Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la tajger » 25 feb 2016, 23:08

Lingard pogubljen,da nije bilo malog Varele desna strana ne bi ni postojala,ovo sto je Depay radio vcr nije nikakvo cudo,ovo se od njega ocekuje ne da se pogubimo kad ovako igra vec da nam bude cudo kad to neuradi,sve u svemu djeca cista 10

Elangelito7
Kontakt:

Post Postao/la Elangelito7 » 25 feb 2016, 23:09

Raja nisam imao vremena da pregledam utakmicu. Da li neko ima neki link il nesto da pogledam
Hvala

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 25 feb 2016, 23:10

Elangelito7 je napisao/la:Raja nisam imao vremena da pregledam utakmicu. Da li neko ima neki link il nesto da pogledam
Hvala

http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... l-match/#3

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 25 feb 2016, 23:11

Elangelito7 je napisao/la:Raja nisam imao vremena da pregledam utakmicu. Da li neko ima neki link il nesto da pogledam
Hvala

Za nekih sat sat i po poglwdaj na livefootballvideo.com i tu imas komplet tekme
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 25 feb 2016, 23:18

Baader je napisao/la:Ova ekipica koja ostavlja ove paćenićke komentare ovdje je i upravo to: paćenićka.
Krenuh da pišem malo detaljniju analizu večerašnje utakmice i rekoh hajd da pređem komentare prvo.

Trenutno imam živaca samo da napišem kratku analizu kolega forumaša:

Večeras su me ovi "fanovi" Uniteda više razočarali nego Gaal, Gaalove bilješke i Gaalovi fitness treneri skupa. Najgori forumaš: tajger, ubjedljivo. Jeste li vi možda gledali United? U sezoni 2002-2004? U sezoni 2008/09? 2010/11? Jeste li zapravo ikad pratili United?

Kad se sjetim prošle i pretprošle godine kako sam uživao čitajući ovaj podforum. A sada se sve svelo na dva forumaša - tebe isključujem jer više ne pišeš :P

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 25 feb 2016, 23:21

UnitedWA je napisao/la:Bravo mali, završnica je extra ali ima i dobru kontrolu lopte. Ko je zaslužan da se on ubaci, glavonja ili Butt?
Drug jesi li ti možda ikad čuo za čovjeka koji se odaziva na ime Warren Joyce?

Bosnjanin
Kontakt:

Post Postao/la Bosnjanin » 25 feb 2016, 23:24

Asteriks je napisao/la:Ne mozes graditi ocekivanja na visini transfera, pogotov kada je u pitanju igrac od 21 godinu (toliko imao kada je dosao).

Nije to nesprema, nego psihicki pad uzrokovan tretmanom od strane Gaala. Kada je citava ekipa bila u kanalu, neki su imali stit a neki ne.

Ovakve igrace, taman da platis 70m moras dozirati, a znamo da pomenuti nije doziran na pravi nacin.

Krilo naprosto trebas istrpiti jer ista zive od slobode. Gaal je tek nedavno izjavio da je timu dopustio vise od te pomenute slobode itd.
Potpisujem !

Mislim da mnogi nisu svjesni o kakvom potencijalu se radi, decko ima svojih bubica ali sa pravim mentorom i adekvatnim tretmanom u ovim prelomnim godinama on moze izrasti u svjetsku klasu. Vecerasnja partija je samo eho onoga sto bi mogao ciniti na mnogo vecem nivou. Ugl treba momka pustiti na miru, dati mu malo vremena i vjerovati da ce van Galov nasljednik pronaci formulu za eksploatisanje tog obimnog talenta..

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 25 feb 2016, 23:26

Septerra je napisao/la:
Baader je napisao/la:Ova ekipica koja ostavlja ove paćenićke komentare ovdje je i upravo to: paćenićka.
Krenuh da pišem malo detaljniju analizu večerašnje utakmice i rekoh hajd da pređem komentare prvo.

Večeras su me ovi "fanovi" Uniteda više razočarali nego Gaal, Gaalove bilješke i Gaalovi fitness treneri skupa. Najgori forumaš: tajger, ubjedljivo. Jeste li vi možda gledali United? U sezoni 2002-2004? U sezoni 2008/09? 2010/11? Jeste li zapravo ikad pratili United?

Kad se sjetim prošle i pretprošle godine kako sam uživao čitajući ovaj podforum. A sada se sve svelo na dva forumaša - tebe isključujem jer više ne pišeš :P

Ma razmažena ekipica, vrtićkih manira. Pljuvanje, pa naredno kolo dizanje u zvijezde, pa opet pljuvanje. Ono, nedosljednost totalna. Niti znaju šta hoće, niti šta gledaju, samo daj daj daj daj svega, daj odmah, daj ...

Većina vjerovatno počela pratiti United za vrijeme Ronalda, pa ih i to razmazilo.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 25 feb 2016, 23:28

Septerra je napisao/la:

:D :D :D :D haj hvala rodjo

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 25 feb 2016, 23:31

Asteriks je napisao/la:
Postujem da ima dosta LVG-ovog preseravanja koje ubija, ali momak je jedan dio sezone bio zesce smece. Od toga koliko se bio ubucio, do toga da mu se nije dalo potrcati za loptom. Neodrzavanje forme i "I don't care attitude" je nesto sto mu trener sigurno nije dao kao zadatak. Ovo je puno bolje, pogotovo mi se dopao njegov voljni momenat veceras. Talent nikada nije bio sporan

Kada je kurcobolja u pitanju, onda tesko ko te moze natjerati da zablistas (naravno treba biti oprezan sa ovim izrazom) pogotov u ovom sivilu te situaciji gdje si na pragu ispada nakon sto protivnik vodi.

Ni sama forma ne dolazi preko noci, nego rijeci podrske (vjerovatno od strane Giggsa, posto je i sam dobio vise slobode na treninzima).

Ovoj ekipi fali ono - izadjite i zaebajite se. Sve je u strogo taktickim okovima, a od te filozofija rijetko ko razumi sto. Depay je preko noci od potrosaca lopti spao na nizerazrednog igraca, a to samo moze biti do glave. ;)

@Asteriks, upravo je kod njega glava i najveći problem, no nadam se da će ova predstava dati onaj lijepi podstrek da se krene dalje. Bez obzira što je prva sezona, opet nam je ostao dužan. Ipak nije on doveden da bude Mr. Average. Takve za par milki dobijš iz Championshipa. Doduše, istini za volju, manje više niko nije ni ispunio prilična očekivanja koja smo imali prije sezone. Nadam se samo da ova utakmica nije onako samo jedan bljesak, kakvih smo imali, nego možda znak boljih dana pred ovom napaćenom ekipom

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 25 feb 2016, 23:32

Septerra je napisao/la:
UnitedWA je napisao/la:Bravo mali, završnica je extra ali ima i dobru kontrolu lopte. Ko je zaslužan da se on ubaci, glavonja ili Butt?
Ne pratim toliko mlade i ko ih vodi, ali ovo sam pročitao ''Butt was in charge of the Under-19 side that beat PSV in the UEFA Youth League and was impressed by Rashford's performance in that game'' stoga smatram da je moje pitanje na mjestu.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 25 feb 2016, 23:38

Večerašnja predstava je - kad se mjeri s onim što imamo danas - najsličnija onoj koju igra u-21 selekcija, posebno u vrijeme kad su Lingard, Ado i Pereira orgijali po protivničkoj polovini terena. Još bolja usporedba - najsličnija onoj tipičnoj Unitedovskoj igri na koju smo navikli u koju sada više nosimo u podsvijesti nego svijesti (hvala Moyes i Gaal!).

Jako požrtvovana i dinamična, tempom nabijena tekma pune utilizacije bekova, pressinga, brze igre preko krila i osvajanja lopti.

Malo su ovi stariji podbacili (u prvom poluvremenu) ali se to ispravilo kasnije (Carrick, Blind, Mata, Lingard)

Pohvale zaslužuju sljedeći igrači:

Riley konstantno igra dobro (u u-21 selekciji) i prenio je formu na seniorski nivo. Večeras u rangu Camerona. Ali VARELA - po meni do 85. minute totalni MOTM. Šta je momak radio to je za nepovjerovati. Utakmica karijere nedvojbeno. Kapa dole majstore :salut: .

Morgan - sijekao, oduzimao, osvajao prostor, dodoavao, kreirao... Jedan od top 3 igrača večeras. Herrera i Mata (u drugom poluvremenu) na visini zadatka.

Rashford - da je momak naš najveći talenat u napadu dokazuje činjenica da je u debi sezoni za u-21 izborio mjesto uz Wilsona i Fletchera. Obojica poslani na posudbe da bi se njemu dala šansa i nije zakazao. Najbolji igrač Buttove u-19 selekcije i, slijedom sudbine i logičnog razvoja događaja, prilika za seniorski fudbal i instanta demonstracija bogatog talenta. S njim još valja ozbiljno raditi jer nije Martial ali se može razviti u duplo boljeg igrača od Welbecka. U to sam sasvim siguran.

Memphis - konačno se oslobodio i pokazao vještine. 3 žuta izborio i za 3 gola zaslužan. Ipak, mora pokazati konstantu i na njemu je mnogo veći pritisak nego na njegovim mladim kolegama. Kapa dole za izvedbu ali zadržavam svoje rezerve dok ne vidim kontinuitet.

Predstava je vrijedna divljenja i hvale. Ne zbog Gaala, ne zbog protivnika, već zbog stila igre i mladih igrača - DNK-a Manchester Uniteda.

GGMU!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 feb 2016, 23:43

Na zemlju brzo, primljen gol me dobro izbio iz takta ali sada ide pravi test, za vikend.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 25 feb 2016, 23:45

Msm realno, neamo sanse sa 4231.

Nada je uvijek tu, al' ovo je vcrs na indvidualni kvalitet, a Arsenal je level iznad u ovom trenutku.

Mozda bi se dalo pricati kada bi Lujo presao na 4312, al siguran sam da nakon ovog uspjeha nece mjenjati "sistem".
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

TravisBickle
Kontakt:

Post Postao/la TravisBickle » 25 feb 2016, 23:45

Septerra je napisao/la:Večerašnja predstava je - kad se mjeri s onim što imamo danas - najsličnija onoj koju igra u-21 selekcija, posebno u vrijeme kad su Lingard, Ado i Pereira orgijali po protivničkoj polovini terena. Još bolja usporedba - najsličnija onoj tipičnoj Unitedovskoj igri na koju smo navikli u koju sada više nosimo u podsvijesti nego svijesti (hvala Moyes i Gaal!).

Jako požrtvovana i dinamična, tempom nabijena tekma pune utilizacije bekova, pressinga, brze igre preko krila i osvajanja lopti.

Malo su ovi stariji podbacili (u prvom poluvremenu) ali se to ispravilo kasnije (Carrick, Blind, Mata, Lingard)

Pohvale zaslužuju sljedeći igrači:

Riley konstantno igra dobro (u u-21 selekciji) i prenio je formu na seniorski nivo. Večeras u rangu Camerona. Ali VARELA - po meni do 85. minute totalni MOTM. Šta je momak radio to je za nepovjerovati. Utakmica karijere nedvojbeno. Kapa dole majstore :salut: .

Morgan - sijekao, oduzimao, osvajao prostor, dodoavao, kreirao... Jedan od top 3 igrača večeras. Herrera i Mata (u drugom poluvremenu) na visini zadatka.

Rashford - da je momak naš najveći talenat u napadu dokazuje činjenica da je u debi sezoni za u-21 izborio mjesto uz Wilsona i Fletchera. Obojica poslani na posudbe da bi se njemu dala šansa i nije zakazao. Najbolji igrač Buttove u-19 selekcije i, slijedom sudbine i logičnog razvoja događaja, prilika za seniorski fudbal i instanta demonstracija bogatog talenta. S njim još valja ozbiljno raditi jer nije Martial ali se može razviti u duplo boljeg igrača od Welbecka. U to sam sasvim siguran.

Memphis - konačno se oslobodio i pokazao vještine. 3 žuta izborio i za 3 gola zaslužan. Ipak, mora pokazati konstantu i na njemu je mnogo veći pritisak nego na njegovim mladim kolegama. Kapa dole za izvedbu ali zadržavam svoje rezerve dok ne vidim kontinuitet.

Predstava je vrijedna divljenja i hvale. Ne zbog Gaala, ne zbog protivnika, već zbog stila igre i mladih igrača - DNK-a Manchester Uniteda.

GGMU!
:clap: :clap:

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 25 feb 2016, 23:46

UnitedWA je napisao/la:
Septerra je napisao/la:
Ne pratim toliko mlade i ko ih vodi, ali ovo sam pročitao ''Butt was in charge of the Under-19 side that beat PSV in the UEFA Youth League and was impressed by Rashford's performance in that game'' stoga smatram da je moje pitanje na mjestu.
Mornala. Nije Butt zaslužan ali dva čovjeka jesu: Paul McGuinnes i Warren Joyce, treneri (Paul doskošranji) omladinskih kategorija - u-18 i u-21.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 25 feb 2016, 23:47

Haj sad ne treba glumit silu,ovu lakrdiju od ekipe svaka ozbiljnija ekipa bi izresetala,znamo i protiv Napolija kako su prosli,tako treba se spustat cestitat na dr poluvremenu i vratit se u realnost engleske lige,ovaj Septera se raznjezio kao da smo dobili nekog ozbiljnog protivnika smiri se malo ljudino

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 25 feb 2016, 23:49

[/quote]Mornala. Nije Butt zaslužan ali dva čovjeka jesu: Paul McGuinnes i Warren Joyce, treneri (Paul doskošranji) omladinskih kategorija - u-18 i u-21.[/quote]
Istražio sam malo, hvala na info u svakom slučaju jer vidim da pratiš redovno skoro sve kategorije :mrgreen:
Svaka čast, a usput šta je sa Cartmanom?

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 25 feb 2016, 23:54

tajger je napisao/la:Haj sad ne treba glumit silu,ovu lakrdiju od ekipe svaka ozbiljnija ekipa bi izresetala,znamo i protiv Napolija kako su prosli,tako treba se spustat cestitat na dr poluvremenu i vratit se u realnost engleske lige,ovaj Septera se raznjezio kao da smo dobili nekog ozbiljnog protivnika smiri se malo ljudino
Volim Manchester United, ako je grijeh raznježiti se i uživati u vrijednostima i filozofiji koju ovaj klub čine tim što jeste - kriv sam.

Naravno da se trebamo prizemljiti. Protivnik je, dokazano večeras, za klasu ispod nas a Arsenal je jedan od navjećih rivala. To će biti drugačija tekma ali, ukoliko bude igrao sličan sastav, ne treba drvlje i kamenje po njima kao što je večeras bilo ovdje u prvom poluvremenu. Jer to definitivno nije United way.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 25 feb 2016, 23:58

Septerra je napisao/la:
tajger je napisao/la:Haj sad ne treba glumit silu,ovu lakrdiju od ekipe svaka ozbiljnija ekipa bi izresetala,znamo i protiv Napolija kako su prosli,tako treba se spustat cestitat na dr poluvremenu i vratit se u realnost engleske lige,ovaj Septera se raznjezio kao da smo dobili nekog ozbiljnog protivnika smiri se malo ljudino
Volim Manchester United, ako je grijeh raznježiti se i uživati u vrijednostima i filozofiji koju ovaj klub čine tim što jeste - kriv sam.

Naravno da se trebamo prizemljiti. Protivnik je, dokazano večeras, za klasu ispod nas a Arsenal je jedan od navjećih rivala. To će biti drugačija tekma ali, ukoliko bude igrao sličan sastav, ne treba drvlje i kamenje po njima kao što je večeras bilo ovdje u prvom poluvremenu. Jer to definitivno nije United way.
Ma sve stoji brate ne mislim ti nista lose niti te podjebavam,i meni je drago zbog ovog vcr jer sam na pol bio poludio a ispalo je dobro,da je prvi tim bio bojim se da ne bi ovako bilo,al ipak ne trebamo se sad u oblake i onda u ligi ne mozemo nikog da dobijemo,Depay ovo moze radit u ovoj ligi i u ligi prvaka al znamo kako bi Engleski bekovi satrali ga u nekoliko ovih situacije dragomi je zbog njega samo da nastavi

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.