Pa koliko vi to imate tih pari opanaka?staragarda je napisao/la:Titule nije niko....al jest evropu... to je treći par opanakaHigh je napisao/la:Ko li vam je dosad otimao titule... Majorizacija.
19. kolo BHT premier lige BiH - ocekivanja
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: 19. kolo BHT premier lige BiH - ocekivanja
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam se najbolje izrazio.... Nije bio u pitanju par opanaka nego čarapa..... BijelihHigh je napisao/la:Na kraju će biti pun ormar.staragarda je napisao/la:Titule nije niko....al jest evropu... to je treći par opanakaHigh je napisao/la:Ko li vam je dosad otimao titule... Majorizacija.![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja sam samo rekao ono sto mislim. Ko god imalo prati nase lige duze vremena zna da nikad nijedna nije prosla bez neregularnosti, a posebno nece ova u kojoj ispada 6 ekipa i imamo Slobodu koja sad mrsi mnoge racune, zato mislim da ce biti svega. Sto se tice titule rekao sam trka Sarajevo - Zrinjski, uprkos bodovnoj prednosti ipak mislim da je Sarajevo blize, a pred nama je.
Zrinjski-Sarajevo 1 - neiskusni Brazilci sto se tice PLBiH, nesigurna odbarana i golman mislim da rajvoSa pada lakse od ocekivanog.
Borac-Sloboda x - realan; nadam se dvici
Celik-Travnik 1X - utakmica u sjeni protesta i cjelokupne situacije. kriminalno vodstvo kluba suspendovalo 2 igraca koji bi poceli utakmicu sigurno. Travnik nema sta izgubit igrat ce otvoreno ali jednostavno Celik sa juniorima da igra dvica se ne moze igrat a X je moguc zbog svega navedenog. usput ebem citavu skupstinu, upravu zenickog kluba...
Vitez-Velez 1 - velika utakmica za Vitez. Velez moze uzet X samo u slucaju vrlo loseg dana vitezana
Radnik-Mladost 1 - kvalitetan roster, domaca utakmica sve mi mirise na tvrdu igru i 1-0 za Radnik
Slavija-Olimpic x - ne odgovara nikom X igrat ce se otvoreno ali na kraju ce morati podijeliti bodove
Zeljeznicar-Siroki x - najrealnije
Rudar-Drina 1 - na misice
Borac-Sloboda x - realan; nadam se dvici
Celik-Travnik 1X - utakmica u sjeni protesta i cjelokupne situacije. kriminalno vodstvo kluba suspendovalo 2 igraca koji bi poceli utakmicu sigurno. Travnik nema sta izgubit igrat ce otvoreno ali jednostavno Celik sa juniorima da igra dvica se ne moze igrat a X je moguc zbog svega navedenog. usput ebem citavu skupstinu, upravu zenickog kluba...
Vitez-Velez 1 - velika utakmica za Vitez. Velez moze uzet X samo u slucaju vrlo loseg dana vitezana
Radnik-Mladost 1 - kvalitetan roster, domaca utakmica sve mi mirise na tvrdu igru i 1-0 za Radnik
Slavija-Olimpic x - ne odgovara nikom X igrat ce se otvoreno ali na kraju ce morati podijeliti bodove
Zeljeznicar-Siroki x - najrealnije
Rudar-Drina 1 - na misice
Zrinjski - Sarajevo x
Borac - Sloboda 2
Celik Zenica - Travnik 1
NK Vitez - Velez Mostar 1
Radnik Bijeljina - Mladost DK x
Rudar Prijedor - Drina Zvornik 1
Slavija - Olimpic 1
Zeljeznicar - Široki Brijeg 2
Tesko za prognozirati jer je sve moguce u utakmicama u BL, Mostaru, Sarajevu a i Bijeljini jer se sastaju 2 zdrava tima kojih bi se i najjaci trebali pripaziti.
Borac - Sloboda 2
Celik Zenica - Travnik 1
NK Vitez - Velez Mostar 1
Radnik Bijeljina - Mladost DK x
Rudar Prijedor - Drina Zvornik 1
Slavija - Olimpic 1
Zeljeznicar - Široki Brijeg 2
Tesko za prognozirati jer je sve moguce u utakmicama u BL, Mostaru, Sarajevu a i Bijeljini jer se sastaju 2 zdrava tima kojih bi se i najjaci trebali pripaziti.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ako nista meni je drago da je ova bolest od koje je Sarajevo dugo bolovalo sada presla na Slobodu, a to je ova prica "divovi, dvije ekipe, setanje ligom, +10 bodova, sva utakmica 10.000, avioni-milioni-kamioni...itd." qurcenje na sav glas a na kraju jedva se nesto ostvari ili osvoji.
Pogotov oni jer nakon rata i ispadanja prvi put da su nesto uradili a ponsaju se kao da se svake godine bore za titulu, moje misljnje je da doziviti zestoko spustanje od strane drugih timova.
Mozda sad izbore europu tj. EL pa cemo ih vidjeti kad se sjetim kad su iz lige federacije pricali kako se Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki brukaju po euoropi a oni sila nebeska tuđom krivicom u nizi rang otisli.
Pogotov oni jer nakon rata i ispadanja prvi put da su nesto uradili a ponsaju se kao da se svake godine bore za titulu, moje misljnje je da doziviti zestoko spustanje od strane drugih timova.
Mozda sad izbore europu tj. EL pa cemo ih vidjeti kad se sjetim kad su iz lige federacije pricali kako se Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Siroki brukaju po euoropi a oni sila nebeska tuđom krivicom u nizi rang otisli.
Mi smo Fukare, to su navijaci Jedinstva.Rikardo je napisao/la:a oni sila nebeska tuđom krivicom u nizi rang otisli.
Nad tobom sunce najljepše sja
Mene zanima hoćete li mijenjati naziv grupe? Očito je da više niste fukare.
Sad imate keš - zovite se Rasipnici. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:Mene zanima hoćete li mijenjati naziv grupe? Očito je da više niste fukare.Sad imate keš - zovite se Rasipnici.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Milioneri 1987High je napisao/la:Mene zanima hoćete li mijenjati naziv grupe? Očito je da više niste fukare.Sad imate keš - zovite se Rasipnici.

A generalno u Tuzli čini mi se situacija nikad gora

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
u planu nam je i to al cekamo da vi napravite prvi korak...iz hordi zla u mijanmarske merhametlijeHigh je napisao/la:Mene zanima hoćete li mijenjati naziv grupe? Očito je da više niste fukare.Sad imate keš - zovite se Rasipnici.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Zrinjski-Sarajevo Jako borbena i neizvjesna utakmicamislim da ce biti dosta golova pa recimo da zavrsi 2:2
Borac-Sloboda Ovo je Borcu jedna od presudnih utakmica pa ce mozda ici i malo jace u duele,Sloboda dobra i vjerujem na kraju podjela bodova 1:1
Celik-Travnik Celik je u problemima isto kao i mi za razliku od nas imaju puno jaci tim.Ni travnik nije za odbaciti,i posto im gori pod nogama mogli bi doci do povoljnog rezultata recimo da zavrsi 0:0
Vitez-Velez Vitez ce zapeti svim silama da nas dobije jer su u jako opasnoj zoni,kvalitetniji su trenutno i vjerovatno ce dobiti,a mi ce mo forsirati mladju raju u timu kako bi vidjeli ko moze ostati u rosteru za iducu sezonu kad ce mo se probati vratiti ponovo u PL, prognoza 0:0 (navijacki) vjerovatno 2:0
Radnik-Mladost Mladost mi je najsimpaticnija ekipa u PL i veoma draga,nesto mi govori instikt da ce iznenaditi Radnika prognoza 0:1
Slavija-Olimpic Mislim da je Olimpic jaci a vise im gori pod nogama nego Slaviji,mogli bi dobiti ovu tekmu prognoza 1:2
Zeljeznicar-Siroki Zeljo se strasno pojaco kao nikad do sada,mozda imaju najjaci roster u PL,ali mislim da nisu imali dovoljno vremena da to sve uigraju dobro,tako da bi ekipa Sirokog koja nije mjenjala roster i dugo igraju zajedno mogla iznenaditi Zelju tako da bi moglo biti recimo 1:2 ili 2:2
Borac-Sloboda Ovo je Borcu jedna od presudnih utakmica pa ce mozda ici i malo jace u duele,Sloboda dobra i vjerujem na kraju podjela bodova 1:1
Celik-Travnik Celik je u problemima isto kao i mi za razliku od nas imaju puno jaci tim.Ni travnik nije za odbaciti,i posto im gori pod nogama mogli bi doci do povoljnog rezultata recimo da zavrsi 0:0
Vitez-Velez Vitez ce zapeti svim silama da nas dobije jer su u jako opasnoj zoni,kvalitetniji su trenutno i vjerovatno ce dobiti,a mi ce mo forsirati mladju raju u timu kako bi vidjeli ko moze ostati u rosteru za iducu sezonu kad ce mo se probati vratiti ponovo u PL, prognoza 0:0 (navijacki) vjerovatno 2:0
Radnik-Mladost Mladost mi je najsimpaticnija ekipa u PL i veoma draga,nesto mi govori instikt da ce iznenaditi Radnika prognoza 0:1
Slavija-Olimpic Mislim da je Olimpic jaci a vise im gori pod nogama nego Slaviji,mogli bi dobiti ovu tekmu prognoza 1:2
Zeljeznicar-Siroki Zeljo se strasno pojaco kao nikad do sada,mozda imaju najjaci roster u PL,ali mislim da nisu imali dovoljno vremena da to sve uigraju dobro,tako da bi ekipa Sirokog koja nije mjenjala roster i dugo igraju zajedno mogla iznenaditi Zelju tako da bi moglo biti recimo 1:2 ili 2:2
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Zrinjski-Sarajevo: 1
Borac-Sloboda: 2
Čelik-Travnik: 1
Vitez-Velež: 1
Radnik-Mladost: X
Slavija-Olimpic: 2
Željezničar-Široki: X
Borac-Sloboda: 2
Čelik-Travnik: 1
Vitez-Velež: 1
Radnik-Mladost: X
Slavija-Olimpic: 2
Željezničar-Široki: X
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Zrinjski-SARAJEVO X
Borac-sloboda 1(ko kuca)
Celik-Travnik 1
Vitez-Velez 1
Radnik- Mladost 1x
Slavija - Olimpic 1x
Seljo -ubice x2
Borac-sloboda 1(ko kuca)
Celik-Travnik 1
Vitez-Velez 1
Radnik- Mladost 1x
Slavija - Olimpic 1x
Seljo -ubice x2
Zeljo- Siroki 1-0 ili 1-1
Zrinjski -Sarajevo 2-1 ili 0-1
Slavija-Olimpic 1-1 ili 0-1 (cuo sam da ce pare od ulaznica ove tekme ici za pomoc, svaka cast za to)
Celik-Travnik 1
Borac - Sloboda 0-2
Radnik- Mladost 1x
Vitez- Velez 2
Zrinjski -Sarajevo 2-1 ili 0-1
Slavija-Olimpic 1-1 ili 0-1 (cuo sam da ce pare od ulaznica ove tekme ici za pomoc, svaka cast za to)
Celik-Travnik 1
Borac - Sloboda 0-2
Radnik- Mladost 1x
Vitez- Velez 2
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Zrinjski-Sarajevo 1
Borac-Sloboda 1
Celik-Travnik 1
Vitez-Velez 1
Radnik-Mladost x
Slavija-Olimpic 2
Zeljeznicar-Siroki 1
Borac-Sloboda 1
Celik-Travnik 1
Vitez-Velez 1
Radnik-Mladost x
Slavija-Olimpic 2
Zeljeznicar-Siroki 1
-
- Kontakt:
Ocekujem punije stadione, vece htijenje igraca, malo vise golova od prosjeka i to je to.
- Evolve
- Kontakt:
To to pametnjakovicu, bravo majstore s**** ti se na pamet takvuvisokohz je napisao/la: Seljo -ubice x2
NK Široki Brijeg
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Strasno je pametan. On prognozira da Siroki ne gubi nigdje. To je fantasticno i za jednog bordo prijatelja. Uvijek je Vosoko bilo izrazito intelektualno visoko, piramide, sim tam...Evolve je napisao/la:To to pametnjakovicu, bravo majstore s**** ti se na pamet takvuvisokohz je napisao/la: Seljo -ubice x2
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
jest vala nije treb'o pisati seljo, vec zeljo, al' hajd omaklo mu se...Evolve je napisao/la:To to pametnjakovicu, bravo majstore s**** ti se na pamet takvuvisokohz je napisao/la: Seljo -ubice x2
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 17 gostiju.