sloboda72 je napisao/la:
Stjepanović ,čuči prvi sa lijeva.Slavi titulu sa Modričom u sezoni 2007/08.
Ko je bio prvak
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sloboda72 je napisao/la:
Stjepanović ,čuči prvi sa lijeva.Slavi titulu sa Modričom u sezoni 2007/08.
xeksor je napisao/la:Tako je VelikiKemo.
I da za par dana dolazi pislovni partner iz zemalja zaliva koji će upravi kluba prezentovat projekat i da će na tom sastanku finalizirati posao
Uploaduješ na imgur.com i postavišxeksor je napisao/la:ja imam sliku sa moba a kako postavit ovdje pojma nemam
Prosla je ta emisija brateSaltCityAttack je napisao/la:Kad je ta emisija na na obn? Kod mene je nekakakva serija
Prošla je emisija, nista posebno...SaltCityAttack je napisao/la:Kad je ta emisija na na obn? Kod mene je nekakakva serija
Nista onda spremanje u subotu i pravit domacinsku atmosferu u BLZodiac je napisao/la:Sudija je domaćinski al ajd vidjećemo.
Kolko buseva kombijaTzXHc je napisao/la:Ma nezahvalno je skroz govoriti o brojci. Kod nas se nikad ne zna, ali mislim da bi nas trebalo ići oko 200.
Coraco je napisao/la:Stvarno šta koga boli qrac koliko će naših biti u BLprvo što ovo nije mjesto gdje se o tome piše, a drugo ako koga već zanima koliko je bilo uplata momci iz FFC bi mu sigurno rekli prilikom same uplate.
Ovako brate mili ako ne ideš, sačekat ćeš subotu i vidjeti na tv.u hoće li i koliko će biti gostiju.
ps. šta je ovo sa medijima, jutros je Vugda bio i na rsg radiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.