Memara je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
vlasnik bi bio onaj kome bi Tan prodao uloge, zar stvarno neko misli da bi covjek samo otisao, pa da se tako ljudi odricu svojih investicija nikad marke zaradili ne bi, kamoli milijarde...i jos nesto sutra da ode mi bi i dalje imali klub bez dugova i sa kampom u Butmiru, nebitno da li bi uloge Tan prodao jednom covjeku ili desetinama njih, to su samo glasovi u skupistini kluba, a klub ko klub bi i dalje stabilan bio, nije Tan neke ogromne pare ulagao ni do sad u prvi tim, vecinu je ulozio u kampbordobijeli je napisao/la:pratim ovu temu i dosta cesto vidim kritike na rad uprave ,sto naravno svako ima pravo da iznese svoje misljenje . volio bi da mi kazu ovi sto kritikuju sta misle da se treba popraviti odnosno kako ici naprijed ,koje ljude dovesti ,odnosno kako misle da se to uradi ? posto je vlasnik Tan . jos jedna stvar sto mene interesuje ne kazem da ce se to desiti al recimo Tan digne ruke od svega ,sta bi se desilo s FKS ,ko bi bio vlasnik kampa na butmiru ? ovo nepisem radi napada na upravu nego cisto kao navijac FKS jednostavno interesujeme sta i kako FKS ce izgledati u buducnosti .
Pyro is not a crime !
-
bordobijeli
- Kontakt:
nisam ni mislio da ce sad otici ali vjerovatno ce doci vrijeme i za to , mene interesuje recimo zelju da bude sportski direktor ima Hadzibegic kojim putem on moze doci na tu poziciju ?THEC je napisao/la:vlasnik bi bio onaj kome bi Tan prodao uloge, zar stvarno neko misli da bi covjek samo otisao, pa da se tako ljudi odricu svojih investicija nikad marke zaradili ne bi, kamoli milijardebordobijeli je napisao/la:pratim ovu temu i dosta cesto vidim kritike na rad uprave ,sto naravno svako ima pravo da iznese svoje misljenje . volio bi da mi kazu ovi sto kritikuju sta misle da se treba popraviti odnosno kako ici naprijed ,koje ljude dovesti ,odnosno kako misle da se to uradi ? posto je vlasnik Tan . jos jedna stvar sto mene interesuje ne kazem da ce se to desiti al recimo Tan digne ruke od svega ,sta bi se desilo s FKS ,ko bi bio vlasnik kampa na butmiru ? ovo nepisem radi napada na upravu nego cisto kao navijac FKS jednostavno interesujeme sta i kako FKS ce izgledati u buducnosti .
prvo da Jesic odebordobijeli je napisao/la:nisam ni mislio da ce sad otici ali vjerovatno ce doci vrijeme i za to , mene interesuje recimo zelju da bude sportski direktor ima Hadzibegic kojim putem on moze doci na tu poziciju ?THEC je napisao/la:vlasnik bi bio onaj kome bi Tan prodao uloge, zar stvarno neko misli da bi covjek samo otisao, pa da se tako ljudi odricu svojih investicija nikad marke zaradili ne bi, kamoli milijardebordobijeli je napisao/la:pratim ovu temu i dosta cesto vidim kritike na rad uprave ,sto naravno svako ima pravo da iznese svoje misljenje . volio bi da mi kazu ovi sto kritikuju sta misle da se treba popraviti odnosno kako ici naprijed ,koje ljude dovesti ,odnosno kako misle da se to uradi ? posto je vlasnik Tan . jos jedna stvar sto mene interesuje ne kazem da ce se to desiti al recimo Tan digne ruke od svega ,sta bi se desilo s FKS ,ko bi bio vlasnik kampa na butmiru ? ovo nepisem radi napada na upravu nego cisto kao navijac FKS jednostavno interesujeme sta i kako FKS ce izgledati u buducnosti .
Pyro is not a crime !
vlasnik kampa je FK Sarajevo, i tako i ostaje, Tan može prodati upravljačke uloge(sad već za 5-6 puta veći iznos) koje je i kupio , ništa drugo, on je svojim investicijama riješio dugove i uvećao vrijednost kluba(upravo što je uknjižio nekretnine na klub), u slučaju da sljedeći vlasnik dođe i otkupi upravljačka prava/ uloge , ne bi imalo smisla da šteti klub jer bi u tom slučaju izgubio dosta novca(kojim je kupio upravljačke uloge), dakle samo pozitivnobordobijeli je napisao/la:pratim ovu temu i dosta cesto vidim kritike na rad uprave ,sto naravno svako ima pravo da iznese svoje misljenje . volio bi da mi kazu ovi sto kritikuju sta misle da se treba popraviti odnosno kako ici naprijed ,koje ljude dovesti ,odnosno kako misle da se to uradi ? posto je vlasnik Tan . jos jedna stvar sto mene interesuje ne kazem da ce se to desiti al recimo Tan digne ruke od svega ,sta bi se desilo s FKS ,ko bi bio vlasnik kampa na butmiru ? ovo nepisem radi napada na upravu nego cisto kao navijac FKS jednostavno interesujeme sta i kako FKS ce izgledati u buducnosti .
za bilo koju izmjenu u kadru(struka) odlučuje Tan + upravni odbor, ukoliko ima potrebe za pozicijom raspiše se konkurs i obave se razgovori, ponovo odluka zajednička(ukoliko je kandidat poznatiji ovom području) i zadnja Tanova
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
mi sada imamo engleski "Manager" model, dakle Šef struke se pita za sve transfere sam sebi dovodi i odvodi šta mu treba itd.bordobijeli je napisao/la: nisam ni mislio da ce sad otici ali vjerovatno ce doci vrijeme i za to , mene interesuje recimo zelju da bude sportski direktor ima Hadzibegic kojim putem on moze doci na tu poziciju ?
tu SD ne postoji, poslije Ješića vidjet ćemo ukoliko se ukaže potreba za tim, može se raspisat konkurs, mada mislim da iskusniji i sposobniji treneri više vole obaj engleski stil zbog slobode djelovanja....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordobijeli
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:vlasnik kampa je FK Sarajevo, i tako i ostaje, Tan može prodati upravljačke uloge(sad već za 5-6 puta veći iznos) koje je i kupio , ništa drugo, on je svojim investicijama riješio dugove i uvećao vrijednost kluba(upravo što je uknjižio nekretnine na klub), u slučaju da sljedeći vlasnik dođe i otkupi upravljačka prava/ uloge , ne bi imalo smisla da šteti klub jer bi u tom slučaju izgubio dosta novca(kojim je kupio upravljačke uloge), dakle samo pozitivnobordobijeli je napisao/la:pratim ovu temu i dosta cesto vidim kritike na rad uprave ,sto naravno svako ima pravo da iznese svoje misljenje . volio bi da mi kazu ovi sto kritikuju sta misle da se treba popraviti odnosno kako ici naprijed ,koje ljude dovesti ,odnosno kako misle da se to uradi ? posto je vlasnik Tan . jos jedna stvar sto mene interesuje ne kazem da ce se to desiti al recimo Tan digne ruke od svega ,sta bi se desilo s FKS ,ko bi bio vlasnik kampa na butmiru ? ovo nepisem radi napada na upravu nego cisto kao navijac FKS jednostavno interesujeme sta i kako FKS ce izgledati u buducnosti .![]()
![]()
![]()
za bilo koju izmjenu u kadru(struka) odlučuje Tan + upravni odbor, ukoliko ima potrebe za pozicijom raspiše se konkurs i obave se razgovori, ponovo odluka zajednička(ukoliko je kandidat poznatiji ovom području) i zadnja Tanova
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvih 5-6 puta..ne idi u krajnost
vrijednost kampa?MortemHz je napisao/la:Kakvih 5-6 puta..ne idi u krajnost
ne bih sad procjenjivao vrijednost tih uloga ali je sasvim sigurno da bi ih prodao za vece pare nego sto ih je prvobitno platio
Pyro is not a crime !
Kamp vrijedi cirka 6 7 miliona
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
pa eto nek bude 3-4 putaRule_hz je napisao/la:Kamp vrijedi cirka 6 7 miliona
FKSARAJEVO vrijedi 50 m €. Trenutno recimo da neki tip hoce da kupi od tana. (Pod uslovom da je kamp 1/1 nas, da opstina nema nista sa kampom).
FK SARAJEVO je brend koji je medu 5-6 u bivsoj jugi. Recimo da vi kupite partizan dinamo zvezdu hajduk maribor trebavam 100m € i vise.
Potencijal koji FK SARAJEVO ima je ogroman i to je razlog syo je tan u lozio u nas nije to sto on nas voli ili pomozi sirotinji.
Recimo prodat gojka 1.3 m € fakticki bez evro utakmica bez reprezentacije i platu od 500 € sedmicno nije mala stvar.
Recimo prodajom Dulje za 1.9 m € za platu od 900 sedmicno i recimo da to bude prosjek svake godine po milion € godisnje profita plus potencijal ako se plasiramo u neku grupu (dosta igraca iz cardifa i onog belgiskog kluba bi dosli na posudbu njima bi cjena skocila preko noci po 2 miliona € po igracu) plus ako budemo imali ok akademiju pa ispljuje kakvog dzeka pjanica itd to su u igri molioni. Ni jedan drugi klub u bih nema ime poziciju kao mi. Recimo skretnica nemoze pristat da se proda zato sto njihov brend ime ne vrijedi a imaju stadion. Niko njima nece dat sad 50m maraka da bi starto biznis a oni nemogu pristat na manje jer ledina koju imaju je jedino sto vrijedi a vrijedi ti para. A
FK SARAJEVO je brend koji je medu 5-6 u bivsoj jugi. Recimo da vi kupite partizan dinamo zvezdu hajduk maribor trebavam 100m € i vise.
Potencijal koji FK SARAJEVO ima je ogroman i to je razlog syo je tan u lozio u nas nije to sto on nas voli ili pomozi sirotinji.
Recimo prodat gojka 1.3 m € fakticki bez evro utakmica bez reprezentacije i platu od 500 € sedmicno nije mala stvar.
Recimo prodajom Dulje za 1.9 m € za platu od 900 sedmicno i recimo da to bude prosjek svake godine po milion € godisnje profita plus potencijal ako se plasiramo u neku grupu (dosta igraca iz cardifa i onog belgiskog kluba bi dosli na posudbu njima bi cjena skocila preko noci po 2 miliona € po igracu) plus ako budemo imali ok akademiju pa ispljuje kakvog dzeka pjanica itd to su u igri molioni. Ni jedan drugi klub u bih nema ime poziciju kao mi. Recimo skretnica nemoze pristat da se proda zato sto njihov brend ime ne vrijedi a imaju stadion. Niko njima nece dat sad 50m maraka da bi starto biznis a oni nemogu pristat na manje jer ledina koju imaju je jedino sto vrijedi a vrijedi ti para. A
-
bordobijeli
- Kontakt:
sta mi navijaci FKS imamo od prodaje CimirotaPitar6785 je napisao/la:FKSARAJEVO vrijedi 50 m €. Trenutno recimo da neki tip hoce da kupi od tana. (Pod uslovom da je kamp 1/1 nas, da opstina nema nista sa kampom).
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa imas dva pehara zadnje dvije sezone.
Ove sezone ces dobit nova dva. Opusteno
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma sa ovakvom ekipom jedan je dovoljan. Od sljedece sezone ocekujem manje greski i da konacno pocnemo normalno igrati pa ce i dupla doci.FrancescoTotti je napisao/la:Pa imas dva pehara zadnje dvije sezone.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gdje ima kupiti majica sa natpisom ko na tvom avataru?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Sad neko na obnu na ovoj emisiji izvali da je Zeba najbolji igrac lige
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.