FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 25 feb 2016, 22:29

Mogu se insajderi pravdati kolko hoće ,ja im ne vjerujem ništa i molio bi da više ne govore "informacije"da raja ne cirkuza sa nama.
Kramar ako bude spreman počinje utakmicu sa Barbaricem ,velike su šanse za to ,pise u Avazu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 feb 2016, 22:37

A imamo Kovacevica i Mihojevica na klupi..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 feb 2016, 22:40

...............
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 23 mar 2016, 09:19, ukupno mijenjano 1 put.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 25 feb 2016, 22:42

Ma Kova ne smije na klupu. Napusi se i ti qrca Jesicu ako je ovo istina :guz:
ZZ

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 25 feb 2016, 22:57

Jako mi se sviđa što nas mnogi ne shvataju ozbiljno. Pored konkurenata, velika doza straha i nesigurnosti može se vidjeti i u očima naših navijača. Ne znamo koji su dometi ove ekipe i koje su stvarne mogučnosti. Mnogo toga će nam biti jasnije u nedjelju. Mišljenja sam da smo jači u igračkom smislu za 30% u odnosu na prvi dio sezone.. Odstranili smo bolesno tkivo koje je narušilo harmoniju cijele ekipe. Doveli smo autoritativnog stručnjaka sa velikim iskustvom i uspješno odradili pripreme. Dovedeni su igrači koji će uvjeren sam u to, unaprijediti našu igru i dati svoj doprinos u ostvarenju ciljeva. Poluvremena protiv Maribora, Astane, pa i Kairata su još jedan razlog da vjerujem u pobjedu i nadam se punom plijenu iz Mostara.

Hajmo biti pozitivni (Muhamed Konjić) . Usitnilo je, nedjelja samo što nije ...

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 25 feb 2016, 23:06

svarakindolac, stipu levata,,,

poslao sam mail nasima da Kadusicu sto prije ponude revidirani bolji ugovor,,,
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 25 feb 2016, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 25 feb 2016, 23:06

svarakindolac, stipu levata,,,

poslao sam mail nasima da Kadusicu sto prije ponude revidiranu bolji ugovor,,,

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 25 feb 2016, 23:07

ovaj sukob insidera je prava pop corn poslastica[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 feb 2016, 23:11

Abdulah Sidran je jednom rekao: "U Sarajevu kad živiš, previše vremena potrošiš. Dok tamo, dok ovamo prođe jutro. Dok ovo, dok ono ode dan. Jeste doduše, sve to bude među ljudima. I bude, uglavnom, lijepa priča. Život je kratak za Sarajevo."

Eto tako i ova naša pauza, dok tamo, dok vamo, prođe novembar i decembar. Dok ovo dok ono prođoše i januar i februar, sve smo to fino proveli ovdje među ljudima. Analizirali, prognozirali, hvalili i kritikovali. Na početku smo mislili da nikad neće proći ali evo približio se kraj.

O igračima koji su došli je u ovom trenutku nezahvalno govoriti, jedino sa sigurnošću možemo reči da je Harba pojačanje a ostali treba da se dokažu. Deni je bio dobar u prošlom klubu ali neke druge stvari su ga malo izbacile iz kolosijeka. Brazilski dvojac ima impresivnu statistiku ali u tamo nekoj azijskoj ligi. Kramar je priča za sebe, ali s obzirom da je već na tapeti "analitičkog istoka" definitivno mu neće biti lako pokazati svoje umijeće. Većina je već zaključila da ga nema ali sačekajmo još malo. Krajišnik je mlad igrač i igrač na kojeg ću konkretno ja najveću pažnju obraćati u proljetnom dijelu. Interesantan je, ima ono nešto, samo je bitno da dobro radi i da sluša.
Od onih 17 koji su otišli, računajući i posudbe, najviše mi je žao Rikija i Nemanje. Nekako sam imao osjećaj da su oni naša budućnost samo im treba dati priliku i malo istrpiti njihove početke, s obzirom da mi ne možemo da čekamo i ne trpimo greške mladih igrača onda...

U nedjelju nas očekuje teško gostovanje, gostovanje konkurentu za vrh tabele koji ima pet bodova prednosti i u ovom trenutku bolji međusobni skor. Sve to treba uzeti u obzi i s tim putovati dole. Da hi poštujem kao sportskog protivnika to da, ali da ih se nešto bojim ne. Kvalitetni jesu, čvrsti u odbrani, kompaktni u sredini... Ali ko smo to mi? Drugoligaš? Mi smo aktuelni prvak i idalje smo u utrci da isti epitet nosimo i narednu godinu dana. Ne idemo dole s bjelom zastavicom, kao što nismo išli ni u Norvešku, Grčku, Njemačku ili Poljsku.
Neće biti ni malo lako, i niko ne može obećati pobjedu dole ali moramo napraviti sve da se vratimo zadovoljni preko Ivana.

Veliki hendikep za nas će biti izostanak Harisa, jer je i na pripremama pokazao da ni malo nije odstupio od onog puta kojim je išao jesenas. Ali se nadam da će stručni štab naći najbolje riješenje za to. Što se tiče ostalih pozicija i igrača koji će nastupiti se manje više zna, mogli smo to uvijedjeti na pripremama. Lično meni je malo žao što će vjerovatno doći do smijene na golu, jer se Pavlović pokazao boljim od Emira, ali i neka će jer to samo može pomoći Emiru da shvati da mora još neke stvari popraviti. Kako god pogledam sredina opet nije po mom nekom ukusu, ali vjerovatno će je dole činiti Rustemović i Emerson. Prvi sklon banalnim greškama, ali velika radilica (trčkalica), i ovaj drugi sa jednim upitnikom još uvijek. Ali se na pripremama moglo primjetiti da ima ono "brazilsko znanje o fudbalu", međutim... Nadam se da će stoperski par činiti Kovačević i Barbarić bez obzira što je ovaj drugi pravi neke greške koje ne bi smio. Napad bez Benke u Mostaru nije napad i utakmice bez njega na terenu nije utakmica. Ako ništa da bude iskra koja će paliti publiku da stvara negativni pritisak na svoje igrače.

Pobjeda dole nas vraća u borbu za vrh, i možda pobjedom gdje bi zabili dva gola ističe nas kao glavnog konkurenta za titulu pošto su se oni koji su to bili okrenuli drugim takmičenjima. Remi (vidi pod naredno).
Poraz na definitivno izbacuje iz utrke i to ne smijemo kriti. Naravno da ništa nije gotovo ni nakon te utakmice jer je naša liga nepredvidiva, ali šanse za naslovom prvaka bi bile manje od 10%. S eventualnim porazom nije kraj svijeta i time se ne završava liga, skupiti snagu, preboliti to i krenuti dalje već od ponedjeljka. Mnogo je iskušenja pred nama.

Nek nam je sretan nastavak prvenstva, bodrimo klub i nadajmo se najboljem.

Ugodnu noć, i veseo predstojeći vikend.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 25 feb 2016, 23:27

Jel ima neko informaciju za nedjelju, hoce li se moci sa autima u Mostar ili samo organizovano s busevima?
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 feb 2016, 23:29

Samo busevi , i da abd svi u mostar ! :cool:
04.10.2009 !!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 25 feb 2016, 23:39

E nemogu da vjerujem da se nije mogao naci vezni da zamjeni Obija,ako se ikako trazio,prosto nemoguce :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 feb 2016, 00:03

[youtube][/youtube]
Hajde majstore jedini, ponovi ovo :bih: :bih: :bih:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 26 feb 2016, 00:09

kod nas on ovakve povratne lopte nabija preko tribine, i to je jedan od pokazatelja koliko je teze igrati za Sarajevo nego neke druge klubove, jednostavno moras znati da se nosis sa tim pritiskom ili ces propasti
Pyro is not a crime !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 feb 2016, 00:15

Sto se mene tice nek zabije za pobjedu u Mostaru jedan ovakav i ne mora vise minute u Sarajevu odigrati.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 feb 2016, 00:36

MosaaRajvosa je napisao/la:Jel ima neko informaciju za nedjelju, hoce li se moci sa autima u Mostar ili samo organizovano s busevima?
Ma prebacis se autom do Mostara i uzmes taxi do stadiona pod BB, ja sam tako sa rajom do sada ulazio, a i ovaj put cemo, bez problema, jer smo malo stariji pa nam se ne pegla po busu :D

recepivedik
Kontakt:

Post Postao/la recepivedik » 26 feb 2016, 01:07

hilmo je napisao/la:Abdulah Sidran je jednom rekao: "U Sarajevu kad živiš, previše vremena potrošiš. Dok tamo, dok ovamo prođe jutro. Dok ovo, dok ono ode dan. Jeste doduše, sve to bude među ljudima. I bude, uglavnom, lijepa priča. Život je kratak za Sarajevo."

Eto tako i ova naša pauza, dok tamo, dok vamo, prođe novembar i decembar. Dok ovo dok ono prođoše i januar i februar, sve smo to fino proveli ovdje među ljudima. Analizirali, prognozirali, hvalili i kritikovali. Na početku smo mislili da nikad neće proći ali evo približio se kraj.

O igračima koji su došli je u ovom trenutku nezahvalno govoriti, jedino sa sigurnošću možemo reči da je Harba pojačanje a ostali treba da se dokažu. Deni je bio dobar u prošlom klubu ali neke druge stvari su ga malo izbacile iz kolosijeka. Brazilski dvojac ima impresivnu statistiku ali u tamo nekoj azijskoj ligi. Kramar je priča za sebe, ali s obzirom da je već na tapeti "analitičkog istoka" definitivno mu neće biti lako pokazati svoje umijeće. Većina je već zaključila da ga nema ali sačekajmo još malo. Krajišnik je mlad igrač i igrač na kojeg ću konkretno ja najveću pažnju obraćati u proljetnom dijelu. Interesantan je, ima ono nešto, samo je bitno da dobro radi i da sluša.
Od onih 17 koji su otišli, računajući i posudbe, najviše mi je žao Rikija i Nemanje. Nekako sam imao osjećaj da su oni naša budućnost samo im treba dati priliku i malo istrpiti njihove početke, s obzirom da mi ne možemo da čekamo i ne trpimo greške mladih igrača onda...

U nedjelju nas očekuje teško gostovanje, gostovanje konkurentu za vrh tabele koji ima pet bodova prednosti i u ovom trenutku bolji međusobni skor. Sve to treba uzeti u obzi i s tim putovati dole. Da hi poštujem kao sportskog protivnika to da, ali da ih se nešto bojim ne. Kvalitetni jesu, čvrsti u odbrani, kompaktni u sredini... Ali ko smo to mi? Drugoligaš? Mi smo aktuelni prvak i idalje smo u utrci da isti epitet nosimo i narednu godinu dana. Ne idemo dole s bjelom zastavicom, kao što nismo išli ni u Norvešku, Grčku, Njemačku ili Poljsku.
Neće biti ni malo lako, i niko ne može obećati pobjedu dole ali moramo napraviti sve da se vratimo zadovoljni preko Ivana.

Veliki hendikep za nas će biti izostanak Harisa, jer je i na pripremama pokazao da ni malo nije odstupio od onog puta kojim je išao jesenas. Ali se nadam da će stručni štab naći najbolje riješenje za to. Što se tiče ostalih pozicija i igrača koji će nastupiti se manje više zna, mogli smo to uvijedjeti na pripremama. Lično meni je malo žao što će vjerovatno doći do smijene na golu, jer se Pavlović pokazao boljim od Emira, ali i neka će jer to samo može pomoći Emiru da shvati da mora još neke stvari popraviti. Kako god pogledam sredina opet nije po mom nekom ukusu, ali vjerovatno će je dole činiti Rustemović i Emerson. Prvi sklon banalnim greškama, ali velika radilica (trčkalica), i ovaj drugi sa jednim upitnikom još uvijek. Ali se na pripremama moglo primjetiti da ima ono "brazilsko znanje o fudbalu", međutim... Nadam se da će stoperski par činiti Kovačević i Barbarić bez obzira što je ovaj drugi pravi neke greške koje ne bi smio. Napad bez Benke u Mostaru nije napad i utakmice bez njega na terenu nije utakmica. Ako ništa da bude iskra koja će paliti publiku da stvara negativni pritisak na svoje igrače.

Pobjeda dole nas vraća u borbu za vrh, i možda pobjedom gdje bi zabili dva gola ističe nas kao glavnog konkurenta za titulu pošto su se oni koji su to bili okrenuli drugim takmičenjima. Remi (vidi pod naredno).
Poraz na definitivno izbacuje iz utrke i to ne smijemo kriti. Naravno da ništa nije gotovo ni nakon te utakmice jer je naša liga nepredvidiva, ali šanse za naslovom prvaka bi bile manje od 10%. S eventualnim porazom nije kraj svijeta i time se ne završava liga, skupiti snagu, preboliti to i krenuti dalje već od ponedjeljka. Mnogo je iskušenja pred nama.

Nek nam je sretan nastavak prvenstva, bodrimo klub i nadajmo se najboljem.

Ugodnu noć, i veseo predstojeći vikend.
dobro rečeno, slažem se u svim segmentim osim toga da nas poraz izbacuje iz igre, 11 kola je mnogo, i ne trebamo moral svesti na nulu i ako se desi taj poraz o kojem na kraju krajeva ne trebamo pričati, k'o što reče ješić, ko razmišlja o neuspjehu, doživit će ga!

dodao bih jednu stvar, iskreno se nadam našoj pobjedi, u najmanju ruku remiju i ješićevu pobjedu taktikom, jer zrinjskog na ruku idu mnoge stvari, a nama jedna, podcijenili su aktuelnog prvaka!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 26 feb 2016, 07:41

Što se ne organizujemo da danas odemo na trening da damo podršku,jer sutra idu u karantin.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 feb 2016, 08:03

Niposto, nemaju sta navijaci raditi na treningu.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 26 feb 2016, 08:19

Upravu si uvijek kad smo davali podršku pred utakmicu,izgubili smo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, Tatamata1946 i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []