SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Slatinash_7
Kontakt:

Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Post Postao/la Slatinash_7 » 20 feb 2016, 20:06

AlphonseKauders je napisao/la:ne pamtim bolju vecer nego sinoc, lillard, noel, ariza, gortat, gordon, oladipo, thompson, sve poludilo, a kad pomislim da sam htio noela dati za kikiriki prije par mjeseci, ali srecom niko ga ne htjede uzeti.. bilo bi lijepo kad bi drzali kontinuitet do kraja...
Ariza ko Harden odigrao,nadmasio si projekciju poena za 60 meni se cini,bacanja skoro 90% i to dosta velik uzorak,bas ti se poklopilo,mada citave sezone ti imas dobre brojeve,moralo se negdje vratiti..s obzirom da ces 90% dobiti mene,valjda u zadnjem kolu naneses i Greivisu poraz da me gurnes u prvu ligu :D isto ocekujem i od Mirsonija,nikad necu prezalit dva Wadeova bacanja zbog kojih sam izgubio..Ima i Ado dobar omjer,samo sto mu je raspored katastrofa do kraja..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 20 feb 2016, 23:49

Slatinash_7 je napisao/la:Isti ste ako ne bude Khawai igrao :D malo bi mi bilo krivo da nakon 11-0 ostanem u ovoj ligi,ali ne sumnjam da kvalitetom i zanimljivoscu ne zaostajemo za prvom ligom,tako da opusteno :D al su stvarno svi proigrali i to sto je najgore digli kategorije gdje sam ja dominirao a sad pusiona :S
Ma necu nikad vise igraca Spursa uzeti. Kad sam kasno birao pa nisam mogao uzeti Russa, Duranta ili tako nekog. :problem:
Svi su dobri samo se ZZ-u neda. Ne znam kako mu se ne potrefi barem jedna odlicna sedmica.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 21 feb 2016, 19:47

Greivis je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Isti ste ako ne bude Khawai igrao :D malo bi mi bilo krivo da nakon 11-0 ostanem u ovoj ligi,ali ne sumnjam da kvalitetom i zanimljivoscu ne zaostajemo za prvom ligom,tako da opusteno :D al su stvarno svi proigrali i to sto je najgore digli kategorije gdje sam ja dominirao a sad pusiona :S
Ma necu nikad vise igraca Spursa uzeti. Kad sam kasno birao pa nisam mogao uzeti Russa, Duranta ili tako nekog. :problem:
Svi su dobri samo se ZZ-u neda. Ne znam kako mu se ne potrefi barem jedna odlicna sedmica.
Tankiranje majka :lol:

E ne znam, a bio sam blizu dosta puta ali sto kazes ne da se i eto. Izgleda da ću i završiti bez i jedne pobjede :oops:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 feb 2016, 14:15

Kakav derbi ovo kolo. :opaopa:

EDIT: Ovaj Zeljo ima najjaci tim. Ako upadne u playoff osvojit ce. Ne znam otkud mu ovaj omjer. :think:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 22 feb 2016, 17:18

Greivis je napisao/la:Kakav derbi ovo kolo. :opaopa:

EDIT: Ovaj Zeljo ima najjaci tim. Ako upadne u playoff osvojit ce. Ne znam otkud mu ovaj omjer. :think:
Imao je jake igrače, ali neravnomjerno raspoređene. Trejdovi su ga baš pogurali i uravnotežili statistike.

Da podsjetim opet - čovjek nije ni bio na live draftu, tako da ako osvoji, možemo samo sebe kriviti:))

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 feb 2016, 17:29

Kakav derbi,po brojkama iz ove sedmice rasipas me 7-2..ja se samo mogu nadat da ce nekako biti manja razlika da ja uzmem tie-breaker i da tebe uzme Alphonse posto cu ja haman i od zelje zijaniti ako ovako nastavim..totalno sam pao,kategorije koje nikad nisam gubio sam sad zijan,poeni do juce rekord drzao,ukradene i sad drzim rekord od prije dvije sedmice i nemam ni pola ko tad..al ima se jos igrat,vidjet cemo :D
Slatina Bog i batina

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 22 feb 2016, 18:14

Da mi je samo jednu pobjedu upisati, da skinem mrak s ociju :mrgreen:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Post Postao/la Tracy3McGrady » 22 feb 2016, 18:20

ZZtop10 je napisao/la:Da mi je samo jednu pobjedu upisati, da skinem mrak s ociju :mrgreen:
Eto te ko Dzeko :D

Prvu sezonu ući i gledaj kako funkcioniše fantasty, a od slijedeće napadaj PO. Željo ako upadne u PO ima šanse da osvoji.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

ZZtop10
Kontakt:

Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga

Post Postao/la ZZtop10 » 22 feb 2016, 18:22

Tracy3McGrady je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:Da mi je samo jednu pobjedu upisati, da skinem mrak s ociju :mrgreen:
Eto te ko Dzeko :D

Prvu sezonu ući i gledaj kako funkcioniše fantasty, a od slijedeće napadaj PO.
:) :thumbup: malo sam se upoznao sada s ovim, na draftu fakat nisam imao predstavu ni kako ce to izgledati sve, mada je opet ovo katastrofa...

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 22 feb 2016, 18:39

Slatinash_7 je napisao/la:Kakav derbi,po brojkama iz ove sedmice rasipas me 7-2..ja se samo mogu nadat da ce nekako biti manja razlika da ja uzmem tie-breaker i da tebe uzme Alphonse posto cu ja haman i od zelje zijaniti ako ovako nastavim..totalno sam pao,kategorije koje nikad nisam gubio sam sad zijan,poeni do juce rekord drzao,ukradene i sad drzim rekord od prije dvije sedmice i nemam ni pola ko tad..al ima se jos igrat,vidjet cemo :D

Haj da ovako nazovemo - imao si dosta velik peh što me je potrefila nevjerovatna sedmica (88 trica - rekord sezone, 72 ukradene lopte - rekord sezone, 780 poena, 320 skokova itd.., L) a tebi je bila onako prosječna i tu je bio kraj.

Teško da će ovo moći kod mene da se ponovi, a dosta toga može odlučiti koji će se igrači najviše odmarati pred play off (Spursi su mi tu najviše sumnjivi, zatim LBJ, Anthony, Obrva (ako ispadnu iz trke za play off) a mogli bi i GSW igrači ako na vrijeme sruše 72-10 rekord).

Ne znam, svašta može biti do kraja, ne bi me začudilo da ZZ Top baš protiv mene poludi i ostvari prvu pobjedu, a fakat mu odajem čast što je i dalje aktivan i bori se do kraja - respect! (prva sezona je najgora, dok skontaš ko valja i šta treba gledati kod igrača prođe pola sezone):)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 22 feb 2016, 19:18

AlphonseKauders je napisao/la:

Ne znam, svašta može biti do kraja, ne bi me začudilo da ZZ Top baš protiv mene poludi i ostvari prvu pobjedu, a fakat mu odajem čast što je i dalje aktivan i bori se do kraja - respect! (prva sezona je najgora, dok skontaš ko valja i šta treba gledati kod igrača prođe pola sezone):)
Hvala :)

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 feb 2016, 19:25

AlphonseKauders je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Kakav derbi ovo kolo. :opaopa:

Imao je jake igrače, ali neravnomjerno raspoređene. Trejdovi su ga baš pogurali i uravnotežili statistike.

Da podsjetim opet - čovjek nije ni bio na live draftu, tako da ako osvoji, možemo samo sebe kriviti:))
Ma ima covjek Westbrooka i LeBrona. Ljudi kupe sve kategorije. I ostatak tima mu je jako dobar.
Slatinash_7 je napisao/la:Kakav derbi,po brojkama iz ove sedmice rasipas me 7-2..ja se samo mogu nadat da ce nekako biti manja razlika da ja uzmem tie-breaker i da tebe uzme Alphonse posto cu ja haman i od zelje zijaniti ako ovako nastavim..totalno sam pao,kategorije koje nikad nisam gubio sam sad zijan,poeni do juce rekord drzao,ukradene i sad drzim rekord od prije dvije sedmice i nemam ni pola ko tad..al ima se jos igrat,vidjet cemo :D
Ti ako mene dobijes sigurno si prvi jer bi morao onda izgubiti sve do kraja a ja dobiti. Ako ja uzmem bice pravo zanimljivo do kraja.
Dobro sam uzeo ovo bez Kawhia. Nadam se da ga je Pop odmarao i da nije neka ozbiljnija povreda.
I zna li se hoce li Blake biti spreman za playoff? :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 feb 2016, 19:40

Ma sad idem all in,mjenjat sve i svasta,ako dobijem znam da sam prvi :D ne znam kako se gleda ako budemo imali isti omjer,ja sam tebe dobio 5-3,sad ako bude 5-4 za tebe jesam li ja prvi?moram sutra ujutro skontat strategiju za izmjene i dopune ekipe :D bit ce vjerovatno napeto par dana,al brzo ce se sve znati,takvi su nam igraci,ako neki podbaci a pojavi se Lillardovska partija to su poeni odma gotovi..dobra sezona iza i ispred nas :)
Slatina Bog i batina

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 22 feb 2016, 20:06

je li vi to igrate jedan protiv drugog
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 feb 2016, 20:21

Tracy3McGrady je napisao/la:je li vi to igrate jedan protiv drugog
Igramo al ja sam u katastrofa formi,dobio sam dvije utakmice sto sam bas morao dobiti,sve teze sam izgubio,jednu za 12 poena i jednu za bacanja,to da sam uzeo titula moja,ovako ce biti napeto do zadnjeg kola jer igraju Greivis i Alphonse tu pa mogu profitirati..realno ja ovo gubim,samo je bitna razlika..
Slatina Bog i batina

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 25 feb 2016, 09:56

Posljednjih 7 dana:

slika

4 igrača u top 10, 7 u top 25.

Ne sviđa mi se ovo, prerano me je krenulo, što znači da je velika šansa za pomor u play off-u, kad bude najviše trebalo.

Mislim, ok, bio sam loše sreće čitavu polusezonu, i iako sam kontao da će se nekad izjednačiti teško da ovo ovako može ići do kraja sezone...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 25 feb 2016, 10:44

:oops: odjava

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 feb 2016, 14:32

Sta je ovo? :mrgreen:
Hi,
Congratulations, you are in the top 50% of your full season Fantasy Basketball league and have qualified to join the free All Star Invitational to win a share of $10,000 in prizes!

Compete in the three-round Daily Fantasy tournament against the best fantasy basketball players on Yahoo Sports. The first round of the All Star Invitational tournament starts on Wednesday, with top-ranked finishers advancing at the end of Round 1 and Round 2 contests for a shot to win cash prizes. Enter Round 1 by Wednesday at 7pm ET.

Enter line up today.

Prizes:
First place: $7,000
Second place: $2,000
Third place: $1,000

How to win:
1. Compete against other top players in Round 1
(no entry fee)
2. Finish in the top 25,000 to qualify for Round 2
(no entry fee)
3. Finish in the top 5,000 for an invite to Round 3
4. Finish with the most points in the final round

This contest is guranteed to run even if it doesn't fill.
Good luck!

-The Yahoo Sports Fantasy Team
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 feb 2016, 16:26

Mislim da nisi stigao odigrati to,sinoc je bila prva runda,ja prosao u tih 25 hiljada :D idemo sad po pare :D
moras se vcrs odvojiti ako hoces pobjedu :P
Slatina Bog i batina

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 25 feb 2016, 18:39

Slatinash_7 je napisao/la:Mislim da nisi stigao odigrati to,sinoc je bila prva runda,ja prosao u tih 25 hiljada :D idemo sad po pare :D
moras se vcrs odvojiti ako hoces pobjedu :P
Cini mi se da ces ako dodjes do trece runde morati platiti.
Moram barem remi izvuci inace je rijeseno prvo mjesto. :think:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.