Suljo20002 je napisao/la:Ovo takmicenje uzima Juve ili Atletico![]()
![]()
Citirajte me nna kraju LP...
Champions League 2015/16
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- Suljo20002
- Kontakt:
Ljudi ja sam Baba Vanga number 2.
Mnoge stvari sam pogodio ...
Mnoge stvari sam pogodio ...
Atletico je poslije Barce po meni glavni favorit za osvajanje. Ljudi disu kao jedan. Svakoga mogu proci u 2 tekme. Juve? Nema sanse.Suljo20002 je napisao/la:Ovo takmicenje uzima Juve ili Atletico![]()
![]()
Citirajte me nna kraju LP...
27.10.2020
Baš dišu kao jedan sa igračem više ne mogu s PSV-om izaći na kraj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sutra ces da vidis kako ce sa Real Madridom izaci na kraj. Neka vas ne zavara prosla tekma, da su iskoristili 2 sanse one na pocetku natrpali bi ih. Oni mogu pobijediti svaki klub na svijetu, a posebno im odgovara 2 utakmice gdje je Cholo majstor za rezultat.Saurman je napisao/la:Baš dišu kao jedan sa igračem više ne mogu s PSV-om izaći na kraj.
27.10.2020
- Suljo20002
- Kontakt:
Cholo ima veliki napadacki potencijal,mozda i najveci od kako trenira Atletico i sad to ne zna iskoristiti zato i jesu tekme Atletica dosadne.Opet on je majstor za rezultat i ima granitnu odbranu i mislim da ce dogurati do polufinala...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Atletico ima najjaču odbranu na svijetu, i nema te ekipe koja će sa njima lahko se izboriti u dva meča.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Atleticu bi se svakako trebalo vratiti negdje za onaj nesretan poraz protiv Reala iz 2014. Međutim, sumnjam da će to biti baš ova sezona, jer mi djeluju slabije u odnosu na šampionsku sezonu, prije svega u napadu (iako ćemo se svi složiti da imaju veliki potencijal), gdje često djeluju bezidejno i dobivaju utakmice na mišiće. Nije ni to lako, pokazuje da se radi o velikoj ekipi, ali ne možeš se stalno provlačiti na takav način, pogotovo protiv najjačih timova kao Barcelona, gdje je čak i njihov bunker bespomoćan. PSV ih je dosta namučio, a realno ne bi trebalo da je tako po imenima.
Karlo je napisao/la:Suljo20002 je napisao/la:Ovo takmicenje uzima Juve ili Atletico![]()
![]()
Citirajte me nna kraju LP...![]()
,haj atletiko i nekakako ako ga krene luda kao 2014 ali brate ovakav mrtvi JuBe mogu se amo grhotom
![]()
![]()
![]()
e cuj jube
Ko je bio u finalu prošle godine? BaYern,Atletico?
Eto BaYern će osvojit.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Atletico je veoma jaka ekipa sasvim sigurno, ne bih se iznenadio da dospiju do samoga kraja bez obzira na protivnike. Bili su zaista blizu u onom finalu protiv Reala.
Igrači, timski duh i vrhunski trener ih čine sjajnima.
Igrači, timski duh i vrhunski trener ih čine sjajnima.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Atletico, pored sto ima najbolju odbranu na svijetu, oni su tehnicki medju najjacim ekipama, top 5 sigurno. Bez ozbira sto su brutalno fizicki jaki i sto dobijaju na misice i ne daju puno golova kao u sampionskoj sezoni. Ako ne vjerujete pogledajte drugo poluvrijeme protiv Barcelone gdje su igrali sa 8 igraca i bukvalno dominirali 20tak minuta i to na Nou Campu. Da mi je vidjet ekipu koja je to jos sposobna. Sa 8 igraca.
27.10.2020
Juve je imao vrlo lagan ždrijeb prošle godine i to je razlog odlaska u finale.
Borussia Dortmund nikad lošija u zadnjih 5 godina tada , prosječni Monaco i Real koji je bio u padu forme u to vrijeme. Svi iz italijanske lige neće LP osvojiti još dugo,dugo ..
Borussia Dortmund nikad lošija u zadnjih 5 godina tada , prosječni Monaco i Real koji je bio u padu forme u to vrijeme. Svi iz italijanske lige neće LP osvojiti još dugo,dugo ..
"We need to suffer. And we need to fight."
Juve je sa BvBom igrao u drugom dijelu sezone kad su bili u odlicnoj formi... kad su sa zadnjeg mjesta dosli na 7., kad su nakon ispadanja od Juvea izbacili Bayerna u Kupu itd.. tako da vam to ne pije vode... izbacili monaca koji je izbacio arsenal, i kao slag na tortu real... lak zdrijeb, ne bi bas rekao... ok nije kao barcin ali tezak svakako...Captain4 je napisao/la:Juve je imao vrlo lagan ždrijeb prošle godine i to je razlog odlaska u finale.
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Moze atletico daleko gurati,mislim da nemaju nekih sansi jedino protiv barce koja ih je pobijedjivala 4-5 put u ovoj i prosloj sezoni, protiv svih ostalih imaju sto podjednake sanse, sto i bolje sanse od nekih ekipa gdje bi sigurno i favoriti bili.
Opet cu reci da je kvalitet lige prvaka opao, veliki kvalitet nekada su tu davali talijani i englezi,medjutim oni su dozivjeli sunovrat kvaliteta i samim tim i liga prvaka se svela na samo 3-4 ekipe koje su ajmo reci sposobne do kraja,a prije par godina ili prije 10-15 godina tu je bilo 10 ekipa gdje je svako svakoga derao i svi su bili legitimni favoriti za titulu
Sad kad vidimo ko ce u cetvrtfinale najvjerovatnije, sreca u zrijebu moze biti vrlo bitna,tako recimo jorgandzije mogu do finala doci preko psv,wolfsburga i recimo citija u polufinalu ako recimo smijesni city izvuce benficu u cetvrtfinalu. Isto vazi i za real i neke druge ekipe koje do finala mogu bez i jednog superjakog obracuna
Tako je kad kvalitet opadne jbg, jos ako se tome doda zrijebanje u kojem ce slabiji igrati izmedju sebe, a jaki izbacivati jedni druge, moze se desiti da i slabija ekipa od atletico madrida dogura u finale
Pored svog pada kvaliteta, bilo bi zalosno da sad u cetvrtfinalu kuglice spoje recimo bayer/juventus i psg/celzi, i otvori se put za parove tipa benfica-wolfsburg ili city da dobije buraniju opet
Licno bi volio u cetvrtfinalu par barca bayern, ili barca real,nek barca dobije jako ime,ali wolfsburg,benfika i city brate nek dobiju jake ekipe
Opet cu reci da je kvalitet lige prvaka opao, veliki kvalitet nekada su tu davali talijani i englezi,medjutim oni su dozivjeli sunovrat kvaliteta i samim tim i liga prvaka se svela na samo 3-4 ekipe koje su ajmo reci sposobne do kraja,a prije par godina ili prije 10-15 godina tu je bilo 10 ekipa gdje je svako svakoga derao i svi su bili legitimni favoriti za titulu
Sad kad vidimo ko ce u cetvrtfinale najvjerovatnije, sreca u zrijebu moze biti vrlo bitna,tako recimo jorgandzije mogu do finala doci preko psv,wolfsburga i recimo citija u polufinalu ako recimo smijesni city izvuce benficu u cetvrtfinalu. Isto vazi i za real i neke druge ekipe koje do finala mogu bez i jednog superjakog obracuna
Tako je kad kvalitet opadne jbg, jos ako se tome doda zrijebanje u kojem ce slabiji igrati izmedju sebe, a jaki izbacivati jedni druge, moze se desiti da i slabija ekipa od atletico madrida dogura u finale
Pored svog pada kvaliteta, bilo bi zalosno da sad u cetvrtfinalu kuglice spoje recimo bayer/juventus i psg/celzi, i otvori se put za parove tipa benfica-wolfsburg ili city da dobije buraniju opet
Licno bi volio u cetvrtfinalu par barca bayern, ili barca real,nek barca dobije jako ime,ali wolfsburg,benfika i city brate nek dobiju jake ekipe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Da se citiramleorey je napisao/la:Sutra ces da vidis kako ce sa Real Madridom izaci na kraj. Neka vas ne zavara prosla tekma, da su iskoristili 2 sanse one na pocetku natrpali bi ih. Oni mogu pobijediti svaki klub na svijetu, a posebno im odgovara 2 utakmice gdje je Cholo majstor za rezultat.Saurman je napisao/la:Baš dišu kao jedan sa igračem više ne mogu s PSV-om izaći na kraj.
27.10.2020
Nedved11 je napisao/la:Karlo je napisao/la:Suljo20002 je napisao/la:Ovo takmicenje uzima Juve ili Atletico![]()
![]()
Citirajte me nna kraju LP...![]()
,haj atletiko i nekakako ako ga krene luda kao 2014 ali brate ovakav mrtvi JuBe mogu se amo grhotom
![]()
![]()
![]()
e cuj jube
Ko je bio u finalu prošle godine? BaYern,Atletico?
Eto BaYern će osvojit.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Šta se imaš citirati Real već neko vrijeme ne liči na ekipu.Igra im se zasniva od toga šta će Ronaldo uraditi.leorey je napisao/la:
Da se citiramKao sto rekoh, paklena ekipa. Nema te ekipe koja ce se naigrati protiv njih. Na njihovim utakmicama imas 3-4 udarca na gol makismalno a oni svaku priliku koriste. Veliki favoriti za LP.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Atleticove prednosti i mane se mogu vidjeti protiv svake ekipe, ali bukvalno svake. No dok je ovakve odbrane, oni mogu odigrati egal utakmicu sa svima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sinko,ti imas nekih ozbiljnih problema.Postovi vecine forumasa su jako dobri za procitati i puni postovanja za druge timove i forumase,osim tvojih.
Za tvoje dobro se nadam da imas manje od 15 godina.Ako ne,onda ti je to uzrokovano utajom poreza.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Atletico je limitirana i predvidljiva ekipa sa kojom bukvalno uvijek znaš na čemu si, ali džaba ti to kad su ubjedljivo najbolji na svijetu u stvarima koje rade dobro. Ni jedna ekipa osim Barcelone (osim Bayerna, oni su mi upitnik) protiv njih nije favorit. A ni Barca nije mogla sa njima dok nisu oformili najbolji napad vjerovatno u historiji.
Od Bayerna ne znam šta očekivati ni u jednom dvomeču, osim protiv Rome naravno. Iz tog razloga je Atletico - Bayern sudar koji najviše želim vidjeti ove sezone u Ligi Prvaka, nebitno u kojoj fazi.
Od Bayerna ne znam šta očekivati ni u jednom dvomeču, osim protiv Rome naravno. Iz tog razloga je Atletico - Bayern sudar koji najviše želim vidjeti ove sezone u Ligi Prvaka, nebitno u kojoj fazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.