevinKelevra je napisao/la:1100 stranica do utorka, recimo?
Kakve svoje bitke,cisto da se zna. Ja nemam nista protiv njega ko ni ostalih 99% forumasaPipiDugaCarapa je napisao/la:S obzirom da @Muhamed i @amazon vode neke svoje bitke, ja ću vrlo vjerovatno, ako se toj dvojici iz Širokog Brijega priključe preostala trojica, ući u verbalni konflikt sa cijelom grupom pod imenom Škripari.wobly92 je napisao/la:Do nedjelje navečer. Rigotina sam protiv pitara, ajzea, muhamed (on će i protiv ovog vašeg nabit još koju stranicu) i ovi neki novokomponovani protiv evolve-a, briga itd., a mi i nemamo protiv koga, pa ćemo se okrenut sami protiv sebe.SlevinKelevra je napisao/la:1100 stranica do utorka, recimo?
Moj problem je sto on mrzi Zelju a kao naziva sebe navijacem istog.
@PDC kao ti ne znas sto handrimo donnu-aldinicu
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
ciji je veciPiromanBL je napisao/la:Sta je inace predmet diskusije na ovoj temi?
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ciji je veciPiromanBL je napisao/la:Sta je inace predmet diskusije na ovoj temi?
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Aj fino, nema sta, jel iciji preko dvaj'st i pet?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ciji je veciPiromanBL je napisao/la:Sta je inace predmet diskusije na ovoj temi?
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
to ti moze reci onaj sto cupa obrve, zaboravio sam koji jePiromanBL je napisao/la:Aj fino, nema sta, jel iciji preko dvaj'st i pet?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ciji je veciPiromanBL je napisao/la:Sta je inace predmet diskusije na ovoj temi?
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Aj fino, nema sta, jel iciji preko dvaj'st i pet?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ciji je veciPiromanBL je napisao/la:Sta je inace predmet diskusije na ovoj temi?
to ti moze reci onaj sto cupa obrve, zaboravio sam koji je
@rinukaka, karinas, tko ce drugi
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
SRSlavinovici je napisao/la:Dzaba se trudis slavice, azmira ima bolje siseRinuka je napisao/la:Cuclaj and be calm:)SRSlavinovici je napisao/la:
Jesam dobro citirao, primitivac karanfilski?
A postaje jos zanimljivije jer branis karinasa smajlijem sa cuclanjem:)
Dzaba im pjesme linkate, ljudi
su u ljubavi, DoeTZ![]()
Neš kite dobiti
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pitaj ovog SRSlavinovici..On to sigurno znaPiromanBL je napisao/la:Aj fino, nema sta, jel iciji preko dvaj'st i pet?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ciji je veciPiromanBL je napisao/la:Sta je inace predmet diskusije na ovoj temi?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Tvoj IQ premašuje 25, mozda čak i 30 kad si u formi..PiromanBL je napisao/la:Aj fino, nema sta, jel iciji preko dvaj'st i pet?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ciji je veciPiromanBL je napisao/la:Sta je inace predmet diskusije na ovoj temi?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ma neka, samo vi, nego procitah nekoliko zadnjih strana i vidim ima svega i svacega. I da vam cestitam 1000-tu stranicu kad su svi vec, da ne budem papak 
@PipiDugaCarapa tvoj iq nije ni toliki, razumijem zasto si nervozan
@PipiDugaCarapa tvoj iq nije ni toliki, razumijem zasto si nervozan
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.