Pa dobro jes' u vrhu.Besic je napisao/la:Sad neko na obnu na ovoj emisiji izvali da je Zeba najbolji igrac lige
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jbt najbolji igraci lige sve oldtajmeri!Wtf
Pa i meni je Zeba u vrhu lige realno
Realno najvise je i pokazao u prvom dijelu,tako da je trenutno najbolji

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
AL ZA OBIJA JE ****
Jebote nešto kontam ako je Cezar dao 105 golova,pa mora ovde dati makar 10
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Bit će da smo mi previše očekivali. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Normalno je da sa igracima kao sto je duljevic,gojko i njima slicnim igracima je jedini nacin da se ubode grupa. Al da bi imo takvih bar 15 igraca moras imat amidzu koji ce prvi krug takvi igraca mogo stavit na svoje jasle 1.5m konveribilni marki samo za plate plus ako se bude morala kakva mala ostetica platit itd. Al amidza je tip biznismena koji nece da ima 0% rizika, nije tip ko abramovic ili arap iz city ili onaj italian sto je kupio rijeku.
On ce sad sisat pare dok nevrati ulozeno, ubjeden sam da on nece dozvolit da FKS i jednu godinu bude bez bar jednog trofeja, ako bude evropa dosla u pitanje on je tip koji moze ubrizgat 500k km preko noci da se to ostvar, nece dozvolit da se brend prlja radi sice od 250k € sto je sica za njeg. Covjek to potrosi na hranu po danu.
Budes prvak osvois kup prodas dulju
Osvois kup zadrzis dulju,
Osvois prvenstvo igras lp guras u evropi ispadnes prodas dulji. Vukovi siti a ovce na broju
On ce sad sisat pare dok nevrati ulozeno, ubjeden sam da on nece dozvolit da FKS i jednu godinu bude bez bar jednog trofeja, ako bude evropa dosla u pitanje on je tip koji moze ubrizgat 500k km preko noci da se to ostvar, nece dozvolit da se brend prlja radi sice od 250k € sto je sica za njeg. Covjek to potrosi na hranu po danu.
Budes prvak osvois kup prodas dulju
Osvois kup zadrzis dulju,
Osvois prvenstvo igras lp guras u evropi ispadnes prodas dulji. Vukovi siti a ovce na broju
Jel' me neko trazio, nije me bilo 10-ak dana a mrsko mi listati? 
Svi.kinosvra je napisao/la:Jel' me neko trazio, nije me bilo 10-ak dana a mrsko mi listati?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Kinosvra, glasanje je bilo da otkakoje klokotnica otisla nisi vise pouzdan insider. Provalilismo ti izvor. Dobro doso hocel jos ikoga dovest 
Gdje je vezni brate dragikinosvra je napisao/la:Jel' me neko trazio, nije me bilo 10-ak dana a mrsko mi listati?
E cuj ja nisam pouzdan, nek' su ovi pouzdani sto najavljuju bugare nekakve svaki ponedjeljakPitar6785 je napisao/la:Kinosvra, glasanje je bilo da otkakoje klokotnica otisla nisi vise pouzdan insider. Provalilismo ti izvor. Dobro doso hocel jos ikoga dovest
Nije klokotinica moj izvor svakako, ja sam ovdje prvi javio za malog Krajisnika.
Napisao sam i da je Harba otisao u Cesku da zavrsi papire, kad niko nije znao gdje je...
Najvjerovatnije je to to sto se tice novih igraca, zbit cemo redove i idemo naprijed.
Harba moze igrati oba krila, spica, poluspica i lijevog beka pa cemo se krpiti na tom veznjaku sto nam fali.
kinosvra je napisao/la:E cuj ja nisam pouzdan, nek' su ovi pouzdani sto najavljuju bugare nekakve svaki ponedjeljakPitar6785 je napisao/la:Kinosvra, glasanje je bilo da otkakoje klokotnica otisla nisi vise pouzdan insider. Provalilismo ti izvor. Dobro doso hocel jos ikoga dovest![]()
![]()
![]()
![]()
Nije klokotinica moj izvor svakako, ja sam ovdje prvi javio za malog Krajisnika.
Napisao sam i da je Harba otisao u Cesku da zavrsi papire, kad niko nije znao gdje je...
Najvjerovatnije je to to sto se tice novih igraca, zbit cemo redove i idemo naprijed.
Harba moze igrati oba krila, spica, poluspica i lijevog beka pa cemo se krpiti na tom veznjaku sto nam fali.
Sala brate ti i zukan jedino imate ispravne i pouzdane info. Fala ti...
Sve će nam biti mnogo jasnije u nedjelju, nadamo se najboljem ali daj bože...
Evo ti medalja.kinosvra je napisao/la:E cuj ja nisam pouzdan, nek' su ovi pouzdani sto najavljuju bugare nekakve svaki ponedjeljakPitar6785 je napisao/la:Kinosvra, glasanje je bilo da otkakoje klokotnica otisla nisi vise pouzdan insider. Provalilismo ti izvor. Dobro doso hocel jos ikoga dovest![]()
![]()
![]()
![]()

- VanCipelic
- Kontakt:
e cuj Harba lijevi bek, pa brate to je isto ko kad bi Dulju na desnog beka stavili, Harba je prije svega "desetka" pa onda oba krila...
Kad smo vec kod lijevog beka, mozda smo trebali Safeta Sivsica(jos uvijek slobodan igrac) dovesti kao bak-up opciju Almiru ali jos uvijek nam je pozicija zadnjeg veznog jos uvijek deficit...
Kad smo vec kod lijevog beka, mozda smo trebali Safeta Sivsica(jos uvijek slobodan igrac) dovesti kao bak-up opciju Almiru ali jos uvijek nam je pozicija zadnjeg veznog jos uvijek deficit...
Sto se Harbe tice tu opste nije bilo nikakvog kontanja, nego znam covjeka koji je svo vrijeme bio s njim u kontaktu i znao sam citavu situaciju.Zukanovic je napisao/la:Nije tesko skontati gdje bio Harba ako nije u Sarajevu.isto kazes nije Jesic zadovoljan sa Rustemovicem a on kapiten bio.
A kakve veze ima sto je kapiten bio, i sto ce biti jednu utakmicu.
Momak je radnik, bori se, trudi se...raspitaj se malo koga je najvise ruzio Jesa poslije Kairata.
Jesa je trazio zamjenu na tom mjestu da mu ovaj ne bi igrao, ali nisu se uspjeli dogovoriti.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ne može se autima u Mostar? tako dobih info..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Trenutno korisnika/ca: dime, teamnorth1989 i 25 gostiju.