FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja ne mogu da vjerujem sta citam. Pise se da je Cezar ispred Benke a ljudi isto minuta igrali. Benko je prvi napadac i tu sva prica prestaje. Sto se bezveze nervirate i pravite belaje gdje ih nema? Mi smo sampioni u kreiranju negativne atmosfere pred svaku **** utakmicu. Kad je sve dobro, e moglo je ovako, moglo je onako, sto je to tako bolje ovako i to na kraju preraste u opsti **** cirkus. Okanite se malo foruma i pravljenja formacija, nije fudbal **** FM. Cuj Cezar ispred Benke a sam Jesic kaze da su napadaci igrali isto minuta i da Brazilci nece po defaultu uci u prvih 11 nego da se moraju izboriti za mjesto.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Kako vi znate ko je prvi napadac ko nije i koga ce jos Jesic staviti u prvu postavu. Jedino ako neko od vas nije Jesic licno.
Poenta!!!MortemHz je napisao/la:Ljude koji podrzavaju fasizam i koji se dice kukastim krizevima ne treba ozbiljno shvatati, sta ce ti ONO pricati i sprdati se sa necimesprit24 je napisao/la:@Mortem zasto tako o Edinu![]()
![]()
Prosli put na otvaranju proljeca sudio nam u Gradaccu i lagano upisali tri boda![]()
Ja msm da je on u plejadi nasih sudijaSkakic je bio sve do listice a od tad bih mu se poigravao sa zenskim clanovima porodice
Edit: ovi na temi kluba iz west mostara se opasno sprdaju sa nama i nasom svetinjom. Ne bi bilo lose pokazat igracima njihove postove kako bi ih jos vise motivisali. Cuj Fk Mijanmar, kosooki i sl. Kad pobijedimo u nedjelju aBd svrsavat cu im na temu po cijenu trajnog bana
IQ dokazuju svojim forsiranjem te degenerisane ideologije.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nista-se ... evu/185513 jedan je Gojko
Sarajevo ljubavi moja!
Eh, zna li neko jesu li nasi igraci koji su dosli registrovani i da li mogu igrati?
-
svetastrana
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Eh, zna li neko jesu li nasi igraci koji su dosli registrovani i da li mogu igrati?
bez srkleta pls...svi su registrovani i svi mogu igrati
svetastrana je napisao/la:Zip je napisao/la:Eh, zna li neko jesu li nasi igraci koji su dosli registrovani i da li mogu igrati?
bez srkleta pls...svi su registrovani i svi mogu igrati
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Ocekuje ih hladan tus na Velezovom stadionu.
Bas je glupo biti Ultras iz Mostara!
Bas je glupo biti Ultras iz Mostara!
http://www.telegraf.rs/sport/2016083-pr ... o-karijeru nista ni od Drincica.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, Harba je zadnji..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Znači osta veza sa Rustemom, Emersonom, Radovcem... nek nam je Bog na pomoći, bit će grčevita borba za Evropu. Nadam se da će me demantovati i da neću biti u pravu ali ja, realno po prvi put unazat nekoliko godina nisam bio ovoliko pesimističan al nadam se da griješim.
Jedan i jedini.sekac je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nista-se ... evu/185513 jedan je Gojko
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ja ne znam na osnovu cega ovakav pesimizam kod pojedinaca ibogami,mi i ovako imamo super ekipu najjacu garant,i taj Rustem kakav je god jedan je od najboljih u ligi,mozda samo zrinjski i siroki imaju boljeg,al eto,a za druge pozicije necu ni da pricam jer imamo garant najbolje igrace na svojim pozicijama,ili medju dva,tri najbolja,i nema prostora pesimizmu,samo vjera i podrska max.u ovom trenutku od svih nas

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Kodroo opet u dresu Barce al ko igrac ahah pregledajtee
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Haj Saraj'vo haj molim te
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Mogu svi osim onih Bugara..Oni imaju nekih problema sa vizamaZip je napisao/la:Eh, zna li neko jesu li nasi igraci koji su dosli registrovani i da li mogu igrati?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
bordobijeli
- Kontakt:
pratim ovu temu i dosta cesto vidim kritike na rad uprave ,sto naravno svako ima pravo da iznese svoje misljenje . volio bi da mi kazu ovi sto kritikuju sta misle da se treba popraviti odnosno kako ici naprijed ,koje ljude dovesti ,odnosno kako misle da se to uradi ? posto je vlasnik Tan . jos jedna stvar sto mene interesuje ne kazem da ce se to desiti al recimo Tan digne ruke od svega ,sta bi se desilo s FKS ,ko bi bio vlasnik kampa na butmiru ? ovo nepisem radi napada na upravu nego cisto kao navijac FKS jednostavno interesujeme sta i kako FKS ce izgledati u buducnosti .
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Mislim da ce ovo kolo biti najposjecenije ove sezone, a vjerovatno i sledece isto...
možeš zamislit da konama pošaljemo paletu vode flaširane sa ovim oznakamaMemara je napisao/la:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.