FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 25 feb 2016, 23:06

ja još uvijek ne mogu da vjerujem, @klasik je upravu..
tuga nevjerovatna :(
#Ynwa

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 25 feb 2016, 23:11

Pocivaj u miru andjele :cry:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2016, 23:18

Dobro je da Sloboda nije pod imperativom pobjede u Banja Luci.Borac je taj koji mora vjerovati u nemoguće,u opstanak.Sastav nove Uprave Borca mi išareti da će oni polako pripremati javnost na ispadanje.Teško da će Vitez i Slavija ispustiti prednost u odnosu na Borac i Olimpic.Oni su doveli čak 9 igrača, stranaca.U zapisniku ih može biti samo 6.Dakle 3 će biti na tribinama.Igrači koji su dovedeni uglavnom iz Srbije vjerovatno su dobri trkači.Ipak to nije dovoljno da se ravnopravno uhvate u koštac sa nama.Nije mi drago što je Borac u ovako lošoj situaciji ali naše im suze ne mogu pomoći.
Borac je u proljeće 2012 hladno "mlatno" Slobodu u Tuzli bez ikakvih obzira.Nisu nas dakle" zadužili".
Ma šta pokušavao Tomislav Ćuić, teško da će moći donijeti korist Borcu.Očekujem koševski scenario.Udaranje,i sudijsku prednost nakon toga.Ono što bi bilo razočarenje je da se Slobodini igrači uplaše i stanu.Ovo je utakmica koju ne smijemo otezati i gledati u sat.Ona se mora riješiti u prvom poluvremenu pravljenjem nedostižne razlike.Baš koristeći stihijske napade Borca.Nakon našeg ev. vodstva njihovi navijači postaće naš saveznik.Oni će kritikovati i igrače i Upravu.Po tom modelu možemo pobijediti.Nikako ne igrati kao protiv Mladosti,Drine pa i selje .Ako "mlohavo" počnemo utakmicu i primimo gol,bit će mučenje po teškom, raskvašenom terenu, koji će biti sve teži i teži.Tehnički smo daleko ispred njih i to se mora viditi od prve lopte.Vjerujem da će Predsjednik posebno premirati igrače . Vjerujem da je Zeba potisnuo Kazahstance u svojim emocijama.
Da ne gnjavim više, uvjeren sam u pobjedu i tri boda koji će otškrinuti "vrata raja".Sretno Slobodaši.
Ja volim FK Tuzla City

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 25 feb 2016, 23:23

sloboda72 je napisao/la:Dobro je da Sloboda nije pod imperativom pobjede u Banja Luci.Borac je taj koji mora vjerovati u nemoguće,u opstanak.Sastav nove Uprave Borca mi išareti da će oni polako pripremati javnost na ispadanje.Teško da će Vitez i Slavija ispustiti prednost u odnosu na Borac i Olimpic.Oni su doveli čak 9 igrača, stranaca.U zapisniku ih može biti samo 6.Dakle 3 će biti na tribinama.Igrači koji su dovedeni uglavnom iz Srbije vjerovatno su dobri trkači.Ipak to nije dovoljno da se ravnopravno uhvate u koštac sa nama.Nije mi drago što je Borac u ovako lošoj situaciji ali naše im suze ne mogu pomoći.
Borac je u proljeće 2012 hladno "mlatno" Slobodu u Tuzli bez ikakvih obzira.Nisu nas dakle" zadužili".
Ma šta pokušavao Tomislav Ćuić, teško da će moći donijeti korist Borcu.Očekujem koševski scenario.Udaranje,i sudijsku prednost nakon toga.Ono što bi bilo razočarenje je da se Slobodini igrači uplaše i stanu.Ovo je utakmica koju ne smijemo otezati i gledati u sat.Ona se mora riješiti u prvom poluvremenu pravljenjem nedostižne razlike.Baš koristeći stihijske napade Borca.Nakon našeg ev. vodstva njihovi navijači postaće naš saveznik.Oni će kritikovati i igrače i Upravu.Po tom modelu možemo pobijediti.Nikako ne igrati kao protiv Mladosti,Drine pa i selje .Ako "mlohavo" počnemo utakmicu i primimo gol,bit će mučenje po teškom, raskvašenom terenu, koji će biti sve teži i teži.Tehnički smo daleko ispred njih i to se mora viditi od prve lopte.Vjerujem da će Predsjednik posebno premirati igrače . Vjerujem da je Zeba potisnuo Kazahstance u svojim emocijama.
Da ne gnjavim više, uvjeren sam u pobjedu i tri boda koji će otškrinuti "vrata raja".Sretno Slobodaši.
:clap:
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 feb 2016, 23:26

sloboda72 je napisao/la:Dobro je da Sloboda nije pod imperativom pobjede u Banja Luci.Borac je taj koji mora vjerovati u nemoguće,u opstanak.Sastav nove Uprave Borca mi išareti da će oni polako pripremati javnost na ispadanje.Teško da će Vitez i Slavija ispustiti prednost u odnosu na Borac i Olimpic.Oni su doveli čak 9 igrača, stranaca.U zapisniku ih može biti samo 6.Dakle 3 će biti na tribinama.Igrači koji su dovedeni uglavnom iz Srbije vjerovatno su dobri trkači.Ipak to nije dovoljno da se ravnopravno uhvate u koštac sa nama.Nije mi drago što je Borac u ovako lošoj situaciji ali naše im suze ne mogu pomoći.
nekad bas kenjaris al stari za ovoooooooooooooo :clap: :clap: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2016, 23:28

harry_90 je napisao/la:Tesko sam primio ovu vijest,jer znam koliko se grad digao da joh pomogne,trebao je i taj koncert da bude,ali etoo..nazalost i nena joj je preminula prosle sedmice..
Je li to unuka od Avde Subašića iz Kojšina.U njega je supruga skoro umrla.On je stari , veliki Slobodaš.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 feb 2016, 23:30

Biti ce tesko i tvrdo sigurno po mebi. Ovako na papiru imaju dobar roster, samo to treba neko znati posloziti i iskoristiti igrace na najbolji nacin.
A isto tako ovo je ipak Bosna, kakve god da su ekipe domacinska je atmosfera uvijek. Tesko je dobiti i duplo slabiju ekipu od sebe u gostima sto smo vidjeli na primjerima Prijedora i Drine.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 25 feb 2016, 23:32

Ja mislim da neće Borac smjet igrat bilo kakav visok presing ,pogotovo u prvom poluvremenu, znaju oni kolko su ranjivi ako im se zavuče neko iza leđa odbrane. Ali ni mi nećemo navalit bezglavo, to je sto posto. Biće to bitka na sredini terena, sudija će sjeckat u njihovu korist, al ako budemo pametni tri prave akcije će bit dosta za pobjedu. Nadam se samo da smo poradili na prekidima u našem šesnaestercu.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 25 feb 2016, 23:35

tuzlak1987 je napisao/la:Biti ce tesko i tvrdo sigurno po mebi. Ovako na papiru imaju dobar roster, samo to treba neko znati posloziti i iskoristiti igrace na najbolji nacin.
A isto tako ovo je ipak Bosna, kakve god da su ekipe domacinska je atmosfera uvijek. Tesko je dobiti i duplo slabiju ekipu od sebe u gostima sto smo vidjeli na primjerima Prijedora i Drine.
Da i Prijedor,tačno.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 feb 2016, 23:35

ma biti ce jako tesko, nadajmo se pobjedi

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 feb 2016, 23:36

Chinaglia je napisao/la:ma biti ce jako tesko, nadajmo se pobjedi
Ti veceras slavis prolazak Lazia u naredni krug Evropske lige, boli tebe briga :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 feb 2016, 23:38

fukara87 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ma biti ce jako tesko, nadajmo se pobjedi
Ti veceras slavis prolazak Lazia u naredni krug Evropske lige, boli tebe briga :D
ne slavim, ne zanima me to smece od takmicenja, a sezona je odavno propala, tako da mi svejedno

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 feb 2016, 00:05

[youtube][/youtube]
Najezi se...

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 feb 2016, 00:07

ovo je originalni video, vrhunski urađen :tokralju:

[youtube][/youtube]

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 26 feb 2016, 00:10

DoeTz je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Najezi se...
:tokralju:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 feb 2016, 00:15

Libo me tuki koji je originalni video.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 26 feb 2016, 00:20

Chinaglia je napisao/la:ovo je originalni video, vrhunski urađen :tokralju:

[youtube][/youtube]
:nene: :nene:

valjda su navijaci liverpoola ovo prvi uradili

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 feb 2016, 00:23

Sloboda1919 je napisao/la:
[youtube][/youtube]

koji navijači Liverpoola, ovi s balkana ili ..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 feb 2016, 00:30

eo sad dobijam dojavu da su popunjena jos 3 busa i javili su se vozaci za jos 6 dodatnih kombija...znaci sad je ukupno 9 buseva i 18 kombija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 26 feb 2016, 00:32

Chinaglia je napisao/la:
Sloboda1919 je napisao/la:
[youtube][/youtube]

koji navijači Liverpoola, ovi s balkana ili ..
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.