Nije ti problem biti dvajs pet. Razvuces kozu onu na vrhu cundare i to je to. Glavic nemos razvuc.PiromanBL je napisao/la:Aj fino, nema sta, jel iciji preko dvaj'st i pet?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:ciji je veciPiromanBL je napisao/la:Sta je inace predmet diskusije na ovoj temi?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- amazon
- Kontakt:
Mukice opet si izasao iz stada. Coban te trazi nikako da te nađe rumena ovcice..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Da ovdje pitam posto ima dosta tuzlaka. Gdje mi je najsigurnije da ostavim auto, moze negdje blizu korza?
ZZ
Preko puta mosta s kipovima kod dzamije.moj uzor-S.G je napisao/la:Da ovdje pitam posto ima dosta tuzlaka. Gdje mi je najsigurnije da ostavim auto, moze negdje blizu korza?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Gdje god u gradu ostavis siguran je.moj uzor-S.G je napisao/la:Da ovdje pitam posto ima dosta tuzlaka. Gdje mi je najsigurnije da ostavim auto, moze negdje blizu korza?
Samo nemoj bas kod stadiona.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel to ovako bezveze dolazis?moj uzor-S.G je napisao/la:Da ovdje pitam posto ima dosta tuzlaka. Gdje mi je najsigurnije da ostavim auto, moze negdje blizu korza?
Ako je to onda ostavi na parkingu kod pravoslavne crkve, tu ti je sat pola marke. Ili ostavi na parkingu kod nadvoznjaka blizu treceg panonskog gdje je isto pola marke. To su ti parkinzi sa rampama najjeftiniji, a minutu su od korza hodom..
A inace gdje god da ostavis nece ti biti nista autu.
Ako hoces da ne placas parkiraj se kod Omege ili u Konzumu, malo dalje al ne placas nista.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 feb 2016, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
ma stari mozes i na velikom parkingu iza Robne kuce Omega koja je preko puta Mejdana, a i Tušanj ti je blizu samo pređeš preko Jale,, nece ti niko nista napravit kolima, osim ako se ne markirasmoj uzor-S.G je napisao/la:Da ovdje pitam posto ima dosta tuzlaka. Gdje mi je najsigurnije da ostavim auto, moze negdje blizu korza?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Gledaj dobrih duša što mu pomažu.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Da vas ne citiram sve redom, hvala svima. Mislim da cu poslusat @tuzlak1987 i ostavit gore kod panonskog.

ZZ
Kad mi to nismo valjali?High je napisao/la:Gledaj dobrih duša što mu pomažu.![]()
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma ti si dobar insan.DoeTz je napisao/la:Kad mi to nismo valjali?High je napisao/la:Gledaj dobrih duša što mu pomažu.![]()
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Fkt. nesto nije uredu s ove temeHigh je napisao/la:
Ma ti si dobar insan.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ne ostavljaj auto gdje ti je tuzlak napisao
Ljudi smo mi, volimo pomoć svima, dobrodošli ste svi. Čak i sandžaklije.High je napisao/la:Gledaj dobrih duša što mu pomažu.![]()
Imal' kandidata za ovaj pos'o? Okoristite se.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
koje ti je automoj uzor-S.G je napisao/la:Da vas ne citiram sve redom, hvala svima. Mislim da cu poslusat @tuzlak1987 i ostavit gore kod panonskog.![]()
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne bih da iznosim puno informacijaziviniceMetropola je napisao/la:koje ti je automoj uzor-S.G je napisao/la:Da vas ne citiram sve redom, hvala svima. Mislim da cu poslusat @tuzlak1987 i ostavit gore kod panonskog.![]()
ZZ
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nemoj oko stadiona samo, zaljepe li ti se koziji brabonjci za blatobrane neces ih do sudnjeg dana saprat.moj uzor-S.G je napisao/la:Da ovdje pitam posto ima dosta tuzlaka. Gdje mi je najsigurnije da ostavim auto, moze negdje blizu korza?
goveđigulašmajka
E, čuj intelektualni huk.Luque94 je napisao/la:Sitno brojim, nemogu da stojim. sad ce nedjelja i opet cemo slusati intelektualni huk koji se osjeti samo na grbavici![]()
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ako hoćeš džaba iza Omege ili na Irac kod Kosta Popoverigotina je napisao/la:Nemoj oko stadiona samo, zaljepe li ti se koziji brabonjci za blatobrane neces ih do sudnjeg dana saprat.moj uzor-S.G je napisao/la:Da ovdje pitam posto ima dosta tuzlaka. Gdje mi je najsigurnije da ostavim auto, moze negdje blizu korza?
rigotina je napisao/la:Nemoj oko stadiona samo, zaljepe li ti se koziji brabonjci za blatobrane neces ih do sudnjeg dana saprat.moj uzor-S.G je napisao/la:Da ovdje pitam posto ima dosta tuzlaka. Gdje mi je najsigurnije da ostavim auto, moze negdje blizu korza?
Ovo Rigotina iz očevog iskustva, zaljepio mu se brabonjak aka. rigotina i nikad ga otresti
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
U Sarajevo ko bude dolazio sa strane s svojim autom,najsigurnije mjesto za parking mu je na Alipasinom,ima parkinga na pretek a svi sigurni,besplatni s video nadzorom

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.