NK Metalleghe BSI Jajce
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Metalleghe BSI Jajce
To će biti malo daleko ali ići ćemo mi i u Gradacac gledati Metalleghe,jer ipak premier liga je premier liga
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: NK Metalleghe BSI Jajce
Ako već ne postoji šansa da se igra u Jajcu onda bi volio više da vi prođete nego Metalleghe.esprit24 je napisao/la:DrustveniParazit je napisao/la:Yebeš PLBiH ako je nemo'š igrat u svom gradu.![]()
![]()
Zato je bolje da se igra u Gradaccu dok se Mracaj ne obnovi

Nije mislio na to da Metalleghe igra svoje utakmice u Gradačcu.josip3 je napisao/la:To će biti malo daleko ali ići ćemo mi i u Gradacac gledati Metalleghe,jer ipak premier liga je premier liga

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Mislio ne mislio,gledat cemo bilo gdje
-
- Kontakt:
Daleko ste vi od premijer lige vjeruj mi valja prezivjeti par zestokih gostovanja Gradacac, Gracanica ufff ne bi vam u kozi bio. Ako nas posteno mozete pobjediti sretno vam u pl. Mada cisto sumnjam imali ste kuci sve da nas pobjedite pljevak kao na treningu protiv zvijezde, imo je 10 slobodnih oko 20m to ce vas kostati ulaska. Poz
Ok,jbt vi zapeli za te slobodnjake k'o pjan plota. Koliko ih je suđeno a da nije bio faul? Pa vaš Ristić iziđe pred golmana sam pa promaši....reddragon001 je napisao/la:Daleko ste vi od premijer lige vjeruj mi valja prezivjeti par zestokih gostovanja Gradacac, Gracanica ufff ne bi vam u kozi bio. Ako nas posteno mozete pobjediti sretno vam u pl. Mada cisto sumnjam imali ste kuci sve da nas pobjedite pljevak kao na treningu protiv zvijezde, imo je 10 slobodnih oko 20m to ce vas kostati ulaska. Poz
A da će ta utakmica u Gradačacu odlučiti, neće kolega. Puno ima utakmica u igri, i vi i Metalleghe ima puno teških utakmica. Vi idete Orašju, Budućnosti ( svaka koju vi gostujete za Metalleghe je domaća).
Vas problem je što se nafurate da ćete prekucati ligu,pa vam onda svi krivi. Koliko god ste vi dobri,dobar je i Metalleghe i Budućnost i Orašje.
Hjad pozdrav i neka uđe bolja ekipa.
https://youtu.be/Kt8mfDOi0QY
Prijateljska sa Slobodom Mrkonjić Grad ,odigrana u Krupi na Vrbasu.
Pobjeda 3-0
Prijateljska sa Slobodom Mrkonjić Grad ,odigrana u Krupi na Vrbasu.
Pobjeda 3-0
Pobjeda u Vitezu protiv NK Vitez 1:0,strijelac Dilberovic
Jako dobru ekipu imate,sretno u nastavku!josip3 je napisao/la:Pobjeda u Vitezu protiv NK Vitez 1:0,strijelac Dilberovic
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Kakva je bila utakmica,može li malo detaljnijeFanVitez je napisao/la:Jako dobru ekipu imate,sretno u nastavku!josip3 je napisao/la:Pobjeda u Vitezu protiv NK Vitez 1:0,strijelac Dilberovic
- sindbad123
- Kontakt:
Nadigrali smo ih u svim segmetima igre,imali smo dominaciju, u drugom poluvremenu nakon nekoliko izmjena vidio se blagi pad i vitez je imao vise prilika... zasluzena pobjeda 

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Gdje su rađeni šal i kapa? Nadam se da je ona roza boja samo do kamere i da su u stvarnosit i kapa i šal crveni.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Eto nažalost prva dva kola igramo u Tomislavgradu,sramota.
- sindbad123
- Kontakt:
To se davno znalo, samo sramota je sto se prijevoz plaća, mogli su barem obezbijediti to jer ima dosta vjernih navijaca koji mozda kasnije nece ni doci na mracaj kad se bude igralo domace

-
- Interni moderator
- Kontakt:
sto u tomislavgradujosip3 je napisao/la:Eto nažalost prva dva kola igramo u Tomislavgradu,sramota.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sve zauzeto izgleda 

- badblueboylivno
- Kontakt:
A ček, zašto? Opet jedan stadion valja prvu polovicu sezone, a drugu ne valja?
Veliki NSFBIH!
Jadni Duvnjaci, svako malo prva liga u njihovom gradu, a klub im nešto najneambicioznije ikad.

Jadni Duvnjaci, svako malo prva liga u njihovom gradu, a klub im nešto najneambicioznije ikad.
Hayley <3
Ja koliko sam upratio nije do Saveza nego klub u tom razdoblju planira nesto raditi.badblueboylivno je napisao/la:A ček, zašto? Opet jedan stadion valja prvu polovicu sezone, a drugu ne valja?Veliki NSFBIH!
![]()
Pa sad, neka me isprave ako grijesim.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ako je tako, onda mi je drago da se radi.Signore je napisao/la:Ja koliko sam upratio nije do Saveza nego klub u tom razdoblju planira nesto raditi.badblueboylivno je napisao/la:A ček, zašto? Opet jedan stadion valja prvu polovicu sezone, a drugu ne valja?Veliki NSFBIH!
![]()
Pa sad, neka me isprave ako grijesim.
Hayley <3
Sve što su uložili prije godinu dana kad smo ušli prvu ligu je propalo,prokislo,a to sve govori o održavanju stadiona,koji je gradski,tj.pod paskom komunalnog. Ma živa sramota. Sad čekaju malo finog vremena da se to sanira
Pa meni u startu nije bilo jasno da se prvo onaj krov nije sredio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.