imat cemo gosta iz dijaspore
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ebo brojku, daj bodove
sloboda72, je l' Tomislav Čuić oženjen
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Mentalitet takav, kao za vrijeme Ćire .. 2 utakmice, pun stadion ko sibica i prodje euforija, Ćiro ode, u PL opet respektabilna brojka a ni blizu Ćirinih 8000. Mada mi smo u top 3 ove sezone sto se tice posjete a i gostovanja, a cvrsto sam uvjeren da ce na kraju biti broj 1 sto se tice posjeteSiouxLukavac je napisao/la:Pa ako dosadašnji rezultati i trenutno stanje nisu dovoljni da na svakom gostovanju do kraja bude minimalno toliko navijača onda ne znam stvarno šta je potrebno da bude toliko.ziviniceMetropola je napisao/la:jedna stara:
10 bodova u 4 kola i ni jedno ostalo gostovanje nece proci ispod 400 navijaca
Zna li neko onaj raspored koje utakmice Slobode cemo moci gledati na tv-u u ovom drugom dijelu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako se dobro sjecam biti ce 10 utakmica od 12 na TV ali nisam siguran. (Arena, MojaTV, BHT) Moguce da nece biti samo Drina i Velez..SARS je napisao/la:Zna li neko onaj raspored koje utakmice Slobode cemo moci gledati na tv-u u ovom drugom dijelu
-
VelikiKemo
- Kontakt:
bgm veoma blizu poslovna saradnja sa moćnom firmom iz arapskog svijeta...na partnerskoj osnovi

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ste nezadovoljni i kako vam je g u z i c a zinula to je za romana jbt....Nisam znao da je u ovoj kukuruz ligi 200 ljudi na gostovanju malo... Neki bas dosta konzumiraju lige petice... Čestitam
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ova utakmica iz BL će da bude na MojaTV, valjda neko uradi stream da možemo i mi ostali da gledamo 
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
makar nam reci koja je firmaVelikiKemo je napisao/la:bgm veoma blizu poslovna saradnja sa moćnom firmom iz arapskog svijeta...na partnerskoj osnovi![]()
![]()
![]()
-
VelikiKemo
- Kontakt:
ima interwju sa Vugdalićem u avazu današnjem...ime firme ne smijem reći al iza brda se velika gruda valja 
Moram pohvaliti onu dvojicu momaka koji prodaju karte za B.Luku .Uljuđeni momci, nema govora.emirzlaTu je napisao/la:Azmir je stigo konacno.
Bice nas,koliko nas bude.Sta se opterecavate koliko ce raje bit u BL.Danas se drasticno mijenja broj prijava,odnosu na juce.Mi uvijek cekamo zadnjih 5 minuta.....
U Banjaluci je bitno da nas bude , to je igračima veoma bitno.Ne treba licitirati brojem , koliko će bit Fukara i Slobodaša.
Ali fala Bogu, uz dobru igru i rezultat ,čut će se to.Ova ekipa Slobode zaslužuje podršku .
Ja volim FK Tuzla City
ebeš Avaz, bogalji nikad ništa ne napišu u online izdanju, treba sačekat' Faktor, ako već ima nešto
SARS je napisao/la:Zna li neko onaj raspored koje utakmice Slobode cemo moci gledati na tv-u u ovom drugom dijelu
19. kolo (Borac – Sloboda) - Moja TV
20. kolo (Sloboda – Radnik) - Moja TV
21. kolo (Vitez – Sloboda) - Moja TV
22. kolo (Sloboda – Željezničar) - Arena sport/Moja TV ???
24. kolo (Sloboda – Mladost) - Moja TV
25. kolo (Sloboda – Široki Brijeg) - BHT
26. kolo (Olimpic – Sloboda) - Moja TV
28. kolo (Travnik – Sloboda) - Moja TV
29. kolo (Sloboda – Sarajevo) - Arena sport/Moja TV ???
30. kolo (Zrinjski – Sloboda) - BHT
Jedan grad, jedna ljubav!
Saudi Arabi money money ritchVelikiKemo je napisao/la:bgm veoma blizu poslovna saradnja sa moćnom firmom iz arapskog svijeta...na partnerskoj osnovi![]()
![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jel ozbiljno da skoro sve utakmice prenoseGifron je napisao/la:SARS je napisao/la:Zna li neko onaj raspored koje utakmice Slobode cemo moci gledati na tv-u u ovom drugom dijelu
19. kolo (Borac – Sloboda) - Moja TV
20. kolo (Sloboda – Radnik) - Moja TV
21. kolo (Vitez – Sloboda) - Moja TV
22. kolo (Sloboda – Željezničar) - Arena sport/Moja TV ???
24. kolo (Sloboda – Mladost) - Moja TV
25. kolo (Sloboda – Široki Brijeg) - BHT
26. kolo (Olimpic – Sloboda) - Moja TV
28. kolo (Travnik – Sloboda) - Moja TV
29. kolo (Sloboda – Sarajevo) - Arena sport/Moja TV ???
30. kolo (Zrinjski – Sloboda) - BHT
Jel blizu kao i oni sponzori iz USA ? Jarane nista ti ja ne vjerujem dok ne bude zvanicno sve je to suplja dok se ne potpise i dok pismeno ne bude. sta lozis raju dzaba ? Ni reprogam jos nije zavrsen a ti i takvi kao ti serete o nekim sponzorima i ostalim stvarima ... Ja bi prvi volio kad bi dobili jakog sponzora al ne moze prije zore svanuti ...VelikiKemo je napisao/la:bgm veoma blizu poslovna saradnja sa moćnom firmom iz arapskog svijeta...na partnerskoj osnovi![]()
![]()
![]()
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Zvanična izjava direktora kluba u današnjem avazu..Ako ko kenja onda ti KENJAŠSlobodas je napisao/la:Jel blizu kao i oni sponzori iz USA ? Jarane nista ti ja ne vjerujem dok ne bude zvanicno sve je to suplja dok se ne potpise i dok pismeno ne bude. sta lozis raju dzaba ? Ni reprogam jos nije zavrsen a ti i takvi kao ti serete o nekim sponzorima i ostalim stvarima ... Ja bi prvi volio kad bi dobili jakog sponzora al ne moze prije zore svanuti ...VelikiKemo je napisao/la:bgm veoma blizu poslovna saradnja sa moćnom firmom iz arapskog svijeta...na partnerskoj osnovi![]()
![]()
![]()
. . .. ova vijest nije ništa novo. . .znamo za to . .Slobodas je napisao/la:Jel blizu kao i oni sponzori iz USA ? Jarane nista ti ja ne vjerujem dok ne bude zvanicno sve je to suplja dok se ne potpise i dok pismeno ne bude. sta lozis raju dzaba ? Ni reprogam jos nije zavrsen a ti i takvi kao ti serete o nekim sponzorima i ostalim stvarima ... Ja bi prvi volio kad bi dobili jakog sponzora al ne moze prije zore svanuti ...VelikiKemo je napisao/la:bgm veoma blizu poslovna saradnja sa moćnom firmom iz arapskog svijeta...na partnerskoj osnovi![]()
![]()
![]()
-
VelikiKemo
- Kontakt:
ja samo kazem da je skroz blizu...veoma blizu 
Jel rekao sta za reprogam za ne daj boze licencu niko je nije spomenuo 3-4 mjeseca za stvari koje su bitne a ne s kim smo blizu a sa kim daleko da nam bude sponzor ??? Treba i o tome pricati ali imam utisak da se izbjegavaju vaznije teme !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.